HOROSCOP 30.04.2010


Nu este o zi buna pentru a fi practice si nimic logic nu se poate intampla azi. Confuzia este la ordinea zilei dar in acelasi timp si imaginatia. Sunt favorizate persoanele creative. Drumurile vor fi amanate sau, in cel mai bun caz, incetinite.


TAURI CELEBRI: RENEE ZELLWEGGER

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Chiar daca ti se prezinta lucruri frumos amabalate, tu vei cunoaste adevarul si nu vei putea fi pacalita doar daca vrei tu sa dai aceasta senzatie. Increde-te in intuitia ta, incearca sa aduci in discutie ceea ce iti doresti si e foarte posibil sa se si intample.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu te simti confortabil, esti un pic cam debusolata si incerci sa iti pui gandurile in ordine. Ar fi bine sa iei o pauza mai lunga si sa te relaxezi pentru ca, in aceasta perioada, nu esti o persoana foarte agreabila cu cei din jurul tau.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
La locul de munca e posibil sa ti se ofere sansa de a te afirma iar sefii isi exprima explicit increderea in tine. Paradoxal vei fi calificata drept o persoana cu picioarele pe pamant, ceea ce inseamna ca perceptia celorlalti asupra ta este total diferita de ceea ce esti tu cu adevarat. Incearca sa fi cat mai onesta cu tine inainte sa iei vreo decizie. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Te deranjeaza un lucru personal foarte tare si asta se intampla de cateva zileastfel incat azi e posibil sa devii de-a dreptul furioasa pe o persoana apropiata. Negativitatea de care dai dovada este extrem de mare si ar trebui sa incerci sa vezi si partea plina a paharului, pentru ca in acest mod iti poti realimenta energia pe care o pierzi sabotandu-te singura.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Chiar daca la inceputul zilei vei fi foarte stresata cu o intalnire pe care ai stabilit-o, totul va decurge mult mai bine decat te-ai astepta. E cazul sa nu ceri extrem de multe amanunte, detalii fara importanta ci sa incerci sa gandesti deschis. O prietena te va ajuta sa rezolvi o problema care iti pare fara iesire.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Iti propui sa faci extrem de multe lucruri azi dar nu ar trebui sa ai atat de multe asteptari de la tine si nici sa nu te surmenezi mai mult decat este cazul. Creativitatea ta debordanta te va ajuta sa treci peste un impas la locul de munca. Pe seara incearca sa te relaxezi alaturi de cei dragi si sa le acorzi si lor atentia ta.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Se pare ca azi incerci sa convingi o persoana draga ce este mai important pentru ea. Nu incerca sa te implici intr-un „razboi” care nu este al tau si fii ceva mai receptiva la ceea ce altii isi doresc. Nu intotdeauna intentiile bune duc si la rezultate bune. Atentie la finantele tale pentru ca ai tendinta de a cheltui mai mult decat iti permiti.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                   
Esti mult mai flexibila decat de obicei si chiar daca la locul de munca cineva va incerca sa te scoata din starea de impacare pe care incerci sa o ai cu tine, nimeni nu va reusi sa te calce pe bataturi azi. Cu alte cuvinte vei fi Zen. Ar cazul insa sa nu abordezi atitudinea de “eu stiu cel mai bine” pentru ca nu este cazul.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                
Este greu pentru tine sa scapi atat de usor de temerile tale iar azi vei avea ocazia sa capeti increderea in tine pe care o cauti. Foloseste-ti imaginatia pentru a putea face fata unei situatii mai periculoase. 

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                            
Va trebui sa faci un pas inainte azi si sa iesi din zona ta de confort pentru a reusi sa realizezi ceea ce ti-ai propus. Acorda atentie detaliilor si vei putea descoperi lucrur extrem de interesante in jurul tau. In relatie va trebui sa-ti asculti inima si sa poti asculta acele mesaje care iti sunt accesibile doar tie. Nu crede tot ceea ce vezi.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                            
Se pare ca azi esti pe pilot automat si nu faci decat sa te tii de rutina zilnica. De fapt, gandul tau zboara la week-end, la planurile pe care ti le-ai facut si tot ceea ce tine de distractie. E cazul sa te relaxezi asa ca bucura-te de aceste momente.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Separe ca lucrurile vor incepe sa se complice la tine si e cazul sa rezolvi urgent o problema pe care nu ai tratat-o cu interesul adecvat la vremea respectiva. Nu incerca sa ocolesti adevarul si fi macar cu tine sincera. E adevarat ca o decizie nu o poti lua azi dar macar vei putea sa iti limpezesti anumite aspecte.

related posts

Modifică setările cookies