HOROSCOP 28.10.2010


Sentimentele sunt importante azi si tot ce ne va spune inima va fi extrem de important.De asemenea, azi suntem predispuse sa uitam mai usor lucrurile negative si sa ne bucuram mai mult de tot ce ne inconjoara. Azi, sentimentalismele sunt pe primul loc, relatia cu partenerul va fi mai importanta decat oricand, iar asta poate insemna ca trebuie sa ne ferim sa-l sufocam cu atentia noastra. Pentru cele singure exista sanse maxime de a incepe o relatie.

 


SCORPIONI CELEBRI: Rachel McAdams

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Atentie la modalitatea ta de a descurca itele uinei probleme pentru ca iti poate crea un sentiment de autosuficienta. Neintelegerile le vei putea rezolva doar daca vei fi capabila sa asculti si partea adversa. In relatie unele probleme se pot rezolva foarte usor doar daca dai dovada de flexibilitate.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Nivelul tau energetic se afla la cote maxime si asta pentru ca Marte se afla la tine in zodie si iti da alte optiuni. O veste buna in legatura cu o suma de bani pe care o poti lua chiar azi. E foarte posibil ca acesti bani asa cum ii iei sa ii si dai si asta pentru ca ii poti cheltui pe  nimicuri.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Poti da dovada de reale veleitati de negociatoare si asta te poate ajuta la locul de munca mai mult decat iti inchipui. Incepi sa ai idei foarte clare despre cum trebuie sa actionezi dar asta nu va insemna ca lucrurile se vor intampla mai repede decat de obicei. Vei avea doar mai multa claritate asupra obiectivelor tale.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Incerci sa explorezi tot ce poate insemna acele lucruri pe care le stiai doar intuitiv. E posibil sa descoperi lucruri surprinzatoare. Important este ca poti avea o realizare in ceea ce inseamna cariera ta. Incearca sa fii pregatita aproape pentru orice.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Creativitatea ta este debordanta si ai toate premisele ca azi sa ai mare succes in dragoste, mai ales daca esti singura. In cazul unei relatii mai vechi poti descoperi multe lucruri pozitive despre partener care te vor face sa-l vezi intr-o lumina total neobisnuita dar extrem de buna. 

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Simti nevoia sa faci anumite lucruri in casa sau sa te retragi in sanul familiei. O discutie cu mama ta sau cu intreaga famile iti poate reda incredere si in acelasi timp sa te faca sa te simti mai bine. Oricum ar fi, azi esti extrem de sensibila la orice inseamna familie, camin, mama.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Instinctele tale sunt foarte bune asa ca foloseste-le. Incearca sa inveti sa le asculti din cand in cand si chiar sa iti construiesti strategiile pe baza lor. In relatie poti avea o surpriza foarte placuta pentru ca partenerul vrea sa iti dovedeasca foarte multe. Lasa-l sa o faca si nu deveni pragmatica.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Se pare ca incep sa se miste niste lucruri in planul tau financiar si niste investitii sunt pe cale sa faci in domenii care mai tarziu iti vor aduce satisfactii. Nu e bine totusi ca azi sa semnezi acte in acest sens ci doar sa incerci sa demarezi ceva. Regula de aur este: gandeste-te foarte bine inainte sa faci primul pas; odata facut nu vei mai putea sa fi oprita.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Implicarea ta intr-un proiect nou poate insemna o noua abordare pe care pana acum nu ai avut-o in vedere. Incearca sa lucrezi mai mult la atitudine si la faptul ca nesiguranta ta iti poate aduce anumite complicatii. In dragoste ai unda verde la tot ceea ce vrei sa faci.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Chiar daca iti doresti foarte mult sa te retragi dintr-o disputa nu vei reusi decat sa agravezi lucrurile. Incearca sa iti mentii atentia cat mai focusata pe acele treburi extrem de urgente pe caretrebuie sa le rezolvi si nu te pierde in detalii neimportante.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Intregul cosmos comploteaza impreuna cu tine astfel incat sa ai curaj sa treci la nivelul urmator; fie ca vorbim de o realizare financiara sau personala este foarte important sa nu dai cu piciorul tocmai la acel lucrur extrem de important care poate aparea azi. Ar fi bine sa iti ignori conflictele interioare, cel putin pentriu o perioada si sa treci la treaba. Rezultatele vor fi extraordinare.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Exista o anumita dorinta de a lua sub aripa ta anumite persoane si sa le protejezi. Atentie insa ca este mult mai important sa incepi sa ai grija de tine pentru a putea, la randul tau, sa ai grija de ceilalti. Azi vei rezolva o problema financiara mai veche.

related posts

Modifică setările cookies