HOROSCOP 31.08.2010


Luna in Taur in cuadratura cu Neptun poate aduce multa confuzie azi si foarte putina productivitate. E foarte posibil sa nu vedem foarte clar anumite oportunitati si ar fi bine ca cele mai importante decizii sa le lasam pe seara. Daca e ceva ce nu sufera amanare cel mai bine e sa cerem o clipa de ragaz inainte de a da raspunsuri categorice. Cel mai bine ar fi sa gandim de doua ori inainte de a spune ceva.


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E foarte posibil sa ai niste idei foarte bune si practice, dar din pacate nu este tocmai cel mai potrivit moment sa le si prezinti. Incearca sa amani totul pana mai pe seara cand o sa ai gandurile mai clare. La locul de munca e foarte posibil sa ai probleme de comunicare cu o persoana feminina, dar incearca sa rezolvi aceasta problema cat mai repede ca sa nu se acutizeze.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ai parte azi de o gramada de incertitudini si de asemenea de lucruri de care nu esti atat de sigura cum pareai ieri. Ar fi bine sa stai totusi focusata pe ceea ce iti doresti chiar daca vei subestima intr-un fel sau altul cat iti va lua sa realizezi ceea ce iti doresti. Atentie azi la facturi sau alte sume de bani pe care trebuie sa le dai pentru ca se pot strecura niste greseli.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Inflexibilitatea de care dai dovada nu te va ajuta prea mult, iar relatia cu persoana iubita poate avea de suferit din cauza pretentiilor tale usor exacerbate. Nu incerca sa schimbi acum ceva care nu poate fi schimbat ci doar incearca sa arunci o privire catre tine sa vezi ce poti face privitor la propria ta persoana.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Exista unele probleme legate de faptul ca nu te poti concentra la capacitatea ta maxima in ceea ce priveste obligatiile curente. Unele decizii pe care trebuie sa le iei sunt legate de strainatate sau de unele calatorii viitoare in afara tarii. Fii gata de actiune oricand chiar daca nu ai mintea extrem de limpede nu lua decizii dar asteapta momentul potrivit.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Influenta cuiva cu autoritate se va face resimtita si asupra ta azi. In loc sa potentezi un conflict mai bine incearca din toate puterile tale sa-l aplanezi sau sa-l amani cat poti de mult. In relatia ta amoroasa e foarte posibil sa nu vezi unele defecte sau probleme ale partenerului si chiar sa faci greseli in ceea il priveste.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Ar fi cel mai bine sa iti tii doar pentru tine unele sentimente pentru ca nu este cel mai bun moment sa ti le afisezi. Propriile tale temeri pot iesi la iveala si atunci, e foarte posibil sa pierzi cam tot ce ai castigat pana acum. In familie exista unele probleme legate de bani si poate ar fi cazul sa iti indrepti atentia catre tot ce inseamna rezolvare problemelor casnice. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Nu este o zi buna pentru drumuri pentru tine si daca ti-ai planificat unele incearca s ale le faci doar pe cele mai importante. Nu este zi buna nici pentru examene pentru ca exista multa confuzie in ceea ce priveste mentalul tau. Incearca sa-ti revizuiesti agenda cat mai bine cu putinta si nu te lasa coplesita de faptul ca unele lucruri nu ies asa cum ai prevazut.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ceilalti vor incerca sa obtina totul de la tine, dar nivelul tau energetic este destul de scazut si de aceea vei face cu greu fata unor provocari. In mod normal, ar fi bine sa nu raspunzi cu aceeasi moneda dar asta va depinde numai de tine si de situatia in care vei fi pusa. Exista si ceva probleme financiare pe care va trebui sa le rezolvi si incearca sa-ti recuperezi niste bani imprumutati pe la prieteni.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Nu esti in cea mai buna stare azi si e foarte posibil sa fii pusa pe harta inca de la primele ore ale diminetii. Nu incerca sa lamuresti problemele altora ci doar sa-ti clarifici propriile probleme. Dai dovada de rigiditate si negativitate ceea ce nu te poate duce acolo unde iti doresti.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Azi e foarte posibil sa apara unele necunoscute in ceea ce priveste problemele tale financiare. Ori sa nu-ti iasa socoteala asa cum ai calculat-o de acasa ori sa nu poti intra in posesia unor bani pe care te bazai. Cineva din familie te va ajuta in problema pe care o ai numai sa stii ce anume vrei.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Incearca azi sa fii foarte deschisa catre ceilalti si sa nu lasi multe probleme sau lucruri nespuse sau nediscutate. Incearca la locul de munca sa acoperi orice nelamurire si sa fii oricand gata sa dai explicatii. Numai asa vei putea sa iesi cu bine dintr-o situatie neplacuta.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Incerci sa faci totul cat mai bine si pentru ca ti-ai propus o anume agenda e foarte posibil sa nu te poti tine de ea. Nu incerca sa iei toate lucrurile atat de personal asa cum o faci mai mereu si pune-i si pe ceilalti in balanta. Nu iti impune vointa acolo unde nu are rost si incearca sa-ti temperezi cat mai mult orgoliul.

related posts

Modifică setările cookies