HOROSCOP 31.03.2010


Se activeaza azi o parte din emotiile tale, care pot duce la o exagerare a acestora. Intuitia este si ea la un nivel maxim, dar va trebui sa te limitezi la a gandi unele lucruri fara a le verbaliza. Exista azi o tendinta de a lasa fara control emotii, atat negative, cat si pozitive care pot duce foarte usor la exagerari.Se activeaza azi o parte din emotiile tale, care pot duce la o exagerare a acestora. Intuitia este si ea la un nivel maxim, dar va trebui sa te limitezi la a gandi unele lucruri fara a le verbaliza. Exista azi o tendinta de a lasa fara control emotii, atat negative, cat si pozitive care pot duce foarte usor la exagerari.


BERBECI CELEBRI: Marcia Cross

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Vei fi ceva mai iritata decat de obicei si vei avea parte de o acutizare a sentimentelor. Iti vei dori ceva mai multa independenta si vei constientiza faptul ca mai ai mult pana sa iti atingi scopurile. Incearca sa analizezi in profunzime ceea ce simti, pentru a ajunge totusi la o concluzie.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI   
Simplitatea si securitatea devin foarte importante pentru tine si e foarte posibil sa iei o decizie extrem de importanta pentru viitorul tau. O calatorie se cere amanata si vei fi nemultumita pentru tot ceea ce ai realizat pana acum. Totusi, relatia cu persoana iubita este minunata, asa ca bazeaza-te mai mult pe acest aspect personal.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ai parte de multa actiune azi. Trebuie sa rezolvi extrem de multe treburi si este necesara prezenta ta in diverse locuri. Sunt favorizate niste investitii financiare pe care le vei face si daca vei analiza bine problema nu vei avea probleme in viitor. Relatiile parteneriale sunt favorizate azi, asa ca intalnirile de orice nivel iti vor fi benefice.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Sensibilitatea ta este mai acuta decat de obicei si de aceea esti mai atenta la ce se intampla, mai mult decat in mod obisnuit. Daca te simti nevoita sa te exteriorizezi, ai grija in fata carei persoane faci asta. Esti extrem de vulnerabila acum.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu incerca sa schimbi ceva azi si mai ales sa iti retragi unele lucruri pe care le-ai spus sau ai promis cu ceva vreme in urma. Va exista o presiune personala de a rezolva unele probleme in familie sau in relatie. Chiar daca te simti blocata, nu incerca sa reactionezi violent, mai ales ca ai tendinta sa iti exprimi sentimentele intr-un  mod cam irational.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ai sentimente amestecate si ai nevoie de simple interactiuni cu oamenii din jurul tau. Exista posibilitatea de a face rost de niste bani, importanti pentru tine in aceasta perioada. Intuitia te va ajuta sa ajungi la o concluzie uimitoare.  

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Pentru tine, emotiile vor intra azi in conflict cu logica si te vei simti un pic luata de val. Ai nevoie sa interactionezi si sa intretii relatii sociale, pentru a iti reconfirma siguranta ca te afli pe drumul cel bun. Ai posibilitatea de a pune la cale o noua colaborare de viitor. Visele tale pot deveni adevarata daca iti pastrezi moralul sus.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu ai posibilitati majore de a-ti exprima sentimentele, de aceea e o zi frustranta. Atentie la ceea ce vei spune, pentru ca risti sa ranesti foarte usor persoane apropiate. Daca vei incerca sa intelegi valoarea unei relatii, vei avea parte de o lectie importanta.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE  
                                                       
Te simti legata de angajamente anterioare si de aceea nu vei putea sa iti rezolvi toate problemele azi. Cineva apropiat va da dovada de inflexibilitate si astfel vei putea sa iti amani un pic planurile pentru azi. O invitatie pentru acest week-end vei primi in aceasta zi, asa ca te vei putea bucura sincer de faptul ca poti pleca undeva unde sa iti reincarci bateriile.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE      
                                                  
Vei fi tentata sa iti termini cat mai repede treaba si sa iti amani lucruri pentru a te distra mai pe seara. Oricum e bine sa incerci sa iti stabilesti prioritatile foarte clar pentru a nu fi nevoita sa tragi ponoasele mai tarziu. Rabdarea este necesara in aceste zile.  

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 
Nu vei fi in masura sa spui tot ceea ce ai pe suflet si te vei simti limitata azi. Iti doresti foarte mult libertatea ta inapoi, dar inca ai parte de foarte multe limitari. Exista riscul de a face niste promisiuni pe care nu le vei putea tine, asa ca e mai bine sa te abtii si sa iti calculezi mai bine urmatoarele miscari.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                  
Azi ti se largeste orizontul si exista posibilitatea de a intalni oameni interesanti, care vor avea un cuvant de spus in ceea ce priveste viitorul tau. Nu incerca sa fii nerabdatoare si sa incerci sa iti fortezi norocul. Evita speculatiile de orice fel si incearca sa ai mai multa incredere in partener.
 

related posts

Modifică setările cookies