HOROSCOP 29.04.2010


Incepem ziua cu nesiguranta si incertitudini iar pe seara este posibil sa avem parte de surprize placute de care ne vom bucura cu tot sufletul. Este o zi care sta la cheremul emotiilor si in continuare nu este bine sa se ia vreo decizie.


TAURI CELEBRI: CATE BLANCHETT

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Esti distrata si extrem de preocupata de a-ti atinge scopurile personale si nu te poti concentra foarte bine la locul de munca. Intreaga ta atentie este canalizata catre implinirea propriilor fantezii sau de a-ti face pe plac. Atentie totusi sa nu cheltui prea multi bani chiar daca simti ca este o perioada benefica pentru tine.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Se pare ca visezi cu ochii deschisi si incerci din rasputeri sa-ti urmezi emotiile chiar daca logica iti spune altceva. Chiar daca problemele de peste zi par a te coplesi, pe seara te relaxezi cu o persoana speciala din viata ta.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Va fi o zi in care vei avea diverse satisfactii si iti vei putea exprima sentimentele, emotiile,asa cum crezi, fara a fi nevoie sa te infranezi.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Te lupti sa gasesti un echilibru intre ceea ce gandesti si ceea ce simti. Din pacate, tu iti doresti rezultate imediate si nu ai in vedere si dificultatile prin care treci si ai o lista intreaga cu „lucruri de facut”. Incearca sa-ti cultivi rabdarea si vei vedea ce forta formidabila poti fi atunci cand nu vei mai actiona fara sa iti canalizezi bine energia.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Impreuna cu prietenele tale veti pune  la cale ceva important. Totusi daca va ganditi ca puteti trece la actiune usor, nu se va intampla asa ceva pentru ca vei avea parte de amanari si mai ales de o proasta comunicare. Incearca sa nu te lasi coplesita de emotii azi.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Incerci sa-ti restabilesti foarte clar obiectivele si iti revin in atentie planuri legate de finantele tale. Va trebui sa acorzi o atentie deosebita acestora mai ales ca, in acest moment, nu este cel mai tare punct al tau. Exista cateva oportunitati pe care inca nu le-ai realizat,  asa ca intoarce-te un pic in timp si iti vei da seama unde ai gresit si ce trebuie reparat.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi te cam dai in spectacol si te afisezi intr-o lumina de ingeras, ceea ce nu iti va fi prea mult de folos. Este adevarat ca nu poti spune tuturor ceea ce simti, dar nici la capitolul manipulare nu vei sta ata de bine incat sa pacalesti pe toata lumea. Incearca sa nu mai disimulezi lucruri pe care nu le simti cu adevarat. Cel mai bine este sa interactionezi cat mai firesc cu oamenii de langa tine.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                   
Pentru tine, o perioada plina de stres pare sa ia sfarsit si vei incepe sa te mai relaxezi un pic. Din punct de vedere sentimental te vei simti mai bine atata timp cat ai lamurit problemele cu partenerul tau. Deciziile importante lasa-le, totusi, pe alta data.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Acorzi prea mult interes pentru ceea ce numesti tu independenta, dar de fapt esti extrem de conservatoare si nu iti plac provocarile fara substanta. Cauti stabilitate dar se pare ca mai ai de asteptat pana la acel punct.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                            
Se pare ca este randul tau sa iti arati calitatile la locul de munca si sa iesi ceva mai mult in evidenta decat de obicei. Desi nu iti sta in caracter iti vei asculta intuitia si nu vei spune chiar tot ce ai in minte fiind constienta ca se poate interpreta totul. In plan personal, incearca sa-ti sprijini mai mult partenerul pentru ca are nevoie de sprijinul tau.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                            
Esti plina de energie pozitiva si asta iti va atrage diverse aprecieri ale celorlalti. Crezi ca totul este posibil si esti plina de optimis si de aceea ar fi cazul sa iti lasi imaginatia sa zburde. Va fi interesant de vazut ce o sa iasa.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Vei vrea sa demonstrezi celorlalti cat de bine te descurci tu in anumite situatii dar vei vedea ca nu este nimic atat de usor cum pare. Dorinta ta de a fi pe placul tuturor ti se va intoarce ca un bumerang si ar fi bine sa inveti lectia ce viata ti-o va preda azi.

related posts

Modifică setările cookies