HOROSCOP 27.08.2010


Luna aflata in Berbec ne indeamna sa luam atitudine, sa fim mai activi in anumite sensuri. In acelasi timp opozitia dintre Saturn si Luna ne va indemna sa gandim de 2 ori inainte de a face vreun pas intr-o directie sau alta si asta inseamna ca nu ar trebui sa ne grabim deloc. Putina rabdare este solutia rezolvarii problemelor azi.

Tag-uri: #horoscop #fecioara

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Va trebui sa dai dovada de ceva mai multa diplomatie pentru a rezolva o situatie neasteptata. Incearca sa accepti ajutorul celorlalti pentru ca ai nevoie de multa sustinere pentru tot ceea ce vrei sa realizezi azi. O discutie cu persoana iubita va fi binevenita mai ales ca, asa vei lamuri multe probleme. Tot azi, sunt avantajate relatiile cu persoanele mai tinere si copiii.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Atitudinea este pentru tine totul. Ar fi bine sa nu dai dovada de dependenta de cineva azi si cel mai bine este sa te bazezi pe intuitia ta. Incearca sa realizezi mai multe lucruri bazandu-te doar pe ceea ce gandesti si simti tu. E foarte posibil sa fii extrem de apreciata la locul de munca dar asta nu va insemna ca vei munci mai putin, ci din contra.

SCORPION  23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Emotional esti intr-o stare in care ar fi cel mai bine sa nu iei decizii. Niste neintelegeri cu anturajul e posibil sa iti aduca in atentie unele probleme pe care le credeai rezolvate. Poate e cazul sa acorzi mai multa atentie sanatatii si chiar schimbarea stilului de viata. 

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Esti speriata de modul in care ti se va cere sa-ti deschizi sufletul in fata unei persoane pe care nu o cunosti foarte bine. Nu incerca sa devii paranoica si uneori e bine sa iti spui rpoblemele cuiva care poate avea o opinie total diferita de ceea ce ai auzit pana acum.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Azi ar fi cazul sa nu iesi prea mult in evidenta, ci doar sa iti faci treaba exact asa cum trebuie. Acorda tentie detaliilor pentru ca vei avea probleme daca vei sari peste anumite etape. E cazul sa fii onesta atat fata de tine cat si fata de ceilalti.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Din pacate azi vei fi nevoita sa induci in eroare sau chiar sa minti pe fata. Ideea este ca incerci sa te protejezi pe tine si pe ceilalti de alte posibile urmari neplacute pe care numai tu le vezi. Incearca totusi sa-ti reamintesti ca nu esti responsabila in totalitate pentru ceilalti iar asta iti poate cauza probleme.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Incerci sa oferi cat mai multe lucruri persoanei iubite si o vei coplesi cu tot ceea ce ai tu de oferit. E posibil ca in acest stadiu iubitul tau sa se sperie de atata atentie pe care i-o acorzi. Optimismul tau poate fi cateodata debordant, dar asta nu inseamna ca si ceilalti simt ca tine. Incearca sa explici foarte clar ce simti si ce vrei pentru ca altfel risti sa fii inteleasa gresit.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Cu Luna aflata in semnul tau simti cu adevarat ca stii ce vrei si, mai ales, cum sa ceri ceea ce vrei. Din pacate e cazul sa nu iei decizii pripite si mai ales sa nu te exprimi intr-un mod pe care ceilalti o sa-l perceapa drept negativ.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Crezi ca lumea stie exact ceea ce gandesti tu, ceea ce vrei si nu mai este nevoie sa iti exprimi sentimentele. Din pacate lucrurile nu stau chiar asa si e cazul sa spui ceea ce vrei cu voce tare; chiar daca vei reafirma ceea ce ai mai spus in trecut. Este o perioada foarte buna in ceea ce priveste relatia amoroasa.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Incearca sa nu promiti ceva ce stii sigur ca nu poti duce la capat. Ar fi cel mai bine sa nu iei decizii si mai ales sa nu implici prea multe persoane in planurile tale pentru ca vei incurca prea multa lume. Mai bine indeplineste-ti obligatiile tale zilnice si totul va fi ok.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Va fi extrem de complicat sa iti exprimi sentimentele mai ales cuiva apropiat. Ceva se intampla cu tine dar pana nu iti definesti tu ce simti si mai ales de ce simti nu este cazul sa spui si altcuiva. Incearca sa ai rabdare.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Vei vrea azi sa renunti la unele lucruri dar din pacate nu se va putea. Poate fi vorba in special de probleme care tin de anturaj si prieteni, ceva de care te-ai angajat sa rezolvi si nu ai putut. Incearca sa le explici celorlalti exact care este probleme pentru a nu fi inteleasa gresit.

related posts

Modifică setările cookies