HOROSCOP 4.01.2011


Anumite schimbari se cer imperios azi si chiar daca vrem sau nu, va trebui sa le facem. De asemenea, forta data de conjunctia dintre Jupiter si Uranus ne poate surprinde pe foarte multi cu lucruri bune si minunate. Daca avem anumite probleme pe care le-am tot amanat in ultimul timp, saptamana aceasta e bine sa le rezolvam, pentru ca avem sanse de castig mai mari de cat ne-am fi asteptat. Totusi, se cere o minima prudenta din cauza lui Uranus.
 


Sursa: creola.ro

Capricorni celebri: Sienna Miller

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Nimic nu mai pare simplu pentru tine azi. Ai multe lucruri de pus la punct si mai ales multe de stabilit pentru viitor. Dai dovada de egoism si ar fi bine sa te temperezi un pic. Cateodata trebuie sa intelegi ca lucrurl in echipa iti poate aduce mai multe beneficii. 

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Intuitia ta este extrem de buna, de aceea asculta ceea ce iti spune al saselea simt. Exista anumite transformari prin care treci in aceste zile de inceput de an si daca dai dovada de seriozitate si iti si pui imaginatia la contributie va fi perfect.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Nu te prea concentrezi foarte bine pe ceea ce ai de facut si de aceea e bine sa nu-ti faci nici planuri prea multe in aceasta saptamana. Ai anumite oportunitati pe care trebuie sa le iei in seama si asta inseamna si lucruri concrete pe care altii asteapta sa le realizezi prin propria ta vointa.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu astepta pana in ultima clipa sa faci ceea ce trebuie facut. E posibil sa incepi anul cu anumite schimbari si planuri mari. Totusi ia-ti un ragaz de gandire in loc de a spune da sau nu din prima. 

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Esti foarte pregatita pentru lucrurile mari care simti ca se apropie si le astepti rabdatoare. Nu iti impune deloc limite: cu cat treci mai repede la actiune cu atat mai bine.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Exista o buna intelegere cu partenerul si ar fi cazul sa profiti de aceste zile in care comunicarea dintre voi doi este mai buna decat de obicei. La locul de munca ar fi bine sa-ti setezi bine prioritatile pentru a le duce cu bine la capat.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Ai ceva probleme cu autoritatile azi, poate o disputa cu seful, care iti poate da peste cap intreaga zi. Cel mai bine este sa fii atenta la ce ti se reproseaza si sa inveti din aceste greseli.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
In general, azi poti incerca orice atata timp cat nu depasesti niste limite. Atentie la locul de munca si la niste acte pe care trebuie sa le semnezi. E important, iar pana la urma totul va iesi bine. Mai pe seara, e foarte posibil sa ai parte de surprize extrem de placute de la prietene.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu pierde timpul azi incercand sa intelegi pe toata lumea. Cel mai bine ar fi sa te manifesti exact asa cum esti si fara sa iti mai impui anumite limite care de fapt exista doar in mintea ta. Incearca sa iti faci lista cu ceea ce trebuie sa realizezi in urmatoarele saptamani si tine-te de ea.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Poti spune ca in sfarsit se schimba ceva dar inca nu stii exact ce se schimba la tine in aceste momente. Incearca sa nu te judeci prea aspru chiar daca ai facut unele greseli. Revino usor, usor cu picioarele pe pamant.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Chiar daca vei porni mai greu azi in indeplinirea obligatiilor nu te ingrijora ca nu o sa termini prea curand asta. Poate chiar e cazul sa stai peste program ca sa termini ce ai de facut. In schimb este o zi favorabila intalnirilor de orice fel, mai ales cu persoanele mai tinere.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Atentia tuturor va fi concentrata pe tine, mai ales mai spre seara cand e foarte posibil sa participi la un eveniment social important. Daca ai de semnat azi documente legate de o casa sau de achizitii noi in casa, fa-o fara retinere.
 

related posts

Modifică setările cookies