HOROSCOP 28.06.2010  


Exista o opozitie puternica pe cer care te afecteaza mai ales la nivel de mentalitate, de comunicare: Pluton opozitie cu Mercur. Asa ca, azi pot aparea multe obstacole de netrecut si intarzieri de proiecte pe care le astepti de mult timp. Atentie la starea de spirit, pentru ca exista tendinte pana la depresie si ar fi bine sa nu te lasi pe mana gandurilor pesimiste.


RACI CELEBRI: Lindsay Lohan

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Exista neintelegeri clare cu partenerul si ar fi bine sa nu provoci o cearta. Nici in afaceri nu iti merge prea bine, pentru ca apar multe informatii false. Pentru a depasi aceste obstacole, ar trebui sa dai dovada de rabdare. Asteapta niste zile mai bune pentru a lua o decizie. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Ar fi bine sa nu-ti asumi niste responsabilitati prea mari, pentru ca nu le vei putea duce la capat. Ar fi bine sa eviti deciziile legate de bani, pentru ca exista riscul sa pierzi o suma importanta; nici acte nu e bine sa semnezi in aceasta perioada. Nici calatoriile nu iti sunt favorabile: pot exista intarzieri sau chiar probleme legate de mijlocul de transport.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ar fi bine ca azi sa amani multe activitati pe care ti le-ai propus. Nu este o zi foarte favorabila pentru actiune si nici pentru bani. E posibil sa ai parte totusi de o surpriza placuta, neasteptata.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Devii cam irascibila, dar nu e cazul sa te razbuni pe altii pentru greselile proprii. Ar fi bine sa te controlezi, pentru ca o sa ai neplaceri la locul de munca si chiar in familie, din cauza comportamentului tau. Nu e cazul sa iti faci atatea griji legate de bani, ci doar sa fi mai atenta cum ii cheltuiesti.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Chiar daca esti cam deprimata azi, incearca sa vezi si partea plina a paharului. Nu ai energie si atunci e bine sa nu te angajezi in activitati importante. Incearca sa iti menajezi sanatatea si sa asculti sfatul persoanei iubite.
 
SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE              
 
In familie primesti o veste buna, dar e cazul sa ceri ajutorul privind relatia pe care o ai acum. Un sfat bun nu iti va strica niciodata. Vei depasi un moment dificil doar daca vei sti sa „negociezi” termenii unui parteneriat. Ti se iveste posibilitatea unei colaborari si de aici vor veni niste bani.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE         
Nu incerca sa pui pe hartie tot ce trebuie sa faci azi, pentru ca oricum programul tau va fi dat peste cap. Iti lipseste forta comunicarii cu ceilalti si nu vei putea sa te impui intr-o situatie delicata. Evita speculatiile financiare si mai bine gandeste-te cat pierzi decat sa te gandesti cat vei castiga.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE         
                                                                                                                           Niste evenimente nepravazute iti vor „sabota” programul, dar vei reusi sa faci fata cu brio schimbarilor de acest gen. E posibil sa ai parte de o dezamagire foarte mare legata de niste bani si asta pentru ca nu vei putea sa iti negociezi finantele foarte bine. Ar fi bine ca azi sa nu te arunci cu capul inainte si sa spui „nu” unor oferte chiar daca acestea suna tentant. Asteapta niste zile mai bune.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                                                                                 Nu prea esti ok la locul de munca si te simti iritata de niste colegi. Nici cu seful nu te intelegi foarte bine, dar nu e cazul sa te certi sau sa dirijezi discutia acolo unde iti doresti astfel incat sa ramai cu orgoliul neatins. Ar fi bine ca azi sa dai dovada de mai mult calm.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu este bine sa semnezi vreun document azi, iar din partea celorlalti o sa ai o opozitie dura in ceea ce priveste ideile tale. Nu o lua personal, pentru ca nu e vorba deloc de asa ceva. E posibil sa iti doresti sa faci niste schimbari in casa, dar ar fi bine sa mai astepti un pic. In plan personal, partenerul te ajuta sa treci peste niste momente grele, asa ca te poti baza pe el.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Ai niste discutii nu tocmai placute cu un partener de afaceri sau chiar cu un coleg. Nu e bine sa reprosezi nimic azi, pentru ca nu vei avea dreptate, iar aceste lucruri se vor intoarce impotriva ta. Ar fi bine sa lamuriti orice neintelegere care apare in cursul zilei de azi.
 
GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Esti indispusa pentru ca ti se va amana un drum mult asteptat. E bine sa ramai optimista, pentru ca nu este vorba decat de o amanare. Financiar nu stai foarte bine si ar fi cazul sa te gandesti cum iti recuperezi niste bani. E bine totusi ca ai o perioada favorabila legata de familie, iubit sau orice implica o relatie sentimentala.


 

related posts

Modifică setările cookies