HOROSCOP 27.12.2010


Anumite lucruri petrecute dupa sarbatorile de Craciun ne fac sa fim mai practice si mai logice odata cu Luna in Fecioara. Vom fi atente la detalii si deja ne pregatim pentru petrecerile de Anul Nou. Cu siguranta vom amana anumite decizii pana la anul pentru ca anumite confruntari e bine sa nu aiba loc acum. 
 


SURSA: CREOLA.RO

Capricorni celebri: Vanessa Paradis

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Te cam ingrijorezi pentru faptul ca te-ai abatut cam mult de la planurile tale si incerci pe cat posibil sa revii la ele. Din pacate, azi nu vei reusi decat sa iti rezolvi problemele curente si te ingrijoreaza foarte mult planul material. E cazul sa incepi sa privesti mai increzatoare in viitor pentru ca nicicand nu vei reusi sa treci peste problemele prezente, daca nu te ancorezi pozitiv in viitor.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE   
Ti se ofera niste oportunitati si in acelasi timp modalitati noi de a obtine bani. In familie, se pot ivi niste probleme pe care le puteti rezolva folosindu-va creativitatea. Incearca sa nu comunici agresiv azi: daca o faci, lumea nu va intelege exact ce iti doresti si ceea ce vrei.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Simti nevoia de putina singuratate si drept urmare e foarte posibil sa renunti la niste iesiri in oras si chiar la unele socializari care ti-ar face de fapt foarte bine. Evita confruntarile directe si nici nu actiona deocamdata in nicio directie. Incearca doar sa-ti duci la capat obligatiile si lasa pe alta data proiectele imporrtante 

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu aborda azi subiectele care sunt pentru tine extrem de sensibile. Incearca sa nu te incarci foarte mult cu energie negativa pentru ca lucrurile bune se vor intampla destul de curand. Un pic de optimism nu strica niciodata.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
O calatorie in strainatate sau o persoana din strainatate iti va face ziua mai frumoasa. Simti nevoia sa scapi de unele obligatii pe care le ai si nici faptul ca incerci din rasputeri sa te montezi la locul de munca nu va ajuta prea mult. Cu barbatii din viata ta te intelegi de minune asa ca poate e cazul sa le spui ce ai pe suflet.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu esti foarte decisa azi, iar nehotararile tale ii vor innebuni pe toti cei din jurul tau. Esti constienta ca ceva se schimba si ar fi bine sa preiei initiativa unor situatii importante. Daca nu vei arata acum cat de puternica esti de fapt si cat de competenta la locul de munca, vei pierde mai tarziu.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu esti extrem de satisfacuta de ceea ce ai obtinut pana acum si vrei mult mai mult. In plan personal, simti nevoia de schimbare, dar trebuie sa stii ca schimbarea nu vine din exterior ci trebuie sa vina din interior. Stai putin de vorba cu tine si vezi ce vei afla.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
 Chiar daca unele probleme financiare par sa se acutizeze la tine, inca nu esti pregatita sa faci fata unor oportunitati care ti se ivesc. Asa ca ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a spune da la tot ce ti se ofera. Flexibilitatea de care vei da dovada te va ajuta foarte mult si ii poti ajuta pe ceilalti sa devina mai clari in ceea ce priveste rezolvarea problemelor. Vei sti exact ce sa spui cand si mai ales cum.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Rar ti se intampla sa fii atat de coplesita de ceea ce se intampla in jurul tau iar azi e posibil sa fie una dintre acele zile. Esti in fata unor posibilitati fara numar si ar fi bine sa nu ti se pare de necrezut chiar toate. Respira adanc, fa-ti curajsi aminteste-ti tot timpul de cat de puternica  esti.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Vei cere ajutorul celor din jur sa te ajute in rezolvarea unor probleme importante pentru tine. Daca vei reusi sa depasesti anumite temeri, vei reusi sa pasesti peste granite care pana acum pareau de netrecut. In aceasta perioada, cel mai mult conteaza atitudinea.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ai multa incredere in tine, esti intr-o zi in care poti straluci cu usurinta si tocmai de aceea iti va fi usor sa-ti faci prieteni, prietene noi, sa iesi in societate si sa interactionezi cu persoane care iti pot aduce un aer proaspat in viata ta.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
E posibil ca azi sa afli un secret care sa te bulverseze un pic. Nu incerca sa acorzi atentie partenerului care incearca sa te demoralizeze si nu acorda atentia ta nimanui care vrea sa te descurajeze. Un plan bine pus la punct isi arata roadele azi si financiar vei incepe sa stai mai bine. 

 

related posts

Modifică setările cookies