Horoscop săptămâna 28 noiembrie - 4 decembrie 2022. Leii își vor consolida relația de cuplu, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 28 noiembrie - 4 decembrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022

 

Dragoste– Neptun revine la mișcarea directă la finalul săptămânii în zodia Pești, prin sectorul subconștientului și frământărilor interioare, semn că vei știi să gestionezi mai bine trăirile și sentimentele. Vei putea să-ți faci ordine în gânduri.

Bani – Planul financiar se activează în weekend, când este posibil să apară niște cheltuieli, mai ales dacă stabilești cu partenerul de cuplu să faceți niște achiziții de o valoare mai mare. Posibil să aveți planuri să faceți niște schimbări în casă sau cu casa.

Muncă – Aspectul armonios care se formează la începutul săptămânii între Marte, guvernatorul tău, și Saturn, marele profesor, vine să te ajute în decizii și acțiuni în planul profesional. Pe 30 noiembrie, Mercur, astrul comunicării, formează un aspect armonios cu același Saturn, semn că comunicarea cu cei cu care desfășori activități va fi bună și veți coopera să duceți la un sfârșit un proiect. 

 

Horoscop Taur săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022

 

Dragoste– În weekend Luna îți dinamizează casa personalității, respectiv axa relațiilor, semn că vei avea preocupări pentru relația de cuplu. S-ar putea să aveți niște discuții mai serioase legate de unele schimbări pe care vreți să le faceți în perioada urmăroare.

Bani – Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă, susține la începutul săptămânii planul financiar, pentru că formează un aspect armonios cu Saturn din casa carierei.

Muncă– Conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic, care se formează pe 1 decembrie, în casa planurilor, proiectelor de viitor, grupurilor pe care le frecventezi și prietenilor, vine să aducă recunoașterea meritelor. Duminică, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, după o perioadă de câteva luni, în care a încurcat proiectele profesionale și relațiile cu prietenii. Acum vei observa că încep să apară progrese. Nu mai ești confuză și dispar neînețegerile.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022

 

Dragoste– Finalul de săptămână îți aduce surprize în planul relațional. S-ar putea, de asemenea, să închei o poveste din trecut, să ai curajul să spui top și să-ți vezi de drumul tău.

Bani – Saturn, planeta responsabilităților, formează în această săptămână două aspecte armonioase: unul cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa personalității și altul cu Mercur, guvernatorul tău. Așadar, vei fi ajutată să iei decizii bune pe termen lung privind administrarea banilor pe care îi deții. Dacă ai de returnat niște datorii, faci un plan pe care ești determinată să-l respecți.

Muncă– Aspectul armonios care se formează între Lună și Jupiter, marele benefic, joi, în zodia Pești, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal, îți poate aduce notorietate, recunoașterea meritelor și aprecieri din partea colegilor sau superiorilor. S-ar putea să fii în centrul atenției, să te remarci. Al doilea aspect care are legătură cu cariera este revenirea lui Neptun, duminică, la mișcarea directă, prin zodia Pești, ceea ce îți va aduce claritate în luarea deciziilor privind activitățile profesionale.

 

Horoscop Rac săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022

 

Dragoste– În planul sentimental nu se întrevede nicio schimbare. Te bucuri că traversezi o perioadă benefică alături de partener. Ți-ai învățat niște lecții și acum eviți să mai faci greșeli.

Bani – Începi săptămâna cu socoteli privind situația financiară, mai ales dacă ai decis, împreună cu partenerul, să faceți economii pentru a strânge avansul pentru achiziționarea unui bun de valoare mai mare. Saturn, planeta responsabilităților, formează două aspecte armonioase cu Marte și cu Mercur, semn că vei avea niște conștientizări și-ți vei schimba atitudinea față de bani și cheltuierea acestora.

Muncă– Aspectul armonios care se formează, joi, între Lună, guvernatoarea ta, și Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei muncii, în zodia Pești, îți va schimba viziunea și perspectiva asupra direcției profesionale. Posibil să decizi să reiei niște cursuri sau să începi niște cursuri de perfecționare sau dezvoltare personală. În weekend, Neptun revine la mișcarea directă, după o perioadă de câteva luni, în care ți-a adus confuzie în acțiunile privind cariera. Acum poți răsufla ușurată, pentru că dintr-o dată mintea ți se limpezește.

