HOROSCOP 5.01.2011  


Odata cu trecerea eclipsei ne putem simti ceva mai energice si mai expansive. Jupiter ne sporeste dinamismul si optimismul de care dam dovada acum, la inceput de an. Luna intra si ea in Varsator, ceea ce ne face sa fim mai deschise la discutii, teme interesante si abordari ale unor teme mai futuristice.
 


Sursa: creola.ro

Capricorni celebri: Kate Moss

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Chiar daca simti ca anumite lucruri merg mai greu decat te-ai fi asteptat, e cazul sa nu te precipiti in anumite sectoare ale vietii tale cum ar fi cariera. Acolo sunt momente stresante prin care treci azi. Asta poate insemna de fapt faptul ca anumite schimbari se cer facute, dar inca iti trebuie un timp de gandire.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Ar fi foarte bine sa acorzi mai multa atentie sanatatii si sa iti canalizezi energiile spre lucruri care tin de diete, schimbarea modului de viata; poate sa incepi anumite tratatmente naturiste sau sa faci ceva mai multa miscare.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Inca nu te-ai hotarat foarte bine ce schimbari trebuie sa faci dar cu siguranta anumite lucruri vor veni spre tine. Orice oportunitatea care iti apare nu o indeparta pentru ca trebuie sa faci anumite schimbari si asta e spre binele tau. 

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu face promisiuni azi pentru ca nu le vei putea respecta. Azi este o zi propice pentru a incheia afaceri si de a strange unele relatii personale. Incearca sa nu devii agresiva atunci cand vei afla un lucru ce tine de partenerul tau si incearca sa gandesti cu capul, nu cu inima cand vei fi nevoita sa iei o decizie.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Ai o sansa sa faci ceva diferit azi si vei acorda multa atentie detaliilor ceea ce te va impiedica sa faci o greseala. Ar fi bine sa acorzi o atentie deosebita sanatatii.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ai o zi mai emotionanata decat ai putea crede si esti extrem de tentata sa iei anumite decizii in functie de ceea ce simti. Daca va fi vorba de afaceri foloseste intuitia. Dar daca va trebui sa rezolvi o problema personala abordeaza altfel lucrurile. Este o zi buna pentru castiguri la loterie si chiar te poti trezi cu o suma importanta de bani, care iti va intra in cont intr-un mod neasteptat.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Incearca sa mergi pe drumul care ti l-ai stabilit deja si apeleaza la marele tau atu, onestitatea, daca va fi vorba sa dai explicatii unei persoane care conteaza pentru tine. Comunica doar ce este mai important si incearca sa actionezi in loc de a spune ce vei face in viitor. Familia este importanta pentru tine azi.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Este o zi in care te vei implica mult in sfera sociala: intalniri cu prietenele, discutii pe teme de larg interes si chiar implicarea intr-un proiect social important. E posibil sa faci un drum scurt. Poti sa iti rezolvi problemele financiare, dar ar fi bine sa actionezi foarte repede in aceasta directie.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Vei avea idei bune in ceea ce priveste unele resurse financiare asa ca e bine sa le si folosesti. Actiunea este cuvantul de baza pe care trebuie sa-l si pui in aplicare. E adevarat ca trebuie sa acorzi atentie detaliilor dar nu te pierde in ele. Ai o mare sansa care nu va reveni prea curand.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
E cazul sa nu-ti faci griji inutile si sa incerci sa nu te iei prea in serios. Esti pe punctul de a avea o mare realizare asa ca e mai bine sa te opresti si sa te gandesti mai bine inainte de a face ceva gresit. Foloseste-ti intuitia in cazul unei persoane apropiate care consideri ca te-a ranit si care consideri ca te-a manipulat. Ar fi bine sa nu iei vreo decizie importanta azi.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu incerca azi sa induci in eroare sau chiar sa minti pentru ca nu asta e drumul pe care vrei sa mergi. Mai bine mergi pe cartea adevarului si incearca sa diminuezi cat mai mult repercusiunile acestuia. Azi vei afla un secret important dar asta nu va insemna ca vei avea mai multa putere asupra cuiva.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ai o anumite  usurinta cu care iti vei indeplini obligatiile si iei totul mai usor si incerci sa te eliberezi de tensiuni trecute. Chiar daca visezi cu ochii deschisi asta nu inseamna ca este ceva rau in asta. Totusi incearca sa ramai concentrata si pe situatii practice si poate pe seara e cazul sa te relaxezi asa cum iti doresti.  

related posts

Modifică setările cookies