Horoscop săptămâna 12-18 decembrie 2022. Balanțele au nevoie de stabilitate în dragoste și relație, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 12-18 decembrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 12 - 18 decembrie 2022

 

Dragoste– În primele două zile din săptămână Luna îți traversează sfera sentimentală, însă atenție să nu transformi timpul petrecut împreună cu partenerul în dialoguri incomode! Este posibil să-ți aduci aminte de situații din trecut și să iasă la suprafață niște nemulțumiri!

Bani – În weekend te preocupă banii proveniți din alte surse decât salariul sau din activități pe care le desfășori pe cont propriu, în afara orelor de program.

Muncă – Partea a doua a săptămânii se anunță mai aglomerată și cu multe provocări la locul de muncă. Ai inițiative și rezolvi rapid anumite situații limită apărute. Atenție la ziua de vineri, când este posibil să nu fii pe aceeași lungime de undă cu colegii și acest lucru să aducă tensiuni! Pe de altă parte, ai susținerea șefilor în tot ce întreprinzi.

 

Horoscop Taur săptămâna 12 - 18 decembrie 2022

 

Dragoste– În primele două zile din săptămână te preocupă activitățile gospodărești sau să rezolvi anumite chestiuni familiale. În partea a doua a săptămânii, preocupările tale se îndreaptă spre sectorul sentimental, unde s-ar putea să ai parte de trăiri și emoții intense. Reușești să ai aceleași viziuni sau perspective cu ale partenerului și te simți împlinită.

Bani – Din punct de vedere financiar stai bine, însă apar niște situații în care va fi nevoie să faci niște cheltuieli neprevăzute și acest lucru te nemulțumește, pentru că-ți strică bugetul.

Muncă– La locul de muncă ai traversat o perioadă dificilă, cu volum mare de muncă, dar satisfacțiile profesionale au venit și ești mulțumită de ce ai realizat. Atenție la felul în care comunici, pentru că este posibil să nu-ți ascunzi antipatia pe care o ai vizavi de unii colegi, care nu-și fac treaba!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 12 - 18 decembrie 2022

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, activitățile casnice sunt prioritare pentru tine, dar și dialogurile cu partenerul de cuplu, cu care te sfătuiești în unele chestiuni și mai ales pentru achiziționarea celor necesare casei și cumpărarea de cadouri. Ai impresia că timpul trece foarte repede și nu vrei să te prindă nepregătită.

Bani – Planul financiar este susținut de Venus și Mercur, așa că se întrevede multă activitate în conturile tale. Ești mulțumită că reușești să achiți ce ai de achitat și să faci și cumpărături. Partenerul va susține o parte dintre cheltuieli, iar ție nu-ți rămâne decât să administrezi finanțele cât mai bine.

Muncă– Sectorul comunicării este susținut în primele două zile din săptămână, așa că profită de acest lucru în interacțiunile tale cu ceilalți! Posibil să afli niște informații surpriză, legate de activitatea și programul tău de lucru.

 

Horoscop Rac săptămâna 12 - 18 decembrie 2022

 

Dragoste– Casa astrologică asociată vieții de familie se activează din partea a doua a săptămânii, dar și sfera sentimentală, așa că urmează câteva zile în care îți vei încărca bateriile acasă, alături de partener, cu care simți nevoia unei conexiuni mai profunde.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru finanțe, însă recomandarea astrelor este să fii cumpătată atunci când mergi la cumpărături și să iei doar ce ai nevoie, pentru a evita unele discuții cu partenerul de cuplu.

Muncă– Contextul astral de la mijlocul săptămânii susține comunicarea, întâlnirile, ședințele și dezbaterile la locul de muncă. Vei fi preocupată să acționezi în vederea atingerii obiectivelor, iar curajul și inițiativele îți vor fi răsplătite. 

