Horoscop săptămâna 5 - 11 decembrie 2022. Fecioarele singure își doresc o relație serioasă, pe termen lung, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii  5-11 decembrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

 

Dragoste– Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, activează casa comunicării și este posibil să apară o criză de comunicare, privind principiile și credințele, care pot să difere de cele ale partenerului de cuplu. Marte, guvernatorul tău, face parte din configurația astrală și este posibil să ai niște conștientizări legate de relația în care te afli.

Bani – Începi săptămâna cu surprize de natură financiară. Posibil să primești o sumă de bani de la cineva din familie sau dintr-un proiect, care se încheie mai devreme.

Muncă –Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin zodia Capricorn pe 7 decembrie și va susține sectorul profesional, relațiile cu șefii, cu persoane sau instituții cu autoritate. Ești invitată să-ți asumi responsabilități, să inițiezi dialoguri pentru rezolvarea unor chestiuni profesionale. Venus, micul benefic, îl urmează pe Mercur, din 10 decembrie, prin același sectorul al carierei, unde aduce șanse sau oportunități și ajutor de la persoane cu putere de decizie.

 

Horoscop Taur săptămâna 5 - 11 decembrie 2022


Dragoste– În primele două zile din săptămână te preocupă situația în cuplu, mai ales dacă partenerul ți-a adus niște reproșuri, legate de frecventarea unor cercuri de prieteni și petrecerea timpului cu ei, în detrimentul timpului petrecut în cuplu.

Bani –Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, activează casa financiară și vine cu decizii importante, încheierea unor etape, finalizarea unor proiecte, de pe urma cărora poți obține beneficii. Posibil să apară și o criză de natură financiară și să fie nevoie să faci o schimbare radicală din punct de vedere financiar.

Muncă– Sectorul perfecționării profesionale, direcției profesionale și principiilor este activat din 7 decembrie de Mercur, planeta comunicării, și din 10 decembrie de Venus, guvernatoarea ta. Așadar, vei vedea mult mai clar ce ai de făcut, către ce te îndrepți din punct de vedere profesional, iar micul benefic îți va fi un aliat, mai ales dacă ai de susținut un examen, de prezentat o lucrare, de susținut un interviu.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 5 - 11 decembrie 2022


Dragoste–  Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care îți activează casa personalității. Este momentul încherii unei etape, a culegerii roadelor unor demersuri relaționale. Dacă faci parte dintr-o relație nefuncțională este momentul unei rupturi sau a unor decizii radicale. Comunicarea este importantă, vei transmite și vei primi sfaturi/informații utile, așa că fii deschisă!

Bani – Intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Capricorn, pe 7 decembrie, pe sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, aduce o reorganizare a finanțelor, iar din 10 decembrie Venus, micul benefic, aduce sume de bani sub formă de bonusuri, prime și cadouri.

Muncă– Sectorul carierei este încă activat de tranzitul lui Jupiter, marele benefic, așa că ai putea încheia niște contracte profitabile. Jupiter se mai întoarce în casa profesională peste doisprezece. Așadar, fii atentă la oportunități!

 

Horoscop Rac săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

 

Dragoste– Primul aspect astral săptămânii este intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Capricorn, pe 7 decembrie, în casa relațiilor și căsătoriei. Așadar, ai putea să inițiezi dialoguri și să clarifici anumite aspecte ale relației. Te va ajuta și Venus, micul benefic, din 10 decembrie, care vine să aducă armonie, înțelegere, împăcări. Îi vei acorda mai mult timp partenerului, așa că urmează o perioadă bună în relație.

Bani – În primele două zile din săptămână se vede activitate în conturile tale. Posibil să încasezi niște sume pe care nu le așteptai. Uranus, guvernatorul casei financiare și planeta imprevizibilului, ar putea să-ți aducă și evenimente neașteptate, care să schimbe planurile deja stabilite.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care activează axa muncii. Din configurația astrală face parte și Marte, guvernatorul casei carierei, în mișcare retrogradă, așa că orice problemă apărută în sectorul profesional, îl poți rezolva prin comunicare. Ești invitată să asculți și părerile altora, iar dacă ai ceva de spus, spune fără să intri în conflicte! 

