Horoscop săptămâna 19-25 decembrie 2022. Fecioarele încep o nouă etapă în planul amoros, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 19-25 decembrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 19 - 25 decembrie 2022

 

Dragoste– Jupiter, marele benefic, îți face intrarea în zodia ta, din 20 decembrie, așa că ești invitată să începi o nouă etapă în viața personală, pentru că vin oportunități și șanse cu care te vei mai întâlni peste doisprezece ani.

Bani – În prima jumătate de săptămână se întrevede activitate în conturile tale: încasezi bani din alte surse decât salariile și faci cheltuieli, cumpărături și cadouri pentru cei dragi, în caz că nu ai avut timp să te ocupi. 

Muncă – Soarele traversează zodia Capricorn începând din 21 decembrie, timp de o lună, în care aduce energie în sectorul socio-profesional. Pe 23 decembrie se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, care aduce noi începuturi și te invită la relansare profesională. Urmează două săptămâni, în care este recomandat să iei decizii importante în carieră.

 

Horoscop Taur săptămâna 19 - 25 decembrie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Jupiter, din 20 decembrie, în zodia Berbec, pe casa izolării, introspecției, frământărilor interioare și trecutului, ar putea să-ți amplifice unele trăiri și amintiri din trecut, cu scopul să te vindeci sau să închei o perioadă din viața ta. Weekendul poate aduce o călătorie la rude în străinătate.

Bani – În partea a doua a săptămânii ești preocupată de organizarea banilor proveniți din alte surse decât salariile. Partenerul este cel care poate susține financiar o călătorie sau niște achiziții de o valoare mai mare.

Muncă– Soarele începe să traverseze zodia Capricorn, din 21 decembrie, pe sectorul educației superioare, perfecționării și dezvoltării profesionale, călătoriilor și schimburilor de experiență. Pe fondul acesta astral are loc, pe 23 decembrie, Luna Nouă din zodia Capricorn, care te invită la noi începuturi în aceste domenii guvernate de Capricorn. 

 

Horoscop Gemeni săptămâna 19 - 25 decembrie 2022

 

Dragoste– Cu Jupiter, marele benefic, și guvernatorul casei relațiilor, în tranzit, din 20 decembrie, prin casa prietenilor, ai șansa să-ți întâlnești jumătatea prin intermediul prietenilor sau al proiectelor în care ești implicată sau le începi de anul viitor.

Bani – Sectorul intereselor financiare primește tranzitul Soarelui, din 21 decembrie, prin zodia Capricorn. Timp de o lună încerci să te reorganizezi financiar, să recuperezi niște sume de bani sau să achiți niște datorii. De asemenea, Luna Nouă din 23 decembrie, care se formează în zodia Capricorn îți oferă preocupări de a începe etape noi în planul financiar.

Muncă– Primele două zile din săptămână sunt mai active/aglomerate în planul profesional. Pe măsură ce trec zilele, reușești să pui totul în ordine și să te poți bucura de Sărbători.

 

Horoscop Rac săptămâna 19 - 25 decembrie 2022

 

Dragoste– Intrarea Soarelui în 21 decembrie, în zodia Capricorn, pe sectorul relațiilor și căsătoriei, îți dinamizează, timp de o lună, preocupările pentru relația de cuplu. Pe fondul acesta astral are loc, pe 23 decembrie, Luna Nouă din zodia Capricorn, care te invită la noi începuturi în planul relațiilor, iar următoarele două săptămâni sunt importante pentru luare unor decizii.

Bani – Ai grijă la cheltuieli săptămâna acesta, pentru că este posibil să depăsești cu mult bugetul alocat Sărbătorilor și cadourilor!

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, guvernatorul casei serviciului, în 20 decembrie, în sectorul carierei, sferei profesionale, imaginii și statutului. Urmează o perioadă favorabilă ascensiunii profesionale și este recomandat să nu ratezi oportunitățile și ofertele care vin spre tine până pe 16 mai 2023.

 

Horoscop Leu săptămâna 19 - 25 decembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul călătoriilor, perfecționării profesionale, educației superioare și principiilor este activat din 20 decembrie de intrarea lui Jupiter, marele benefic, care aduce oportunități de perfecționare profesională și călătorii, în urma cărora este posibil să-ți schimbi perspectiva asupra vieții. De asemenea, pentru că Jupiter este guvernatorul casei iubirii, s-ar putea să-ți cunoști iubirea într-o călătorie sau la un curs, la un eveniment la care participi.

Bani –Pentru că ești pretențioasă la cadouri, spre finalul săptămânii este posibil să primești niște sume de bani sub formă de cadou, pentru a-ți cumpăra ce ai nevoie sau îți place.

Muncă– Sectorul muncii este activat din 21 decembrie de intrarea Soarelui în zodia Capricorn, unde, timp de o lună, va aduce energie pentru demararea unor proiecte profesionale. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 23 decembrie, care-ți deschide noi etape în planul muncii. Posibil să vină oferte noi de activități care să-ți aducă satisfacții profesionale.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 19 - 25 decembrie 2022

 

Dragoste– Pregătește-te de evenimente în planul sentimental, din 21 decembrie, în următoarea lună, cât Soarele, energia, traversează zodia Capricorn, respectiv casa iubirii și aventurilor romantice! De asemenea, pe 23 decembrie, se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, care îți aduce posibilitatea să începi o nouă etapă în planul amoros.