 

Horoscop Leu săptămâna 12 - 18 decembrie 2022


Dragoste– Luna îți traversează casa personalității în prima parte din săptămână și te preocupă mai mult propria persoană. Posibil să vizitezi și un salon de înfrumusețare, mai ales dacă ești singură și ieși la o întâlnire romantică. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ai semnale că se vor întâmpla evenimente surpriză, care-ți dau planurile peste cap.

Bani – Mijlocul săptămânii vine cu preocupări de natură financiară și poți încasa bani dintr-o speculație financiară sau un premiu, dacă ai participat la un concurs, un bonus sau o primă de la serviciu. Oricare ar fi situația, ești fericită și fiind o lună cu multe cheltuieli, ar trebui să te asiguri că vei achita toate datoriile înainte să pleci la cumpărături de cadouri.

Muncă– Spre finalul săptămânii, se activează casa comunicării și vrei să menții relații bune cu colegii și cu cei cu care desfășori activități. Eviți abordarea unor subiecte ce țin de principii sau convingeri personale, pentru că vrei să închei niște parteneriate. Lași din orgoliu și cauți armonia în toate relațiile tale profesionale.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 12 - 18 decembrie 2022


Dragoste– Luna îți traversează casa subconștientului și frământărilor inteioare. Te preocupă relația cu familia și încerci să identifici unde anume ai greșit în relațiile cu aceștia. Dacă renunți să mai fii atât de critică sau să comentezi la orice lucru mărunt, te vei apropia mai mult de familie.

Bani – În partea a doua a săptămânii primești o sumă de bani și pleci la cumpărăturile pentru sărbători, să iei cadouri celor dragi. Posibil să ai niște tensiuni cu partenerul de cuplu pe motive financiare, însă le treci cu vederea.

Muncă– Finalul săptămânii este mai dinamic la locul de muncă și te concentrezi pe ce ai de făcut, să respecți niște termene sau să închei activitatea mai devreme, dacă ai în plan să-ți iei niște zile libere și să-ți prelungești vacanța.

 

Horoscop Balanță săptămâna 12 - 18 decembrie 2022


Dragoste– În primele două zile din săptămână, când se dinamizează axa sentimentală, realizezi că pe măsură ce timpul trece, ai nevoie de stabilitate în dragoste și relație. Dorințele tale vor fi îndeplinite de către Saturn, care te ascultă și te răsplătește înainte să iasă din casa amoroasă, în martie anul viitor.

Bani – La finalul săptămânii poți încasa niște sume de bani, provenite din salariu. De asemenea, cauți surse suplimentare de venit și iei în considerare și faptul că ai putea să faci ce-ți place, ce-ți aduce satisfacție profesională, valorificând o pasiune.

Muncă– Se anunță o săptămână dinamică din toate punctele de vedere și va fi nevoie să faci față tuturor provocărilor, ca să te bucuri de zilele libere de săptămâna viitoare. Spre finalul săptămânii s-ar putea să le comunici șefilor ideile tale și să ai reușite într-o negociere salarială, dacă decizi să faci o schimbare de direcție profesională.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 12 - 18 decembrie 2022

 

Dragoste– Planul sentimental a început să fie iar zbuciumat și să apară neînțelegeri, dar care nu au legătură cu relația ta cu partenerul, ci de relația acestuia cu familia ta. Încerci pe cât posibil să găsești o cale să-I mulțumești pe toți, astfel încât să nu strici ce ai acum. Partenerul te susține în demersuri.

Bani – Cu Soarele în tranzit prin casa banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale, ești determinată să obții și mai mult, să fii remunerată pe măsură. Acest lucru nu va întârzia, pentru că vor intra în conturile tale sume importante de bani în perioada următoare. 

