HOROSCOP 7.09.2010


O zi in care tot ce poate tine de sentimente se poate clarifica sau chiar putem vorbi de o imbunatatire a starii sentimentale. Pentru multe dintre voi poate fi vorba de a te indragosti la prima vedere sau de a imbunatati relatia actuala. Odata intrata in Fecioara, Luna ne poate indemna sa tinem seama de faptul ca putem incepe o cura de detoxifiere sau de slabire. Oricum, suntem tentate sa acordam o atentie mai mare anumitor obiceiuri care ne fac rau si sa le schimbam.
 


FECIOARE CELEBRE: Shania Twain

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Luna in semnul tau iti va da un impuls energetic si te face mai activa , cel putin in planul personal. Poti incepe proiecte noi si poti avea mai multa incredere in fortele proprii. Din pacate, va trebui in continuare sa-ti administrezi sentimentele fata de o persoana apropiata astfel incat sa eviti un conflict.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Ar fi bine sa accepti un sfat venit din partea cuiva mai in varsta si sa nu consideri ca atenteaza intr-un fel la ce ai tu de gand sa faci. Pur si simplu cineva vrea sa-ti ofere suportul. Este o zi perfecta pentru a pune la punct anumite strategii pentru viitor.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Interactiunile sociale sunt foarte importante pentru tine azi, asa ca,da curs invitatiilor care iti vin din partea apropiatilor. Ar fi o idee buna sa fii atenta si la anumite oportunitati care ti se pot ivi in mod neasteptat. Nu le trata cu superficialitate. Pot deveni o sursa financiara foarte buna.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

Anumite probleme de familie te impiedica sa iti duci la capat anumite sarcini pe ziua de azi. Nu da curs unor provocari si apeleaza cu incredere la prieteni. Niste bani e foarte posibil sa iti intre in buzunar,dar va trebui sa faci anumite lucruri pentru acestia si timpul tau este foarte limitat. Depinde doar de tine daca vei accepta aceste noi propuneri.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

E foarte posibil ca azi sa te indepartezi foarte mult de scopurile pe care ti le-ai propus in ultimul timp,pentru ca vei fi aglomerata cu lucruri noi care vor veni spre tine pentru a le rezolva. Incearca sa lasi subiectivismul deoparte si sa fii cat mai obiectiva cu putinta.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Nu esti in apele tale azi si ar fi bine sa nu fii extrem de negativista. Stai focusata pe ceea ce trebuie sa faci si nu lua decizii importante acum. E foarte posibil sa primesti niste bani pe care ii asteptai de mult timp,dar din pacate va trebui sa iti achiti niste datorii cat mai repede.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Incearca sa nu dai dovada de super criticism atunci cand va veni vorba de partenerul tau. Prejudecatile iti pot face rau azi si ar fi bine sa nu iti exprimi conceptiile atata timp cat vin in conflict cu ceea ce inseamna libertatea altora. Incearca sa ocolesti subiectele sensibile pentru altii, pentru ca ceea ce vei spune va fi gresit interpretat.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Iti vei dori sa trasezi niste limite pentru prietenii tai, doar pentru ca nu mai vrei sa iti justifici orice pas pe care il faci. Dai dovada de rigiditate si chiar te vei surprinde ca acest lucru iti va face bine. Vei urma regulile stabilite deja si asta va fi o surpriza pentru toti ceilalti.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Sentimental stai ceva mai bine decat celelalte zodii si chiar e posibil sa ai parte de anumite surprize placute din partea partenerului. Energia ta poate fi chiar debordanta azi, dar mare atentie cum o folosesti. Nu incepe nimic nou daca nu ai terminat cu ce era mai vechi.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Incerci sa strangi cat mai multe informatii pentru un scop pe care ti l-ai propus, dar e posibil sa ai destule piedici in realizarea acestui obiectiv. La locul de munca ar fi bine sa nu dai dovada de superficialitate pentru ca vei avea numai de pierdut. E posibil sa ai un conflict cu o femeie.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Obsesia ta pentru trecut poate atinge un anume apogeu azi, asa ca, ai grija ce spui, pentru ca poti rani foarte usor pe cineva drag. Ar fi mai bine sa stai cat mai mult ancorata in prezent, daca in viitor iti va fi destul de greu.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ziua de azi poate fi o provocare pentru tine si iti va fi destul de usor sa exprimi exact ceea ce gandesti si ce simti. Atentie totusi ca poti avea unele piedici in indeplinirea cu succes a unor sarcini care de obicei nu iti fac probleme. E posibil sa aiba loc o revigorare financiara.
 

related posts

Modifică setările cookies