Bani – Intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 20 decembrie, în zodia Berbec, pe sectorul avantajelor materiale, vine să aducă oportunități de mărire a veniturilor din alte surse decât salariile. Așadar, profită de contextul astral favorabil până pe 16 mai 2023, când Jupiter va începe să tranziteze zodia Taur!

Muncă– Săptămâna aceasta lași pe planul doi sectorul profesional, pentru că se anunță o perioadă destul de liniștită la serviciu. Doar dacă ai colaborări s-ar putea să muncești mai mult, să respecți niște termene limită. 

 

Horoscop Balanță săptămâna 19 - 25 decembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul relațiilor și căsătoriei primește tranzitul lui Jupiter, marele benefic, din 20 decembrie, prin zodia Berbec. Dacă ești singură, apar oportunități de a-ți găsi jumătatea până anul viitor în luna mai. De asemenea, intrarea Soarelui, în 21 decembrie, în zodia Capricorn, pe sectorul casei și familiei, vine să aducă preocupări pentru aceste domenii, în următoarea lună. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din 23 decembrie, din zodia Capricorn, care anunță noi începuturi în planul vieții de familie.

Bani – În primele două zile din săptămână, când Luna activează casa banilor, s-ar putea să faci cheltuieli mai mari pentru casă.

Muncă– La serviciu este posibil să apară unele chestiuni neprevăzute în partea a doua a săptămânii, așa că fii pregătită să faci față provocărilor, dar și presiunii șefilor!

 

Horoscop Scorpion săptămâna 19 - 25 decembrie 2022


Dragoste– Dacă ești singură, aspectul armonios care se formează între Venus și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa relațiilor, vine să-ți aducă, la mijlocul săptămânii, un partener sau surprize din partea partenerului, dacă te afli deja într-o relație.

Bani – Soarele începe să traverseze zodia Capricorn din 21 decembrie, respectiv casa comunicării și negocierilor. Pe 23 decembrie are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, semn că se deschide o nouă etapă privind negocierea unui contract, de pe urma căruia ai putea să obții sume importante de bani.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 20 decembrie, în zodia Berbec, respectiv în casa muncii. Urmează o perioadă favorabilă la serviciu, cu oportunități cu care s-ar putea să te mai întâlnești peste doisprezece ani, așa că fii atentă la ce propuneri și oferte vin spre tine!

 

Horoscop Săgetător săptămâna 19 - 25 decembrie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Jupiter, guvernatorul tău, din 20 decembrie, în zodia Berbec, în sectorul dragostei și aventurilor romantice vine să-ți aducă oportunități în planul sentimental. Dacă îți dorești să devii părinte, marele benefic îți doare împlini dorințele anul viitor.

Bani – Intrarea Soarelui, din 21 decembrie, în zodia Capricorn, timp de o lună, va energiza casa banilor pe care îi câștigi din muncă, iar Luna Nouă din 23 decembrie, care se formează în aceeași casă, a banilor, aduce noi etape și te invită la noi modalități de a administra banii.

Muncă– Evenimente neprevăzute pot să apară în proiectele tale la mijlocul săptămânii și unele dintre sarcini să fie date peste cap. S-ar putea să ai parte și de niște oferte, care te iau prin surprindere, prin care-ți poți mări considerabil veniturile.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 19 - 25 decembrie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec și vizează viața de familie și casa. Așadar, marele benefic îți aduce o mutare, cumpărarea unei locuințe sau întemeierea unei familii.

Bani – Săptămâna aceasta nu mai încasezi bani, dar ai chetuieli, așa că ai grijă la buget!

Muncă– Intrarea Soarelui, din 21 decembrie, în casa personalității, îți aduce energie pentru următoarea lună să demarezi proiecte. Pe 23 decembrie are loc Luna Nouă din Capricorn, care te invită la noi etape profesionale, relansare și la setarea unor obiective pe termen lung.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 19 - 25 decembrie 2022


Dragoste– Intrarea Soarelui în 21 decembrie, în zodia Capricorn, pe sectorul subconștientului, izolării și introspecției, te va ajuta să realizezi anumite lucruri, să faci pace cu trecutul. De asemenea, ești invitată la un bilanț pe 23 decembrie, când se formează Luna Nouă în zodia Capricorn.

Bani – Jupiter, marele benefic, părăsește casa banilor din 20 decembrie, așa că va fi nevoie să fii mai atentă cu cheltuielile.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, guvernatorul casei proiectelor, în 20 decembrie, în sectorul comunicării, învățării, acumulării de cunoștințe și interacționării cu ceilalți. Așadar, urmează o perioadă de dezvoltare prin informațiile care vor veni spre tine. Vei avea acces la informații utile și vei învăța să comunici. De asemenea, negocierile vor fi importante pentru proiectele în care te implici.

 

Horoscop Pești săptămâna 19 - 25 decembrie 2022

 

Dragoste– Axa sentimentală este dinamizată de mai multe planete și dacă ești singură, s-ar putea să-ți găsești jumătatea dacă socializezi mai mult, dacă te întâlnești cu prietenii sau îți faci prieteni noi.

Bani –  Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, guvernatorul tău, din 20 decembrie, în zodia Berbec, respectiv în casa banilor, unde va aduce oportunități până în luna mai a anului viitor.

Muncă– Intrarea Soarelui din 21 decembrie, în zodia Capricorn, în casa proiectelor profesionale și a activităților de pe urma exercitării profesiei, îți aduce, în următoarea lună, preocupări să demarezi proiecte noi. Acest lucru va fi susținut și de la Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care anunță noi etape în planurile tale de viitor, privind proiectele pe termen lung.

 

related posts

Modifică setările cookies