HOROSCOP 4-5.09.2010


Vom simti nevoia ca in acest weekend sa ne ascundem sub carapacea noastra si sa nu putem iesi de acolo. Multe neintelegeri pot avea loc in aceasta perioada, iar din punctul de vedre al relatiilor sociale poate fi un dezastru. Cel mai bine ar fi sa facem exact cum simtim si sa nu ne afisam altfel decat suntem pentru ca vor exista repercusiuni.


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Logica ta de factura analitica va fi data peste cap, fiind pusa in situatii total diferite. Reactiile tale nu vor fi cele mai potrivite, iar dorinta de a-ti ascunde atat tie cat si celorlalti ceea ce simti este atat de evidenta incat vei avea de pierdut. Incearca sa faci apel la diplomatie si sa incerci sa iti exprimi cel mai bine cu putinta sentimentele. Discutiile contradictorii cu prietenii pot duce la certuri interminabile si de aceea ar fi bine sa le ocolesti.  Incearca pe cat posibil sa fii flexibila.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Dai dovada de foarte multa empatie si sensibilitate si poate de aceea vor exista multe persoane care vor apela la tine pentru ca esti umarul perfect pe care se poate plange. Esti extrem de bine ancorata si in realitate, iar sfaturile tale sunt binevenite. Atentie insa si la faptul ca va trebui sa iti dedici ceva mai mult timp tie insati si poate ar fi cazul sa incerci sa te odihnesti mai mult.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Este un weekend foarte plin de diverse evenimente la care va trebui sa participi si nu iti vei mai vedea capul de atata treaba. Va trebui sa rezolvi si anumite probleme legate de familie, dar atentie mare la cum vei pune anumite probleme in atentia celorlalti pentru a nu fi gresit inteleasa.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Nu esti intr-o stare prea buna pentru a comunica ceea ce simti, ceea ce crezi despre anumite aspecte ale vietii tale. Nu cauta sa-i faci pe ceilalti sa inteleaga prin ce treci pentru ca va fi aproape imposibil. Incarcatura emotionala este foarte puternica pentru tine si poate exista si o anumita stare de nervozitate pe care nu prea stii exact cum sa o gestionezi. Mai bine nu incerca sa iesi prea mult in evidenta si sa te manifesti doar cand este cazul.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Te vei confruntata cu anumite probleme ce tin de munca ta, chiar daca este weekend. Ai foarte multe date la dispozitie si nu mai stii exact care sunt corecte si care nu. Totusi, bazeaza-te pe intuitia ta, pe ceea ce crezi tu si incearca sa mergi mai departe. Nu lua decizii radicale in aceasta perioada. Vor exista ceva tensiuni si in cuplu dar duminica lucrurile se vor mai linisti.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Nu incerca sa porti prea multe discutii in contradictoriu pentru ca tot imaginea ta va fi sifonata. E foarte posibil ca o suma de bani sau o oportunitate de a face bani sa apara pe neasteptate. Nu lua decizii in ceea ce priveste relatia de cuplu.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Ceea ce tu iti doresti nu este totuna cu ceea ce se intampla in realitate. Esti foarte incordata din punct de vedere emotional si de aceea ti-ar prinde bine sa ai parte de clipe de relaxare. Incearca sa iesi in oras cu prietenele, la un film sau citeste o carte. Iti va fi mai bine daca vei incerca sa te rupi un pic de anumite contexte.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu mai stii exact ce sa crezi in urma unor informatii care iti parvin dar asta nu inseamna ca va trebui sa iei vreo hotarare. Incearca sa ai rabdare pana ti se limpezesc anumite aspecte. Este un weekend perfect pe care sa-l petreci alaturi de persoana iubita.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Inca nu stai atat de bine la capitolul comunicare astfel incat sa poti spune ca ti se pot rezolva problemele daca vei purta anumite discutii. Rabdarea este un atu al tau de care va trebui sa te folosesti.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Vei fi nevoita sa revii cat mai curand cu picioarele pe pamant si sa te ocupi urgent de problemele legate de finantele tale. In relatie, partenerul va intelegi gresit motivele tale cat si ceea ce spui asa ca ar fi mai bine sa iti limpezesti mintea inainte de a spune ceva. Nu te judeca prea aspru pentru ca poate ar fi cazul sa folosesti acest weekend ca mod de a te relaxa.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Incerca sa fii cat mai obiectiva cu putinta in ceea ce priveste o relatie de familie si nu lasa emotiile sa te coplesesca. Esti predispusa la a spune lucruri pe care mai tarziu le vei regreta. Planul sentimental este foarte important in acest week-end si pot exista discutii lamuritoare si, in unele cazuri, chiar impulsive.          

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu este o zi favorabila cheltuielilor asa ca mare atentie pe ce vei da banii. Daca iesi la cumparaturi, limiteaza-te la ceea ce ai nevoie si nu lua lucruri fara sens. In relatie nu incerca sa iti impui punctul de vedere mai ales ca esti mai confuza decat oricand.

related posts

Modifică setările cookies