Horoscop săptămâna 26 decembrie - 1 ianuarie 2023. Berbecii se gândesc la o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 26 decembrie - 1 ianuarie 2023.


Horoscop Berbec săptămâna 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023

 

Dragoste– Dacă săptămâna o începi cu o stare de izolare și frământări interioare, care au legătură cu cineva din trecut, în partea a doua, când Luna începe să-ți traverseze casa personalității, respectiv zodia Berbec, devii de acțiune, de neoprit în planurile și obiectivele tale relaționale. S-ar putea să ai niște acțiuni, care să te pună într-o altă lumină.

Bani – Weekendul îți aduce cheltuieli neprevăzute, pentru că Luna formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, în casa banilor și valorilor.

Muncă – Mercur, astrul comunicării, va traversa sectorul socio-profesional în mișcare retrogradă în perioada 29 decembrie 2022-18 ianuarie 2023, așa că, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care Mercur va răscoli cariera și te invită la reevaluarea proiectelor profesionale.

 

Horoscop Taur săptămâna 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023

 

Dragoste– Luna îți traversează casa personalității în weekend și este posibil să-ți pui niște dorințe, să faci niște schimbări la început de an pe toate planurile, dar în special în cel personal.

Bani – Săptămâna aceasta situația financiară poate fi dată peste cap de evenimente neprevăzute, așa că ai grijă la buget!

Muncă– Pe 29 decembrie Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă, în care Mercur te va ajuta să-ți revizuiești deciziile privind direcția profesională.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023

 

Dragoste– După o săptămână destul de liniștită pe toate planurile, weekendul vine cu acțiune și surprize neprevăzute din partea unei persoane cu care flirtezi de ceva timp. Dacă faci parte dintr-un cuplu, s-ar putea să stabilești, împreună cu partenerul, planul pe următorul an.

Bani – Începând din 29 decembrie, Mercur, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă prin zodia Capricorn, prin sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile. Așadar, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care ești invitată la o revizuire a planurilor  financiare și adoptarea unei strategii de returnare a unor datorii sau recuperarea unor sume de bani.

Muncă– Se anunță o săptămână destul de relaxată la locul de muncă, așa că ai timp și pentru tine, să te mai odihnești, să-ți vezi de proiectele profesionale personale în care vrei să te implici, să faci planuri de acțiune. Intenționezi să începi și o activitate pe cont propriu.

 

Horoscop Rac săptămâna 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023

 

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, retrogradează din 29 decembrie prin zodia Capricorn, prin sectorul relațiilor și căsătoriei. Urmează trei săptămâni, în care ești invitată să-ți reevaluezi relația de cuplu, iar dacă ești singură, să te gândești cât ești dispusă să investești. Dacă au existat neînțelegeri în cuplu, acum este momentul să spui lucrurilor pe nume.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară, mai ales că apar cheltuieli neprevăzute. Se strică ceva și ești nevoită să investești o sumă de bani mai mare.

Muncă– Odată cu intrarea lui Jupiter, marele benefic, în sectorul carierei, urmează o perioadă cu multe șanse, dar și muncă pe măsură. Se pare că vei pune bazele unor proiecte ample în anul ce urmează, iar marele benefic te ajută să te dezvolți mult într-un domeniu de interes pentru tine.

 

Horoscop Leu săptămâna 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023

 

Dragoste– Începi săptămâna cu tensiuni relaționale și ar trebui să apelezi la diplomația specifică Leului și să aplanezi conflictele, să fie armonie și să vă bucurați de tihna sărbătorilor.

Bani – De marți până joi te interesează situația financiară și vei căuta să administrezi cât mai bine sumele pe care le-ai încasat. Și partenerul este posibil să-ți facă o surpriză și să nu mai poată să țină ascuns un secret privind o sumă de bani pe care a încasat-o înainte de Crăciun, sub formă de bonus, cu care dorea să achiziționeze o călătorie.

Muncă– Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 29 decembrie, prin zodia Capricorn, prin sectorul muncii. Până pe 18 ianuarie 2023 ești invitată la o revizuire a sarcinilor, programului de lucru și a activităților profesionale.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023

 

Dragoste– Mercur, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă din 29 decembrie, prin zodia Capricorn, respectiv prin casa asociată iubirii și aventurilor romantice. Timp de trei săptămâni Mercur te invită la o reevaluare a planului sentimental. Dacă ești singură, ar trebui să te gândești la cât ești dispusă să investești. Dacă este cineva cu care flirtezi și există lucruri care trebuie spuse, este recomadat să le spui, pentru a scapa de frămâtări.

Bani – Dialoguri despre administrarea unor finanțe în comun cu partenerul s-ar putea să apară spre finalul săptămânii. 

Muncă– Mercur este și guvernatorul casei carierei și retrogradarea din 29 decembrie are legătură și cu sfera profesională, unde îți impune o revizuire și o eficientizare a proceselor de gândire și comunicare a activităților profesionale.

