Horoscop săptămâna 2 - 8 ianuarie 2023.  Vărsătorii se lansează într-o relație amoroasă nonconformistă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate și citește horoscopul săptămânii 2 - 8 ianuarie 2023.


Horoscop Berbec săptămâna 2 - 8 ianuarie 2023

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 7 ianuarie, care se formează în casa familiei și căminului. Au loc încheieri de etape, se finalizează o mutare sau apare o criză într-un context imobiliar, pe care trebuie să-l gestionezi, astfel încât să nu rupi niște relații.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară. Dacă te afli într-un sejur sau vrei să pleci în vacanță s-ar putea să cheltuiești sume importante de bani. Finalul de săptămână ar putea să-ți aducă idei originale de a-ți mări veniturile.

Muncă – Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Vărsător, din 3 ianuarie, respectiv sectorul planurilor și proiectelor de viitor și s-ar putea să ai șansa să închei niște contracte noi, care să aducă venituri substanțiale.

 

Horoscop Taur săptămâna 2 - 8 ianuarie 2023

 

Dragoste– Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină din zodia Rac, care se formează pe 7 ianuarie, pe casa comunicării. Cum zodia Rac este familia, s-ar putea să aibă loc dialoguri despre relațiile din familie. Pot să apară informații sau unii membrii să spună lucruri, care pot duce la încheieri de etape sau rupturi, așa că ai grijă cum gestionezi o astfel de situație!

Bani – Din punct de vedere financiar ai traversat o perioadă de câteva luni, în care sectorul financiar a fost destul de răscolit de Marte în mișcare retrogradă, însă ai reușit să-ți înveți niște lecții și să gestionezi altfel sumele de care dispui. Aspectul armonios dintre Mercur, guvernatorul casei banilor, cu Uranus, guvernatorul casei carierei, vine să-ți aducă idei originale în planul financiar.

Muncă– Sectorul profesional este activat în această săptămână de intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, din 3 ianuarie, în zodia Vărsător. S-ar putea să-ți dorești o schimbare de direcție, să primești propuneri sau oferte neașteptate. De asemenea, s-ar putea să fii cooptată într-o echipă pe care s-o coordonezi.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 2 - 8 ianuarie 2023

 

Dragoste– Venus, guvernatoarea casei iubirii, își începe tranzitul prin zodia Vărsător, din 3 ianuarie și dacă ești singură ai putea să-ți găsești jumătatea într-o călătorie, să te simți atrasă de o persoană de o altă naționalitate, la un curs de dezvoltare personală sau într-o deplasare.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 7 ianuarie, care aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri financiare. De asemenea, este posibil ca o colaborare să se încheie și să fii nevoită să cauți alte surse de venit.

Muncă– Spre finalul săptămânii se formează un aspect armonios între Mercur, guvernatorul tău, și Uranus, planeta schimbărilor, așa că este posibil să-ți vină niște idei de schimbare în planul profesional, pe fondul unor evenimente neașteptate, care ți-au adus dezamăgire din partea șefilor.

 

Horoscop Rac săptămâna 2 - 8 ianuarie 2023

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 7 ianuarie, care se formează în casa personalității și dinamizează, totodată, și axa relațiilor. Posibil să aibă loc încheierea unei etape, să iei o decizie care sta la baza unor evenimente petrecute în cuplu, să înregistrezi un succes.

Bani – Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Vărsător din 3 ianuarie și activează casa avantajelor financiare, semn că urmează o perioadă în care vor intra sume suplimentare de bani în conturile tale. Pentru că sectorul tranzitat de către Venus este și casa banilor pe care îi deține partenerul, și acesta ar putea să își mărească veniturile.

Muncă– Aspectul armonios pe care Mercur, planeta comunicării, îl formează cu Uranus, planeta schimbărilor, în tranzit prin casa planurilor și proiectelor pe termen lung, îți poate aduce proiecte noi, idei originale pe care vrei să le implementezi anul acesta.

 

Horoscop Leu săptămâna 2 - 8 ianuarie 2023

 

Dragoste– Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Vărsător, respectiv sectorul relațiilor, aducând împăcări, armonie și înțelegere în cuplu. Posibil să fii mai preocupată de nevoile partenerului, iar dacă ești singură, s-ar putea să vină mai mulți pretendenți către tine. De asemenea, Luna Plină care se formează în 7 ianuarie pe casa frământărilor interioare și trecutului ar putea să aducă în viața ta persoane din trecut.

Bani – Săptămâna aceasta vei lua niște decizii importante care privesc administrarea finanțelor, pentru că ai nevoie să pui deoparte niște bani pentru o renovare.

