HOROSCOP 28.05.2010


Luna in Sagetator ne va face spontane si extrem de deschise la distractii de orice fel. Poate mai mult decat in alte weekend-uri ne propunem chiar sa ne distram si sa ne simtim bine. Insa planurile trebuie sa fie facute cu multa atentie pentru ca putem cadea foarte usor in conflicte pe care nu le putem gestiona foarte simplu.


GEMENI CELEBRI: NICOLE KIDMAN

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Totul in jurul tau are un anumit potential de amuzament, de fun. Este o zi excelenta pentru a iesi la petreceri, de a interactiona cu ceilalti. Nu stai foarte bine la capitolul sentimente dar vei rezolva si aceste probleme mai pe seara. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Te vei gandi ca azi va trebui sa risti intr-un fel sau altul prin a lua niste decizii la locul de munca, dar e bine ca instinctul te va apara in a face vreun pas gresit. Daca te vei decide sa mergi mai departe pe calea pe care ti-o doresti sa nu fi surprinsa ca nu iti va iesi totul cum iti doresti. Considera totul ca un antrenament pentru lucrurile importante ce vor urma.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Stii exact ce ai de facut dar ceva iti spune ca nu faci exact ceea ce trebuie. Incearca sa nu te grabesti foarte tare in a realiza repede totul. Ia-ti timp sa ii asculti si pe ceilalti. Unele modificari in camin iti vor ocupa ceva mai mult timp decat te asteptai.
 
FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Prea multa informatie noua nu iti va face bine si vei incerca sa asimilezi prea mult deodata. Incearca sa te concentrezi pe lucruri care conteaza intr-adevar pentru tine si nu iti forta limitele.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ai putea ca azi sa-ti iei ceva timp liber doar pentru tine pentru ca simti nevoia de o pauza. Nu vei fi deschisa la nou si nici nu vei fi extrem de fericita de unele schimbari pe care le simti luand amploare in viata ta. Comunicarea este cel mai important atuu al tau azi asa ca profita de el.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Este o zi foarte buna pentru investitii sau orice are legatura cu planul tau financiar. Niste bani iti vor intra in buzunar si asta te va face sa te simti ceva mai bine. Azi vei fi supusa unei incercari din partea anturajului dar ar fi bine sa nu dai curs provocarilor.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Este o zi linistitoare pentru tine, relaxarea este cuvantul de ordine si chiar e posibil ca nimic sa nu te atinga azi. Poate e inceputul vacantei pentru tine sau chiar gandul la concediu te stimuleaza intens. Oricum ar fi, ai o zi linistita.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Iti va fi greu sa gasesti azi o persoana in care sa ai incredere sa-i destainuiesti unele lucruri importante. Incearca sa nu te straduiesti sa comunici cu orice pret si e mai bine sa-ti limpezesti lucrurile cu tine insati si apoi sa spui altcuiva tot ceea ce simti.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Ai idei foarte bune, in cercul tau de prieteni vei fi chiar foarte apreciata pentru faptul ca dai idei de distractie foarte interesante. Ar fi cazul sa iti resetezi bugetul sau chiar sa iti propui sa elimini unele cheltuieli pentru ca, din punct de vedere financiar, vei avea unele probleme.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Vei fi tentata sa iti asumi vina cuiva drag si chiar sa dai dovada de compasiune dusa la  extrem. Ar trebui sa te gandesti ca in acest fel apropiatii tai nu vor invata niciodata sa-si asume ceva daca tu, de fiecare data, sari in ajutorul lor. Incearca sa iti pastrezi ceva mai multa energie pentru tine si sa-ti faci planuri de distractie in loc sa fii umarul pe care plange toata lumea. 

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Esti extrem de entuziasmata si privesti cu incredere in viitor. Asta nu e rau, dar poate ar fi bine ca privind in sus sa ai picioarele bine infipte in pamant. E posibil ca, incepand de azi, sa ti se ofere multe posibilitati, dar va trebui sa alegi si asta iti va fi mai greu. Pastreaza ceva energie si pentru weekend.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Preferi ca azi sa abordezi problemele si mai ales schimbarile, cu calm si metodic. Ceilalti s-ar putea sa isi doreasca totul repede si tu vei intelege totul ca pe o agresiune asupra ta. De fapt este vorba de a indrazni si de a avea curaj. Poate e cazul sa schimbi un pic macazul.

related posts

Modifică setările cookies