 

Horoscop Balanță săptămâna 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023

 

Dragoste– Mercur, planeta comunicării, retrogradează din 29 decembrie în zodia Capricorn, respectiv în sectorul vieții de familiei. Așadar, urmează trei săptămâni în care vei fi nevoită să-ți revizuiești planurile care țin de familie și spațiul de locuit, să ai discuții cu membrii familiei cu care ai avut conflicte.

Bani – Weekendul aduce bani și cadouri neașteptate și surprize de la partenerul de cuplu, care te surprinde cu un cadou inedit.

Muncă– Marți și miercuri sunt zilele active în sfera profesională, cu sarcini și activități pe care trebuie să le închei mai devreme decât de obicei, săptămâna aceasta fiind finalul de an. În general, ești mulțumită de activitatea profesională din acest an și de faptul că cerințele tale financiare au fost rezolvate.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023

 

Dragoste– Weekendul și finalul de an vine cu evenimente neașteptate și surprize în sfera relațională, pentru că Luna formează un aspect cu Uranus, planeta imprevizibilului. Atenție la ce subiecte și dialoguri inițiezi, pentru că este posibil niște vorbe aruncate aiurea să-ți strice starea.

Bani – Finalul de săptămână îți aduce bani mai devreme decât te așteptai. Posibil să fie salariu sau o colaborare care intră în conturile tale mai devreme.

Muncă– Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea din 29 decembrie, prin zodia Capricorn, respectiv prin  casa  comunicării, gândirii, ideilor, dezbaterilor și negocierilor. Posibil să înveți lucruri noi, să continui niște cursuri, să ai dialoguri sincere și să rezolvi niște conflicte sau neînțelegeri cu familia sau colegii. Urmează o perioadă de trei săptămâni mai intensă în planul comunicării. Este posibil să încerci să-ți revizuiești modul în care comunici sau interacționezi cu ceilalți.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023

 

Dragoste– Sectorul vieții de familie este activat la mijlocul săptămânii și împreună cu partenerul de cuplu vei reuși să duci la bun sfârșit toate chestiunile gospodărești. Pentru că Mercur, guvernatorul casei relațiilor, este retrograd din 29 decembrie, prin casa banilor, s-ar putea să decizi împreună cu partenerul că trebuie să găsiți un echilibru între sumele încasate și cheltuieli.

Bani – Ești invitată, din 29 decembrie, de când Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn, să începi o revizuire a planului financiar și o administrare cât mai bună și rațională a banilor pe care îi câștigi. 

Muncă– Doar prima parte a săptămânii este mai activă la locul de muncă, pentru că urmează o vacanță pe care o aștepți cu interes. Ai nevoie de odihnă, să-ți pui gândurile și ideile în ordine și să încerci să te detașezi de tot ce te suprasolicită.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023


Dragoste– Începând din 29 decembrie, Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin casa personalității. Urmează trei săptămâni în care ești invitată să-ți reevaluezi planurile personale de viață. De asemenea, este recomandat să faci niște schimbări, să-ți analizezi acțiunile și să corectezi acolo unde este cazul. Weekendul aduce evenimente neașteptate în planul sentimental.

Bani – Începi săptămâna cu cheltuieli. Se pare că revin niște oferte și acum ai ocazia să le achiziționezi. Nu mai stai pe gânduri, să se epuizeze stocul, așa cum ai mai pățit.

Muncă– Sectorul comunicării este activat de marți, când este posibil să definitivezi și să predai niște rapoarte, să închei anul, astfel încât să te poți bucura de vacanță.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023

 

Dragoste– Intrarea în mișcare retrogradă a lui Mercur, astrul comunicării, din 29 decembrie, prin zodia Capricorn, prin sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului, te invită la o perioadă de trei săptămâni în care este recomandat să-ți faci un bilanț și o analiză a acțiunilor din trecut. Pentru că Mercur este guvernatorul casei sentimentale, poate ar trebui să îți arunci un ochi și pe acest domeniu și să îndrepți greșelile.

Bani – Posibil marți și miercuri, când Luna îți traversează casa banilor, să mergi la shopping, să mai cumperi câteva ceva pentru pregătirile de Revelion, în caz că dai o petrecere. 

Muncă– Joi și vineri sunt zile în care te preocupă planurile profesionale de viitor. Posibil să stabilești niște întâlniri săptămâna viitoare, să-ți prezinți ideile și să obții aprobările șefilor. De asemenea, ai un randament ridicat și simți că ai trecut la următorul nivel profesional. 

 

Horoscop Pești săptămâna 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023

 

Dragoste– Finalul de săptămână vine cu vești și informații neașteptate și cu dialoguri. care pot să răstoarne situația într-un context relațional.

Bani –  Joi și vineri se întrevede activitate în conturile tale. Posibil să încasezi mai devreme salariul, să faci shopping și să mai cumperi niște cadouri prietenilor cu care n-ai apucat să te vezi.

Muncă– Începând din 29 decembrie, Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn, respectiv prin sectorul planurilor și proiectelor de viitor. Urmează o perioadă de trei săptămâni, în care ești invitată să-ți reevaluezi proiectele și planurile profesionale.

 

 

related posts

Modifică setările cookies