HOROSCOP 28.12.2010


Avem azi anumite retineri, iar unele relatii pe care le avem cu anumite persoane ar putea avea de suferit. Atentie la conflictele pe care le putem avea cu partenerul: pasiune exista, dar trebuie exprimata intr-un mod pozitiv. Mai pot exista si neintelegeri cu persoanele mai in varsta din familie, dar acestea pot fi atenuate.


SURSA: CREOLA.RO

Capricorni celebri: Laurette

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Nu prea iti iese nimic azi asa ca poate ar fi cazul sa indeplinesti doar lucruri neimportante; achitat-te de obligatiile pe care le ai si totul va fi ok. Ar fi bine sa te controlezi pentru ca o sa ai neplaceri la locul de munca si chiar in familie, din cauza comportamentului tau. 

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE    
Ar fi bine sa nu-ti asumi niste responsabilitati mai mari pentru ca nu le vei putea duce la capat. Ar fi bine sa eviti deciziile legate de bani pentru ca exista riscul sa pierzi o suma importanta; nici acte nu e bine sa semnezi in aceasta perioada. Nici calatoriile nu iti sunt favorabile: pot exista intarzieri sau chiar probleme legate de mijlocul de transport.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE     
Ar fi bine ca azi sa amani multe activitati pe care ti le-ai propus. Nu este o zi foarte favorabila pentru actiune si nici pentru bani. E posibil sa ai parte totusi de o surpriza placuta, neasteptata.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Devii cam irascibila dar nu e cazul sa te razbuni pe altii, pentru greselile proprii. Ar fi bine sa te controlezi pentru ca o sa ai neplaceri la locul de munca si chiar in familie din cauza comportamentului tau. Nu e cazul sa iti faci atatea griji legate de bani, ci doar sa fi mai atenta cum ii cheltuiesti.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Iti propui sa te distrezi si sa te simti bine. Insa planurile trebuie sa fie facute cu multa atentie pentru ca poti cadea foarte usor in conflicte pe care nu le poti gestiona foarte simplu.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Totul in jurul tau are un anumit potential de amuzament, de fun. Este o zi excelenta pentru a iesi la petreceri, de a interactiona cu ceilalti. Nu stai foarte bine la capitolul sentimente, dar vei rezolva si aceste probleme mai pe seara. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Primesti o veste buna in familie, dar e cazul sa ceri ajutorul privind relatia pe care o ai acum. Un sfat bun nu iti va strica niciodata. Vei depasi un moment dificil doar daca vei putea sa „negociezi” termenii unui parteneriat.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
 Niste evenimente nepravazute iti vor „sabota” programul, dar vei reusi sa faci fata cu brio schimbarilor de acest gen. Iti lipseste forta comunicarii cu ceilalti si nu vei putea sa te impui intr-o situatie delicata. Evita speculatiile financiare si mai bine gandeste-te cat pierzi decat sa te gandesti cat vei castiga.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti indispusa pentru ca ti se va amana un drum mult asteptat. E bine sa ramai optimista pentru ca nu este vorba decat de o amanare. Financia,r nu stai foarte bine si ar fi cazul sa te gandesti cum iti recuperezi niste bani. E bine totusi ca ai o perioada favorabila legata de familie, iubit sau orice implica o relatie sentimentala.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Azi pot aparea multe obstacole de netrecut si intarzieri de proiecte pe care le asteptai de mult timp. Atentie la starea de spirit pentru ca exista tendinte pana la depresie si ar fi bine sa nu va lasati pe mana gandurilor pesimiste.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE 
Se pare ca un secret bine tinut fata de tine iese la iveala, iar adevarul te va durea. Unele fapte te vor impinge la actiuni nedorite si manifestari care nu te caracterizeaza. Nu te feri sa discuti o problema extrem de importanta chiar daca asta nu va insemna vreo lamurire, ci doar inceputul unei dezvaluiri. 


SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        

Esti foarte sigura pe tine si cumva asta va insemna ca surprizele neplacute nu iti vor veni la indemana. Cu toate ca esti plina de energie asta va insemna si o disipare a eficientei pentru ca nu vei reusi sa te focusezi concret pe anumite aspecte. In loc sa te plangi ca nu-ti merge nimic mai bine incearca sa faci lucrurile asa cum trebuie si nu gasi in ceilalti vinovati.

 

  • HOROSCOP 28.12.2010

related posts

Modifică setările cookies