 

Horoscop Leu săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care activează sectorul prietenilor și planurilor pe termen lung. De asemenea, se activează axa sentimentală și este posibil să afli anumite lucruri despre partener. Comunicarea este importantă și dacă cineva se amestecă în relația ta, încearcă și verifică înainte să faci acuzații.

Bani – În săptămâna analizată aștepți niște bani, pe care îi vei folosi să achiți un sejur.

Muncă– Intrarea lui Mercur, planeta comunicării și negocierilor, în zodia Capricorn, pe 7 decembrie, în casa muncii, susține activitățile profesionale. Este urmat de către Venus, micul benefic, din 10 decembrie, care aduce oportunități, șanse profesionale, înțelegere bună cu colegii. 

 

Horoscop Fecioara săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

 

Dragoste– Dacă ești singură, intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Capricorn, pe 7 decembrie, în casa iubirii, aventurilor romantice, te invită să fii deschisă propunerilor sau invitațiilor, care vin spre tine în următoarea perioadă, în planul sentimental. În ajutorul lui Mercur vine și Venus, planeta iubirii, din 10 decembrie. De asemenea, îți dorești o relație serioasă, pe termen lung, nu aventuri.

Bani – La mijlocul săptămânii este posibil să obții niște sume de bani sub formă de bonus, de la serviciu sau din alte surse.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care activează sectorul carierei, sferei socio-profesionale, imaginii și statutului personal. Pot avea loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale. De asemenea, este posibil să intri în conflicte cu șefii, dacă nu reușești să găsești un echilibru între familie și carieră. 

 

Horoscop Balanță săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Capricorn, pe 7 decembrie, în casa vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții, anunță o perioadă în care începi să faci planuri în familie. De asemenea, comunicarea cu familia devine importantă și vei discuta anumite subiecte sensibile. Din 10 decembrie, lui Mercur i se alătură și Venus, guvernatorul tău, care te ajută în rezolvarea unor probleme în relațiile cu membrii familiei, aducând armonie și înțelegere.

Bani – În primele două zile din săptămână s-ar putea să ai parte de surprize în planul financiar. Nu sunt excluse și răsturnări de situație într-un context financiar.

Muncă– Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, activează sectorul educației superioare, perfecționării profesionale, direcției în viață și principiilor/convingerilor. Poate să apară o criză de credințe în relația cu cei cu care desfășori activități, încheierea unei etape de școlarizare sau obținerea unor atestate. O călătorie îți poate schimba perspectiva asupra direcției profesionale.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul intimității și transformărilor profunde este activat de către Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie. Este posibil să intervină o criză, care să scoată la suprafață anumite nemulțumiri, să fie nevoie să rezolvi, prin comunicare deschisă, o situație în cuplu.

Bani –Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, activează și sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Din configurația astrală face parte și Marte, guvernatorul casei muncii, în mișcare retrogradă, semn că s-ar putea să obții niște sume de bani în plus la salariu.

Muncă– Intrarea lui Mercur, planeta comunicării și negocierilor, în zodia Capricorn, pe 7 decembrie, în casa comunicării, învățării, deplasărilor și interacțiunilor cu ceilalți, îți aduce multă organizare în perioada următoare. De asemenea, faci planuri și strategii pe care ești determinată să le urmezi. Planeta comunicării te ajută în structurarea informației și-n exprimare clară și concisă. Venus, micul benefic, îl urmează pe Mercur, din 10 decembrie, aducând succes în prezentări de proiecte, susținere de interviuri, examene și acumulare de informații noi.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 5 - 11 decembrie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care activează sectorul relației și căsătoriei. Dacă apare o criză relațională este posibil să se încheie o etapă. Din configurația astrală face parte și Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogadă, așa că fii atentă cum gestionezi situația în preajma fenomenului astral!