 

Horoscop Leu săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022

 

Dragoste– Saturn în tranzit prin casa relațiilor formează în prima parte din săptămână două aspecte armonioase, unul cu Marte, planeta acțiunii, din casa planurilor de viitor, și altul cu Mercur din sectorul sentimental, al iubirii și fericirii. Așadar, planul sentimental este susținut de aspecte bune și Saturn va consolida relația de cuplu.

Bani – Conjuncția Lunii cu Jupiter din zodia Pești, îți poate aduce, joi, niște sume de bani, pe care le vei folosi pentru perfecționarea ta profesională sau pentru o călătorie. Neptun revine la mișcarea directă, duminică, prin zodia Pești, respectiv prin casa intereselor financiare, sector în care ai avut cele mai multe confuzii și lucruri încurcate. Acum se va reintra în normal și vei reuși să administrezi mai bine tot ce deții.

Muncă– Urmează o săptămână mai liberă în planul profesional. Doar în prima parte a săptămânii este mai aglomerată, în restul zilelor te vei bucura de odihnă și relaxare.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul relațional este activat în această săptămână de o conjuncție, aspect armonios, care se formează, joi, între Lună și Jupiter, marele benefic, în casa relațiilor. Contextul astral aduce șanse și oportunități de clarificare sau de rezolvare a unor chestiuni care vizează acte. În weekend, Neptun din zodia Pești, din aceeași casă a relațiilor, revine la mișcarea directă, semn că dacă au existat confuzie sau neînțelegeri, acum se va clarifica o situație.

Bani – Spre finalul săptămânii primești bani în conturile tale, faci cheltuieli și reușești să-ți faci o listă cu tot ce ai de rezolvat, achitat și returnat.

Muncă– Primele două zile ale săptămânii sunt cele mai active din perioada analizată. Luna traversează zodia Vărsător și este posibil să apară și evenimente neprevăzute. Pe de altă parte, Saturn, din casa muncii, formează două aspecte armonioase cu Marte din casa carierei și a relației cu șefii și cu Mercur, guvernatorul tău, din zodia Săgetător. Decizii bune și un plan de acțiune pe termen lung urmează să adopți în perioada următoare.

 

Horoscop Balanță săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022

 

Dragoste– Luna îți traversează casa sentimentală în primele două zile ale săptămânii și te va preocupa relația cu partenerul de cuplu. Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa iubirii formează două aspecte armonioase: unul cu Marte, planeta acțiunii, din casa principiilor și altul cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa comunicării și gândirii,  ceea ce însemnă că relația sentimentală va fi consolidată. Dacă ești singură, îți dorești o relație pe termen lung.

Bani – În weekend se întrevede intrarea unor sume în conturile tale și cu această ocazie pornești la cumpărături.

Muncă– Unul dintre aspectele importante ale săptămânii este aspectul armonios care se formează între Lună și Jupiter, marele benefic, joi, în casa muncii. Posibil să ți se recunoască meritele, să-ți parvină niște informații sau vești privind obținerea unor beneficii financiare. În weekend, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin același sectorul al muncii și activităților profesionale, unde a încurcat lucrurile în ultimele luni. Se vor duce toate neînțelegerile sau confuzia din dialoguri, dar și dezamăgirile că unii dintre colegi sunt favorizați în detrimentul altora. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul sentimental este cel mai dinamizat în această săptămână de două aspecte armonioase. Conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic, din zodia Pești, de joi, vine să aducă oportunități în dragoste, mai ales dacă ești singură. Dacă formezi un cuplu, reaprinderea pasiunii va fi unul dintre obiectivele tale. Revenirea la mișcarea directă a lui Neptun prin zodia Pești, prin casa iubirii, în weekend, va risipi toată nesiguranța pe care ai traversat-o în ultimele luni.

Bani – Saturn, planeta restricțiilor, din sectorul casei și familiei, formează în această săptămână două aspecte armonioase cu Marte, planeta acțiunii, din casa intereselor financiare și cu Mercur, în tranzit prin casa banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Așadar, Saturn susține investițiile și te ajută să iei cele mai bune decizii.