Muncă– În primele două zile din săptămână ai ocazia să te afirmi la serviciu, să vii cu idei. Dacă participi la cursuri de perfecționare profesională, vei ieși în față și ai deschidere de acumulare a unor informații noi. De asemenea, la serviciu ești bine văzută de către șefi.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 12 - 18 decembrie 2022

 

Dragoste– Deși Marte, planeta acțiunii, își continuă mișcarea retrogradă prin casa relațiilor, lucrurile par că se mai îndreaptă și nu mai sunt atâtea probleme în cuplu. Poate și pentru că au ieșit la suprafață și ați încercat să le rezolvați, să vă învățați niște lecții. 

Bani – Contextul astral din această săptămână, în care Venus și Mercur traversează  casa banilor, îți canalizează energia către sectorul financiar, cum să faci să-ți mărești veniturile. În partea a doua a săptămânii încasezi bani și faci plăți. Încerci să-ți administrezi cât mai bine veniturile, pentru că este o lună cu multe cheltuieli.

Muncă– În primele două zile din săptămână pot să apară surprize la serviciu sau răsturnări într-o situație, care-ți poate schimba planurile. Registrul astral se schimbă din partea a doua a săptămânii, când analizezi niște propuneri de job sau implementezi un plan pe termen lung.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 12 - 18 decembrie 2022

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, în urma unui dialog pe care îl ai cu unul dintre apropiați, ai putea să realizezi că este nevoie să faci niște schimbări de atitudine și mai ales în principiile și convingerile tale, dacă vrei să lași noul în intre în viața ta.

Bani – Dacă ai impresia că veniturile tale nu cresc, responsabil de acest lucru este Saturn plansat în casa banilor, iar impresia este greșită, pentru că ai încasat sume importante de bani, dar ai devenit responsabilă și nu mai cheltui pe ce nu ai neapărat nevoie.

Muncă– Spre finalul săptămânii vei face impresie bună la serviciu. Șefii sunt mulțumiți de activitate, mai ales că echipa din care faci parte a avut rezultate bune anul acesta.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 12 - 18 decembrie 2022

 

Dragoste– În primele două zile din săptămână se activează casa relațiilor și vei fi interesată să-ți petreci mai mult timp cu partenerul, să faceți planuri pentru vacanța de iarnă. Luați legătura și cu prietenii și pregătiți o ieșire împreună câteva zile.

Bani – În partea a doua a săptămânii vei fi preocupată de situația financiară, mai ales că vin niște sume de bani la care nu te așteptai. Administrează-le cât mai eficient, achită o parte din datorii și de restul cumpără cadouri celor dragi!

Muncă– Spre finalul săptămânii, niște informații venite de la serviciu te vor pune pe gânduri, să vrei să faci o schimbare în planul profesional, însă nu știi cum în acest moment. Ești omul schimbărilor și îmbrățișezi cu drag orice este original, neașteptat sau care să te scoată din zona de confort, însă tranzitul lui Saturn prin casa personalității te-a mai domolit puțin și te-a îndemnat să vrei stabilitate.

 

Horoscop Pești săptămâna 12 - 18 decembrie 2022

 

Dragoste– În planul sentimental nu sunt evenimente importante în această săptămână. Poate doar în partea a doua, când Luna traversează casa relațiilor și-ți vei rezerva mai mult timp partenerului și dialogurilor legate de planurile voastre de anul viitor.

Bani – Ai o listă lungă de cumpărături pentru finalul de săptămână. Banii vin și ei în conturile tale, așa că nu ai de ce să-ți faci griji în acest sector de viață.

Muncă– Cele mai active zile din săptămână sunt luni și marți când Luna îți traversează casa muncii. Aspectele favorabile pe care le face cu Soarele din casa carierei și relației cu șefii, ar putea să anunțe schimbări benefice pentru tine în planul profesional. De asemenea, Venus și Mercur în tranzit prin casa planurilor de viitor, te ajută să-ți concentrezi atenția pe ce urmează să faci anul viitor. Se vor deschide multe căi și vin oportunități pe care ar fi recomandat să nu le pierzi.

related posts

Modifică setările cookies