Bani – Intrarea lui Mercur, planeta comunicării și negocierilor, în zodia Capricorn, pe 7 decembrie, în sectorul financiar, al banilor pe care îi obții din muncă, îți poate aduce noi proiecte și o reorganizare a situației financiare. În ajutorul lui Mercur, ajunge și Venus, micul benefic, din 10 decembrie, care vine cu sume de bani, cadouri și avantaje financiare.

Muncă– În primele două zile din săptămână pot să apară unele situații neașteptate la locul de muncă, surprize, care să te oblige să faci niște deplasări neprogramate și să-ți dea planurile peste cap. Pe de altă parte, Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, activează și casa parteneriatelor profesionale și se cere o mare atenție la cum vei gestiona anumite situații. Posibil să rupi niște contracte, care nu-ți mai aduc beneficii.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

 

Dragoste– Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, pe 7 decembrie, în casa personalității și aduce oportunități de relansare personală, dispoziție de flirt și aventuri romantice.

Bani – În primele două zile din săptămână poți încasa sume de bani neașteptate.

Muncă– Intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în casa personalității, pe 7 decembrie, te va ajuta în exprimare, structurarea ideilor, și-n învățarea unor lucruri noi. Urmat de Venus, micul benefic, din 10 decembrie, aduce mici noroace, șanse și rezolvarea unor situații cu ușurință. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri profesionale, dar și determinare în începerea unei activități pe cont propriu. Atenție la relațiile cu colegii, pentru că se pot isca conflicte! 

 

Horoscop Vărsător săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Capricorn, pe 7 decembrie, în casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului, te face mai introspectivă. Stai în umbră și încerci să înțelegi anumite lucruri care s-au întâmplat în viața ta. Pe 10 decembrie ajunge și Venus, guvernatoarea casei familiei, în zodia Capricorn și poate răscoli trecutul. De asemenea, este posibil să ai niște conștientizări legate de familie și unele greșeli pe care le-ai făcut în trecut în relația cu ceilalți membri. Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, vine să aducă încheierea unei etape în planul sentimental. Dacă intervine o criză de comunicare, ești invitată să discuți sincer și deschis și să nu te pripești să iei niște decizii radicale. 

Bani – În prima parte din săptămână primești vești bune de la serviciu privind încasarea unui bonus sau a unei prime și deja începi să-ți faci socoteli financiare.

Muncă– Finalul de săptămână aduce acțiune în planul activităților profesionale, însă atenție, pentru că este posibil să se strice niște relații cu unii colegi din cauza unor nemulțumiri ale tale, care nu au nicio legătură cu serviciu, ci cu planul personal!

 

Horoscop Pești săptămâna 5 - 11 decembrie 2022


Dragoste– Pe 10 decembrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, în sectorul prietenilor și vieții sociale. Dacă ești singură și decizi să ieși mai mult cu prietenii, să ai o viață socială activă, s-ar putea să-ți întâlnești jumătatea, așa că fii deschisă oportunităților în planul sentimental!

Bani – Din configurația astrală a Lunii Pline din zodia Gemeni, din 8 decembrie, face parte și Marte, guvernatorul casei banilor, semn că s-ar putea să apară o situație, care să te determine să iei niște decizii importante în planul financiar, îndeosebi privind cheltuielile casei.

Muncă– Intrarea lui Mercur, planeta comunicării și negocierilor, în zodia Capricorn, pe 7 decembrie, în casa planurilor și proiectelor pe termen lung, aduce preocupări pentru implicarea în noi proiecte. Și Venus, micul benefic, îl urmează pe Mercur, din 10 decembrie, și aduce șanse și oportunități în demararea planurilor tale de viitor.

related posts

Modifică setările cookies