HOROSCOP 9.07.2010


Cu Luna in gemeni este o zi in care puteti jongla cu multe lucruri, situatii, dar totul poate fi inselator. Atentie sa nu scapati din vedere lucruri esentiale. Ne vom dori sa fim in centrul atentiei, dar de data asta prin modul nostru de a gandi si de a rezolva lucrurile. Important este ca azi sa nu facem lucruri periculoase cu toate ca tendinta este foarte mare.
 


RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
In mod normal esti adepta lucrurilor cu masura si iti place sa construiesti in jurul unei idei sau chiar a unui castig financiar. Azi esti dispusa sa risti totul pe o carte, iar daca vei castiga vei prinde curaj sa mergi mai departe spre obiectivul tau. Ar fi bine sa incerci sa fii sincera, in primul rand cu tine si apoi cu cei de langa tine.
 
LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Azi in zodia Leului intra Mercuru ceea ce inseamna ca impulsul tau va fi de a discuta, de a vorbi mai mult decat pana acum. E adevarat ca nu va trebui sa pierzi din vedere lucrurile importante. Nu incerca nici sa ii obosesti pe ceilalti vorbind in continuu numai despre tine sau problemele tale. Ar fi bine sa ii accepti pe cei din jurul tau exact asa cum sunt si vei avea de castigat.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Pentru tine planeta Mercur va echilibra un pic lucrurile dintre Saturn si Uranus. Tocmai de aceea azi vei putea sa gasesti un echilibru- e adevarat ca precar – atat pentru tine cat si pentru ceilalti. La locul de munca incep sa se vada roadele muncii tale si vei avea satisfactii majore. De asemenea e posibil ca azi sa descoperi un lucru extrem de important. Este o zi in care este foarte important sa nu te grabesti in orice sens.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Poate fi o zi coplesitoare pentru tine atata timp cat activitatea sociala este in crestere. E foarte posibil ca pentru tine week-end-ul sa fie unul extrem de agitat, iar toate incep de azi. Pe de alta parte incerci pe cat posibil sa nu iti neglijezi partenerul si te concentrezi foarte bine pe viata ta personala. Incearca sa nu iti spui parerea doar pentru a fi auzita. Gandeste-te bine inainte de a spune ceva.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Se pare ca esti foarte pusa pe treaba atata timp cat esti dispusa sa iti vezi foarte cuminte de planurile tale. Vei deveni din ce in ce mai motivata atata din punct de vedere profesional cat si in planul personal. Pentru tine vor fi foarte importante obligatiile pe care le ai si vei considera ca distractia mai poate astepta.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ai posibilitatea de a trai emotii puternice azi, dar va depinde numai de tine daca vor fi pozitive sau negative. Nu este vorba neaparat de un lucru care trebuie sa te sperie, ci doar incearca sa abordezi aceste sentimente si printr-o prisma mai logica decat pana acum. Ar fi bine sa iti pastrezi si o doza de detasare pentru a  putea sa analizezi la rece situatiile de azi.


CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Azi vei putea sa iti creezi parteneriate si chiar sa legi anumite aliante care cu ceva vreme in urma ti s-ar fi parut imposibile. Evita tot ce inseamna lucru normal si incearca sa gandesti extrem de creativ. Vrei sa faci ceva diferit si atunci va trebui sa iti aduci aportul tau. Exista foarte multe posibilitati iar alegerea iti apartine.

 VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Te simti independenta si foarte sigura pe tine…si daca tot simti asta vei fi nevoita sa si arati ca nimic nu iti sta in cale. Ar fi bine sa nu incerci azi sa depasesti vreo limita pe care ti-ai impus-o pana de curand ci doar  fii pregatita pentru orice fel de schimbare, mai ales in tot ceea ce inseamna parteneriate.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Azi incearca sa iti opresti gandurile bizare care te anima dintr-odata. Ai multe idei, dar nu le afisa ca si cand ar fi exceptionale pentru ca multe dintre ele nu sunt. Incearca sa iei totul mai usor si sa nu te grabesti foarte tare. Chiar daca esti foarte atrasa de neconventional, asta nu inseamna ca iti vei rezolva problemele mai usor. Atentie la partener si mai ales la suspiciunile pe care le ai fata de acesta. Mai bine lamureste problema decat sa iti alimentezi gandurile cu iluzii.
 
BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Cu toate ca intentiile tale sunt bune nu vei putea sa te coincentrezi azi foarte bine, mai ales la locul de munca. Esti extrem de pornita pe distractie, amuzament, iesiri in oras…orice numai sa nu ti se aduca aminte de vreo obligatie pe care o ai. Ai o anumita energie care te va ajuta sa iesi din situatii dificile si poate fi o zi foarte buna pentru a te intelege cu persoanele mai tinere.
TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Iti doresti foarte mult ca toata lumea sa recunoasca tot ceea ce ai realizat. Contributia ta o consideri exterm de speciala si ceri din rasputeri atentie. Simti nevoia de siguranta, mai ales financiara si pentru asta vei face orice. Ar fi bine sa nu te pripesti si mai ales nu cere atentie cu orice pret pentru ca nu o vei capata.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Tu vei intra intr-o perioada mai optimista decat pana acum si vei putea sa comunici extra la nivelul la care ti l-ai dorit in tot acest an. Vei simti nevoia sa fii in armonie cu multe lucruri si mai ales cu oamenii din jurul tau. Incearca sa nu te impui cu orice pret si mai ales nu iesi prea des in lumina “reflectoarelor”. Azi nu duce prea departe o anumita discutie legata de planul profesional pentru ca inca esti nesigura in acest moment.
 

related posts

Modifică setările cookies