HOROSCOP 30-31.10.2010


In acest week-end, Luna se afla in Leu si atunci vom avea ceva mai mult curaj sa ne exprimam sentimentele chiar daca acestea nu vor fi intelese pe deplin. E foarte posibil sa facem fata si anumitor schimbari pe care nu le asteptam. Orice ar fi, ar trebui sa fim pozitive si extrem de optimiste in ceea ce priveste viitorul. In relatie lucrurile nu merg chiar foarte bine, dar anumite discutii lamuritoare trebuie sa aiba loc.


Scorpioni celebri:  Aishwayra Rai

SCORPION 23 OCTOMBRIE- 21 NOIEMBRIE

In viata ta personala, au loc diverse schimbari carora va trebui sa le faci fata si e posibil ca sa le constientizezi ca o oportunitate, nu ca un obstacol. Energia ta este debordanta si va trebui sa o consumi, asa ca iesirile in oras si diverse activitati sportive sunt foarte indicate.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

In acest week-end, vei fi sfatuitoarea number one. Vor exista persoane care vor apela la tine sa le oferi ajutorul in cele mai diverse probleme. Imaginatia ta este debordanta, dar va trebui sa gasesti exact doza potrivita astfel incat sa nu iti sochezi prea mult apropiatii.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Nevoia ta de apartenenta la un anumit grup este foarte mare. Vei face eforturi considerabile pentru a fi in ton cu ceilalti din anturaj pentru ca esti extrem de prudenta si nu reusesti sa gasesti calea de comunicare corecta. Incearca sa nu dezvalui prea mult intr-un timp prea scurt. Cel mai bine este sa ai mai multa rabdare.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Relatia cu partenerul este pe primul loc in acest week-end si atunci atentia pe care i-o acorzi s-ar putea sa-l surprinda si pe el. Deocamdata nu esti extrem de sigura ce vrei sa faci si te lasi dusa de curent....Nu incerca sa iei decizii importante pentru ca nu este o perioada foarte buna.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Incerci sa faci anumite schimbari in tot ceea ce inseamna schimbarea stilului de viata, poate sa te apuci de o cura de slabire sau sa te lasi de fumat. Orice ar fi, nu totul se realizeaza peste noapte si nu incerca sa te fortezi mai mult decat este cazul. Fa-ti un plan si tine-te de el pe termen lung.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Exagerezi fiecare moment petrecut azi si ai tendinte de a acorda atentie atat de multor lucruri incat risti sa pierzi din vedere esentialul. Incearca sa nu te implici prea mult intr-o situatie pe care tu o simti fara iesire. Nu te lupta impotriva curentului atat timp cat nu ai un plan facut. Nu te lua prea in serios in acest week-end.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI

Nu vrei sa-ti faci planuri, incerci sa te lasi cat mai mult dusa de val si nu faci nici cel mai mic efort ca lucrurile sa iasa intr-un fel sau altul. Atentie insa ca aceasta lejeritate a ta te poate costa in planul relational. Mai bine sfatuieste-te si cu partenerul si ia decizii impreuna cu el si nu-l lasa doar sa te ghideze pentru ca rezultatul nu va fi cel asteptat de tine. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Nu incerca sa faci totul deodata si nici nu te stresa prea mult pentru problemele legate de job. Incearca sa te relaxezi in familie si de ce nu, sa iesi un pic din sfera obisnuintei. O calatorie te poate ajuta sa-ti reincarci bateriile.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Azi nu depui un efort prea mare pentru a realiza unele lucruri.Toate iti ies minunat mai putin faptul ca se poate declansa un conflict cu o persoana pe care oricum nu ti-o doresti langa tine si nici nu iti face placere sa te certi cu ea. Indecizia ta te va costa daca nu reactionezi in niciun fel.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Mai bine ai incerca sa te exprimi altfel decat prin cuvinte. Daca simti nevoia sa iti arati dragostea fa-o printr-o imbratisare decat prin a-i spune celui drag ce simti. Risti sa nu fii inteleasa. Vei fi in centrul atentiei, dar incearca sa dai dovada de mai multa flexibilitate decat de obicei.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Vei trece prin stari extreme azi: vei da dovada de rabdare intr-un moment dificil si in momentul urmator poti declansa confruntari cu apropiatii. Prietenii iti sunt aproape doar ca ei nu vor sti cum sa reactioneze la starile tale schimbatoare.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Esti foarte bine ancorata in prezent si asta inseamna ca iti poti evalua foarte bine esecurile si succesele. Atitudinea ta trebuie sa ramana pozitiva pentru ca ai foarte multe de facut, iar rabdarea cu care o faci iti va aduce numai beneficii.

 

related posts

Modifică setările cookies