Horoscop zilnic 12 ianuarie 2023. Gemenii prind curaj și demarează proiecte personale, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 12 ianuarie 2023.


Berbec


Veste bună pentru tine astăzi: Marte, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, prin zodia Gemeni, după două luni și jumătate în care a încetinit toate activitățile. De acum, poți răsufla ușurată, pentru că lucrurile vor reintra în normal, mai ales în planul comunicării, care a fost destul de afectat pentru tine.

 

Taur

 

După o perioadă de două luni și jumătate în care Marte, planeta acțiunii, ți-a răscolit sfera financiară, contractele și proiectele de afaceri, începând de astăzi revine la mișcarea directă și lucrurile încep să reintre în normal în sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă și alte activități extraprofesionale.

 

Gemeni

 

Veste bună și pentru tine, pentru că de astăzi, Marte, planeta acțiunii, care fost în mișcare retrogradă prin casa personalității, în ultimele două luni și jumătate, revine la mișcarea directă și te vei putea exprima mult mai bine, să inițiezi acțiuni, să-ți exprimi ideile și să ai, din nou, curaj să demarezi proiecte personale.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă prin zodia Gemeni și vei putea să-ți ordonezi mai bine gândurile, mai ales dacă ai făcut un bilanț în ultimele două luni. Marte este și guvernatorul casei carierei, așa că de acum încolo poți lua decizii fără să-ți mai fie teamă că greșești direcția.

 

Leu

 

Marte, planeta acțiunii, revine de astăzi la mișcarea directă prin zodia Gemeni, prin casa prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, planurilor și proiectelor pe termen lung. După o perioadă de două luni și jumătate, în care ai căutat să te implici în diverse proiecte și ți-ai reevaluat relațiile de prietenie, vei putea din nou să acționezi.

 

Fecioară

 

Marte, planeta acțiunii, revine, de astăzi, la mișcarea directă, prin casa carierei, după o perioadă de două luni și jumătate, în care ți-a răscolit sfera profesională, direcția, poziția socială și capacitatea de a-ți asuma responsabilități profesionale. Lucrurile încep să revină la normal și să găsești din nou puterea și energia să deblochezi anumite situații.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, după două luni și jumătate, în care a răscolit educația superioară, călătoriile, relațiile cu străinătatea și convingerile/credințele. Acum vei putea demara acțiuni și nu vei mai întâmpina blocaje în aceste domenii.

 

Scorpion


Revenirea lui Marte, planeta acțiunii, la mișcarea directă, de astăzi, prin zodia Gemeni, după două luni și jumătate, în care a răscolit relațiile intime, creditele, datoriile, împrumuturile și banii pe care îi poți obține din alte surse decât salariile, vine să deblocheze un context financiar, dar și relațional.

 

Săgetător

 

Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă de astăzi, prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. După o perioadă de două luni și jumătate, în care ți-a răscolit relațiile  și ai căutat să clarifici anumite chestiuni, acum lucrurile vor reintra în normal și ai energie să demarezi acțiuni în planul relațional.

 

Capricorn


Revenirea lui Marte, planeta acțiunii, începând de astăzi, la mișcare directă, prin zodia Gemeni, vine să aducă mai multă energie, curaj și determinare în toate activitățile de la serviciu, sarcini, rutina zilnică, dar și privind starea de sănătate, unde se va putea observa o îmbunătățire.

 

Vărsător

 

Relațiile sentimentale, aventurile romantice, relația cu copiii, creativitatea, distracția și valorificarea unor talente sunt domeniile pe care Marte, planeta acțiunii, le activează, începând de astăzi, odată cu revenirea la mișcarea directă. Nu vei mai întâmpina blocaje și este posibil să ai din nou, curaj și inițiative să rezolvi diverse chestiuni sentimentale sau să te pui în valoare.

 

Pești

 

Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, începând de astăzi, prin sectorul vieții de familie, căminului, patrimoniului și relațiilor cu părinții. După o perioadă de două luni și jumătate, în care a răscolit relațiile de familie și ai încercat să rezolvi diverse chestiuni administrative a locuinței, acum vei putea să demarezi ce ți-ai propus, fără să-ți mai fie teamă că apar blocaje sau dispute.

related posts

Modifică setările cookies