HOROSCOP 27-28.11.2010


Este un week-end plin de indoieli. E posibil sa amani niste planuri de calatorie. Duminica apele se vor mai linisti un pic, dar cu siguranta de luni, lucrurile vor reveni la normal.


SAGETATORI CELEBRI: KIM BASINGER

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                       
Nu e bine sa te bazezi numai pe ceilalti atunci cand iti doresti atat de mult niste lucruri. In acelasi timp, incearca sa iti stapanesti orgoliul cand vine vorba de persoana iubita. Vei incerca din rasputeri sa convingi oamenii de langa tine cat de minunata esti, ceea ce iti va aduce probleme de atitudine. O problema a sufletului lasata nerezolvata va reveni cat de curand in calea ta si nu vei sti cum sa o rezolvi. Mai bine asteapta cateva zile pana iti vei da seama de ce trebuie sa faci.
 
CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                      
Tie nu iti va fi usor sa-ti arati adevaratele sentimente care te anima in ultimul timp pentru persoana iubita. De fapt, iti este teama de responsabilitatile care vor veni odata cu aceasta recunoastere. Daca nu te simti pregatita mai bine nu incepe sa faci declaratii de dragoste. O discutie cu o femeie te va indispune dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-i spui adevarul despre ceea ce simti in problema respectiva.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                               
Te vei gandi foarte mult la relatia cu persoana iubita si vei incerca sa fii foarte cinstita cu tine. E adevarat ca nu-ti va iesi intru totul, dar macar incerci. Vei primi ceva critici de la niste persoane din familie care vor incerca sa te faca sa te razgandesti. E bine ca in aceste zile sa-ti tii parerile pentru tine si nu incerca sa convingi pe altcineva de ceea ce tu stii cel mai bine.  Dupa acest week-end vei gasi solutii uimitoare la problemele tale.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                     
In planul sentimental se intampla ceva cu tine si e posibil ca, in cazul in care nu ai o persoana langa tine, sa iti apara cineva in cale. Iti place foarte mult dar nu vrei sa impartasesti cu nimeni, si mai ales cu el, ceea ce simti. Nu este vorba neaparat de frica de respingere, ci doar ca nu te simti bine atunci cand nu detii controlul.
 
BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Incerci sa te autoconvingi ca totul este bine si este posibil ca aceasta autodezamagire sa dureze ceva timp. Ceva resentimente din trecut ramase nerezolvate iti stau in calea unei fericiri pe care ai asteptat-o foarte mult. Chiar daca persoana actuala care sta langa tine nu-ti cunoaste toate aceste framantari, incearca sa nu pari fericita doar pentru ca asa trebuie. Poate e cazul sa arati celui de langa tine si faptul ca poti fi si vulnerabila.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI 
In acest week-end vei fi mai ocupata decat ai fi crezut, iar unele planuri pe care ti le-ai facut nu vor fi duse pana la capat.  Asta va reprezenta pentru tine o sursa de stres, mai ales daca este vorba de lucruri care tin de caminul tau, casa ta. Te vei plange tuturor de faptul ca esti prea stresata si ca de fapt nu poti face nimic. Poate ar fi bine sa privesti mai pozitiv lucrurile si sa nu te mai imbeti cu apa rece.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Poate nu esti in cea mai buna dispozitie in acest week-end, dar cu siguranta vei fi creativa. Vei gasi solutii surprinzatoare si e foarte posibil ca in planul carierei sa se intample ceva bun. E cazul sa te grabesti un pic in orice ti-ai planuit pentru ca, de data aceasta, pentru tine, va fi important sa faci lucrurile repede si sa demonstrezi ceea ce poti face.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Esti mai sentimentala decat de obicei si chiar incerci sa arati tuturor ceea ce simti. Atentie la manifestarile orgolioase de care dai dovada si mai ales la modul in care iti vei exprima sentimentele. Cu siguranta, nu este o perioada foarte buna pentru tine in plan sentimental. Exista si niste probleme financiare, dar le vei rezolva incepand de saptamana viitoare.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Vei sti ca trebuie sa-ti exprimi unele sentimente, dar pe unele va trebui sa ti le tii in frau. Iti va fi destul de greu sa faci unele lucruri care iti plac in acest week-end. Surprinzator, te vei conforma majoritatii, dar mai mult decat orice vei surpinde prin tacerea ta.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Vei lasa multe lucruri nespuse azi si vei incerca sa analizezi orice, tinzand sa deranjezi pe ceilalti cu aceste despicari ale firului in patru.Nu incerca sa iei asupra ta orice lucru care trebuie facut. Lasa-i si pe altii sa te ajute. Atentie la partea financiara pentru ca aici lucrurile incep sa se acutizeze.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Iti va fi foarte dificil sa refuzi o prietena, mai ales ca aceasta are mare nevoie de suport emotional. Ar fi o idee foarte buna sa faci o mica escapada in acest week-end pentru ca altfel e posibil sa te simti obligata sa faci lucruri de care chiar nu ai chef. Acorda importanta si sanatatii.
 
SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
E posibil sa ai o divergenta cu un prieten pentru ca emotiile tale sunt de nestapanit. Va fi dificil pentru tine sa tii un secret si, mai mult, iti va fi extrem de greu sa nu spui tocmai ce gandesti. Nu iti va pasa daca prin asta vei rani niste persoane apropiate. Tu doar iti doresti sa spui adevarul. Incearca sa faci toate astea cu putina diplomatie si cu ceva mai multa detasare.

related posts

Modifică setările cookies