HOROSCOP 9.09.2010


Jupiter se intoarce azi in Pesti ceea ce inseamna ca vom fi mult mai atenti, o perioada, la nevoile celui de langa noi. Luna o gasim pentru urmatoarele 2 zile in Balanta si atunci e foarte posibil sa ne regasim echilibrul si sa putem discerne cu adevarat ce e bine si ce nu, pentru noi si pentru ceilalti.


Fecioare celebre: Guy Ritchie

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ai o agenda incarcata azi si va deveni extrem de dificil sa duci la capat niste treburi importante pentru ca te vei ingropa in detalii si lucruri fara insemnatate. Vei avea parte de ajutor neasteptat din partea celorlalti, iar persoana iubita va fi alaturi de tine neconditionat.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Incerci sa gasesti anumite cai prin care sa nu iti asumi rezolvarea unor probleme destul de urgente. Fuga de realitate este foarte pregananta la tine dar odata cu intrarea Lunii in semnul tau vei primi un impuls de energie si dorinta de a face lucrurile corect.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Vei ramane strict ancorata in ceea ce trebuie sa faci azi fara a-ti depasi intr-un fel sau altul atributiile. Interactiunile sociale vor fi minimizate si e foarte posibil s a incerci cat mai mult sa acorzi atentie familiei.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Revin pe tapet niste probleme pe care le ai in camin, cu casa sau cu mama. Credeai ca ai rezolvat acele probleme, dar se pare ca te-ai inselat. Incearca sa-ti directionezi atentia catre acest sector al vietii tale si pe viitor nu vor mai aparea probleme.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Esti ceva mai sentimentala decat de obicei si asta se va vedea. Incearca sa iti exprimi aceste emotii cat mai simplu cu putinta pentru a nu fi gresit inteleasa. Nici la locul de munca nu-ti va fi usor sa pui in aplicare planuri la care ai muncit din greu. Ar fi bine sa ocolesti azi conflictele de orice fel.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Nu esti pregatita sa renunti foarte usor la ceea ce ti-ai dorit asa ca situatiile conflictuale pot exista foarte usor. Financiar vei primi ceva vesti bune. Creativitatea ta debordanta e posibil sa-ti faca azi probleme si sa visezi cai verzi pe pereti si sa nu fii chiar ancorata in realitate.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Azi te poti increde in intuitia ta 100%. Esti pregatita sa sapi cat mai adanc in sufletul tau si sa sorbi din cupa nostalgiei. Cateodata trecutul iti poate arata ce poti face in viitor, dar avand in vedere sentimentalismele de care ai dat dovada in ultimul timp s-ar putea sa cazi in butoiul cu melancolie.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi te vei ocupa de diverse detalii legate de o anumita situatie creata la locul de munca. Nu incerca sa dai curs unor discutii in contradictoriu cu persoana iubita pentru ca acestea se pot transforma foarte usor in conflicte de netrecut. Incearca sa accepti si calea compromisului.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Azi nu esti dispusa sa muncesti din greu, ci doar sa te distrezi. Faci tot felul de planuri legate de ceea ce vei face in weekend sau chiar in seara asta. Incearca totusi sa iti indeplinesti obligatiile si apoi o sa ai unde verde.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Va fi nevoie de tine sa ajuti o prietena sau cineva din familie foarte drag. Compasiunea ta este foarte importanta, dar totusi incearca sa sustii si altfel persoanele din jur. Iti faci griji ca ai putea sa fii abandonata in relatie ceea ce nu este cazul si tocmai de aceea nu incerca sa arunci toata vina pe partener.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Inainte de a porni la drum, indiferent daca vorbim la propriu sau la figurat, incearca sa iti faci un plan si sa te tii de el cu orice pret. Nu te arunca azi cu capul inainte, fara sa te gandesti la consecinte. Asculta cu atentie si vorbeste doar atunci cand va fi cazul si totul va fi ok pentru tine. Fata de persoana iubita vei incerca sa te insingurezi dar ar fi mai bine sa-i spui ce se intampla cu tine si cu siguranta va intelege.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
E foarte posibil ca azi sa ai parte de o surpriza placuta acum cand realizezi ca nu ai cu cine sa imparti munca grea pe care o duci in spate in ultimul timp. Un ajutor nesperat apare azi pentru tine. Vei fi pusa si in fata unei decizii importante dar daca te vei sfatui cu persoanele potrivite totul va fi ok.

related posts

Modifică setările cookies