Muncă– Finalul de săptămână este cel mai aglomerat, cu inițiative și idei originale pentru un proiect la care va trebui să lucrezi în următoarele luni.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022

 

Dragoste– Saturn, planeta profesor, în tranzit prin casa comunicării și gândirii, dezbaterilor și opiniilor, formează două aspecte armonioase: unul cu Marte, planeta acțiunii, din casa relațiilor și al doilea cu Mercur din casa personalității tale. Așadar, poți iniția dialoguri și lua decizii importante pe termen lung, pentru că Saturn le va susține. Pe de altă parte, contextul astral este susținut și de conjuncția Lunii cu Jupiter, guvernatorul tău, care se formează în casa familiei și de revenirea lui Neptun, duminică, la mișcarea directă, prin zodia Pești, prin același sectorul al familiei și spațiului de locuit.

Bani – În săptămâna analizată nu se întrevăd intrarea unor sume de bani, doar discuții și negocieri.

Muncă– Primele două zile din săptămână sunt cele mai active în planul profesional, mai ales că Luna îți traversează casa comunicării și deplasărilor și-ți susține demersurile într-o negociere sau în întâlnirile pe care le programezi.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022

 

Dragoste– Conjuncția Lunii, guvernatoarea casei relațiilor, cu Jupiter, guvernatorul casei trecutului și frământărilor interioare, care se formează în zodia Pești, la mijlocul săptămânii, poate să-ți scoată în cale o veche iubire, la un drum scurt. Vei fi surprinsă că acest lucru nu te va mai răscoli și vei răsufla ușurată, să realizezi că ești vindecată.

Bani – În primele două zile din săptămână te preocupă situația financiară. Vrei să ții o evidență clară a cheltuielilor și pentru acest lucru vei fi foarte atentă. Saturn, guvernatorul tău, în tranzit prin casa banilor, formează săptămâna aceasta, două aspecte armonioase cu Marte, planeta acțiunii, din casa muncii și cu Mercur, planeta comunicării, din zodia Săgetător. Nu te vei arunca cu capul înainte atunci când vrei să achiziționezi ceva.

Muncă– Sectorul comunicării este activat în această săptămână de conjuncția care se formează între Lună și Jupiter, marele benefic, și de revenirea lui Neptun la mișcarea directă prin zodia Pești, în weekend. Vei observa că faci progrese într-un proiect, te poti concentra și-ți vei structura informația mult mai bine.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022


Dragoste– Saturn, planeta profesor, se află în zodia ta și săptămâna aceasta formează două aspecte armonioase cu Marte, planeta acțiunii, din casa iubirii și cu Mercur, planeta comunicării, din casa planurilor de viitor. Așadar, este momentul să-ți consolidezi relația de cuplu, să cauți metode de a petrece timpul cu partenerul și să-I arăți cât de mult înseamnă pentru tine.

Bani – Sectorul financiar este activat în această săptămână de conjuncția Lunii cu Jupiter, din zodia Pești, care se formează joi, și de revenirea lui Neptun la mișcarea directă prin zodia Pești, duminică. Așadar, s-ar putea să-ți suplimentezi veniturile cu niște sume la care nu te așteptai și să reușești să administrezi/ții evidența mult mai bine a sumele pe care le deții.

Muncă– Finalul săptămânii este cel mai activ în planul profesional, când Luna va traversa casa comunicării și vei avea un randament intelectual ridicat, iei inițiative și faci planuri și strategii de viitor.

 

Horoscop Pești săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022

 

Dragoste– Dacă începi săptămâna cu o stare mai puțin bună, începând din a doua parte, îți revine optimismul și faci lucruri pentru tine și partener. De asemenea, dacă ești singură, sunt șanse să te remarce cineva.

Bani –  Finalul de săptămână aduce încasarea unor sume de bani. O parte din bani îi obții de la serviciu și faci cumpărături pentru casă și o altă parte de la familie, sau investești în casă, iei cadouri celor dragi și faci mici surprize.

Muncă– Două aspecte armonioase se formează săptămâna aceasta în zodia ta: conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic, care aduce oportunități, șanse, recunoaștere a meritelor, și revenirea lui Neptun, guvernatorul tău, la mișcarea directă, duminică, prin casa personalității. Așadar, este posibil să ți se limpezească mintea, să ai mai multă claritate și nu vei mai întâmpina nesiguranță sau confuzie în decizii.

 

related posts

Modifică setările cookies