HOROSCOP 8.10.2010


Venus isi incepe drumul ei retrograd incepand de azi, ceea ce inseamna ca vom avea parte de o perioada in care sentimentele noastre se vor intesifica. Nu ar fi bine sa luam decizii legate de planul sentimental si mare atentie la modul in care vom privi relatia pe care o avem sau ne dorim sa o avem cu cineva. Cu luna in Scorpion tendintele spre gelozie se vor accentua.


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
In ciuda intregului curent astral, simti ca poti lua decizii fara sa te indoiesti vreo clipa de ceea ce iti doresti. Chiar daca e foarte posibil sa te simti dezamagita, nu te lasa prada unor lucruri care iti pot macina stima de sine. Sunt multe schimbari importante care urmeaza sa vina si va trebui sa stii ca poti lua cele mai bune decizii.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Va fi o adevarata provocare sa iti tii sentimentele negative in frau si ar fi bine sa incepi sa gandesti mai pozitiv. Din pacate azi, nu vezi vreo iesire din situatia actuala. Dar nici nu forta nota mai mult decat este cazul.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Daca esti dispusa sa iti recunosti greselile, este cazul sa stii exact ce solutii ai la problemele tale. Daca vorbim de locul de munca un coleg sau o colega te poate ajuta, in timp ce in planul personal, o prietena iti poate da un sfat foarte bun. 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Chiar daca eforturile tale sustinute nu isi arata inca roadele, sa stii ca esti pe drumul cel bun. Nu incerca sa abandonezi lupta tocmai acum. In planul relatiilor ar fi foarte bine sa nu ai gelozii care iti pot submina foarte usor increderea in tine.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Te astepti ca lumnea sa fie de acord cu deciziile tale dar din pacate nu va fi asa. Nu lua decizii pripite si nu te arunca cu capul inainte. In ceea ce priveste relatia cu partenerul putem vorbi de niste dificultati peste care tu nu poti trece. Incearca sa fii cat mai maleabila cu putinta pentru ca deciziile pe care vrei sa le iei nu sunt cele mai bune.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Daca o prietena iti da azi o veste nu tocmai buna, nu asimila totul ca si cum ar fi o problema fara solutie. Nu lua personal ceea ce altii iti spun mai ales ca esti vulnerabila atat in ceea ce priveste sentimentele tale fata de o anumita persoana.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Unele lucruri merg spre bine atunci cand vine vorba de relatii personale si de partener. Din pacate,. la locul de munca ai mici probleme care mai trebuie ajustate si chiar ar trebui sa acorzi mai multa atentie acestui plan pentru ca nu este o perioada tocmai buna de a face numai ce te taie capul.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Nu vrei sa iti asumi unele greseli si nici sa intelegi ca nu poti continua sa fii incapatanata in unele probleme curente. Intr-un fel este bine ca nu iti pasa ce cred ceilalti, dar anumite persoane nu te sfatuiesc de rau. Asa ca urmeaza-le sfatul.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Esti extrem de serioasa in ceea ce priveste unele probleme familiale. E posibil ca unele lucruri mai vechi ramase nerezolvate sa fie azi puse din nou pe tapet, iar tu nu vei sti exact ce sa faci cu ele. Ia-ti ceva timp doar pentru tine si incearca sa gandesti pozitiv in ceea ce priveste viitorul.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu incerca sa schimbi ceva si nu lua lucrurile mai in tragic decat par. Unele probleme se pot rezolva de la sine in ceea ce te priveste si de aceea consumul tau de energie nu trebuie sa fie peste limita. Relatia cu partenerul poate merge in directia dorita de tine doar daca demonstrezi ca poti face mici compromisuri. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai mici probleme legate de increderea in fortele proprii si atunci putem vorbi de anumite regrete pe care le incerci azi. Nu face din tantar armasar si nu aspira spre perfectiune pentru ca, la urma urmei, esti doar un simplu om.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Abilitatile tale logice sunt exacerbate azi, odata cu conjunctia dintre Mercur si Saturn, si atunci anumite lucruri pot scapa de sub control. E posibil sa fii pusa in fata unor lucruri care iti vor cere mai multa empatie si sentimente dar din pacate nu vei fi capabila sa faci asta. E posibil sa-i alungi pe ceilalti din jurul tau si sa iti doresti momente de singuratate.

related posts

Modifică setările cookies