HOROSCOP 8 - 9.05.2010


Mercur retrograd isi face efectul din plin si pe ultima suta de metri iti va afecta comunicarea, esti predispusa sa spui lucruri pe care mai tarziu le vei regreta. Planul sentimental este foarte important in acest weekend si pot exista discutii lamuritoare, iar in unele cazuri, chiar impulsive.          


TAURI CELEBRI: Janet Jackson

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Te vei lupta cu propriile emotii si sentimente pentru ca nu iti doresti ca cei apropiati sa isi schimbe parerea despre tine din cauza ca esti extrem de negativista. Astepti momentul potrivit sa le spui ce gandesti, dar se pare ca acest moment nu se va ivi. Cel mai bine ar fi sa iti exprimi sentimentele asa cum sunt, dar nu invinovati pe nimeni pentru asta.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Esti susceptibila fata de apropiati si nu le vei spune planurile tale, pentru ca ei se asteapta la alte lucruri din partea ta. Se pare ca esti extrem de frustrata de atitudinea persoanelor din jurul tau si de aici pot aparea conflicte, pentru ca la nivelul comunicarii te vei contrazice cu persoane doar pentru ca tu simti ceva, iar ceilalti altceva. Mai bine accepta si opinii diferite. In planul financiar e cazul sa te mai relaxezi, pentru ca multe probleme incep sa se rezolve.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Ai vise cam nerealizabile, iar prietenii iti spun asta chiar daca tu continui sa-ti “hranesti” fanteziile fara sa le poti integra in viata ta de zi cu zi. Aceasta predispozitie astrala este benefica doar celor care lucreaza in domeniul artistic si de aceea, celelalte reprezentante ale zodiei pot fi afectate.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Esti extrem de convingatoare si reusesti sa implici foarte multe persoane in realizarea planurilor tale. Cu toate astea, fii pregatita sa intri pe teritorii necunoscute in timpul unei discutii interesante si asculta cu atentie ceea ce se spune in jurul tau. Poti trage niste concluzii care te pot ajuta pe viitor.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este mai greu pentru tine ca in acest weekend sa te concentrezi pe ceea ce trebuie sa faci si pe ceea ce ai promis ca faci. Incearca sa nu pierzi timpul cu detalii, pentru a iti putea indeplini diferite indatoriri fata de familie, prieteni si parteneri.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Incerci sa iti faci ordine in minte si sa ii si convingi pe ceilalti ca tu ai dreptate. Incearca sa comunici mai eficient decat pana acum si sa indrepti atentia prietenilor apropiati catre planurile tale. Asculta ceea ce iti spune partenerul de viata, pentru ca nu este decat in avantajul tau. Va trebui sa sprijini o persoana mai in varsta, care are nevoie de suportul tau.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Vei reactiona intr-un mod nu tocmai potrivit atunci cand un prieten iti va expune o problema. Incearca sa-ti menajezi energia si nu te implica in lucruri care nu te privesc, desi tendinta ta va fi de a pune ordine atat in viata ta cat si in a celorlalti.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ai nevoie de o zi minunata petrecuta in familie sau inconjurata de prieteni. Este cazul sa iei o pauza dupa solicitarile din saptamana care a trecut. Chiar daca iti vei programa weekend-ul asa incat sa crezi ca vei avea timp de toate, nu vei reusi sa faci asta. Compasiunea te va indemna sa ajuti un membru al familiei sau un prieten apropiat.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Nu te simti extrem de confortabil in aceasta pozitie astrala si vei reusi sa treci peste acestea doar daca vei lua lucrurile asa cum sunt, fara a rationaliza prea mult. Un prieten apropiat te va ajuta, asa ca fii pregatita sa iti asculti intuitia.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Vei face o alegere in acest weekend si iti vei spune parerea exact asa cum este asupra unei probleme importante, legata de familie. Vei supara cateva persoane, dar ar trebui sa le dai timp sa se obisnuiasca cu aceasta noua abordare a ta. Nu incerca sa te justifici prea mult, pentru ca e foarte posibil ca ceilalti sa nu-ti inteleaga logica.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Evita sa-ti faci planuri prea mari in ceea ce priveste acest weekend si asta pentru ca nimic din ceea ce iti vei propune nu va iesi asa cum ai vrut. E clar ca nu poti evita anumite responsabilitati, dar nu-ti planifica deja tot timpul liber. Nu te vei putea conforma dorintelor celorlalti si e foarte posibil ca pana la urma sa alegi sa stai in casa.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Treci printr-o perioada in care iesirile in oras, socializarea si prietenii sunt foarte importante pentru tine. Drept urmare, in acest weekend vei avea parte de ceva iesiri, petreceri si chiar reintalniri cu persoane pe care nu le-ai vazut de mult timp.
 

related posts

Modifică setările cookies