Muncă– Evenimente neașteptate pot să apară în planul carierei, dar și situații surpriză în conducerea firmei unde lucrezi. Tranzitul lui Venus, micul benefic, prin casa parteneriatelor profesionale, poate aduce un contract sau o colaborare favorabilă, iar aspectul armonios între Mercur și Uranus vine cu idei originale.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 2 - 8 ianuarie 2023

 

Dragoste– Aspectul armonios pe care Mercur, guvernatorul tău, îl formează cu Uranus, planeta schimbărilor, din casa principiilor și credințelor, vine să aducă o schimbare, transformare profundă în felul cum abordezi relațiile, să fii mai deschisă și să vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă. S-ar putea să apară și niște surprize și o relație amoroasă să se dezechilibreze, să-ți dorești să clarifici anumite aspecte.

Bani – Posibil marți să încasezi niște sume de bani, pe care le redirecționezi la utilități, rate și datorii.

Muncă– Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Vărsător, din 3 ianuarie, respectiv sectorul muncii, care vine cu oportunități de relansare profesională, cooperare, înțelegere bună cu colegii și implicare în proiecte noi (într-o activitate pe cont propriu). Luna Plină din zodia Rac, din 7 ianuarie, anunță finalizarea unui proiect sau încheierea unei relații de colaborare, dar și un succes la un proiect extraprofesional.

 

Horoscop Balanță săptămâna 2 - 8 ianuarie 2023

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, din 3 ianuarie, în zodia Vărsător, dinamizează până la finalul lunii, sectorul sentimental și al aventurilor romantice. Ești mai deschisă flirtului, cuceririlor și riști să te arunci cu capul înainte într-o relație, care se poate dovedi că nu este potrivită pentru tine, însă nu asculți de sfatul nimănui, ci doar de ce simți.

Bani – Aspectul armonios pe care Mercur, planeta comunicării, îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa intereselor financiare, aduce idei de suplimentare a veniturilor. 

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 7 ianuarie, care activează sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale, obținerea unei funcții sau conducerea unei echipe. S-ar putea să apară și o criză în relațiile cu șefii și să fie nevoie ca ambele părți implicate să ajungă la un compromis.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 2 - 8 ianuarie 2023

 

Dragoste– Pe 3 ianuarie, Venus, guvernatoarea casei relațiilor, începe să traverseze zodia Vărsător, respectiv casa vieții de familie, și este posibil, împreună cu partenerul de cuplu să-ți dorești o reamenajare a spațiului de locuit. Mercur formează un aspect armonios cu Uranus, planeta schimbărilor, și va întări demersurile tale legate de casă și viața de familie.

Bani – Pe 4 ianuarie sunt aspecte legate de administrarea unor fonduri pe care le deții sau le primești de la familie. De asemenea, este posibil să faci niște achiziții mai mari pentru casă.

Muncă– Luna Plină din zodia Rac, din 7 ianuarie, care se formează în sectorul perfecționării și schimburilor de experiență profesională vine să aducă încheierea unei etape sau înregistrarea unui succes profesional/educațional, dacă trebuie să obții o diplomă sau un atestat.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 2 - 8 ianuarie 2023

 

Dragoste– Aspectul armonios pe care Mercur, guvernatorul relațiilor, îl formează cu Uranus, planeta schimbărilor din casa rutinei zilnice, ar putea să te ajute să faci niște schimbări în planul vieții de familie, să găsești soluții, să ai idei de a rezolva mult mai rapid treburile gospodărești, astfel încât să ai mai mult timp liber pentru tine și partener.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 7 ianuarie, care se formează în casa intereselor financiare, intimității și evenimentelor cu impact emoțional. Posibil să aibă loc o încheiere de etapă, să culegi roadele unor demersuri financiare. De asemenea, în cuplu s-ar putea să apară discuții și chiar tensiuni legate de o moștenire sau o sumă de bani comună.

Muncă– Sectorul comunicării primește tranzitul lui Venus, guvernatoarea casei muncii, din 3 ianuarie, așa că este posibil să începi niște negocieri pentru contracte noi. Micul benefic este de partea ta și te ajută să te pui în valoare. De asemenea, poți învăța mai ușor lucruri noi.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 2 - 8 ianuarie 2023

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 7 ianuarie, care activează casa relațiilor și căsătoriei. Posibil să intervină o criză în relație, deoarece este o încărcătură astrală puternică, să aibă loc încheierea unei etape sau poate culegi roadele unor demersuri pentru cucerirea unei persoane.

Bani – Intrarea lui Venus, micul benefic, din 3 ianuarie, în zodia Vărsător, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, vine să aducă sume importante de bani în conturile tale. Meritele și implicarea îți sunt recunoscute, așa că șefii vor reuși să te răsplătească pe măsură.

Muncă–Aspectul armonios pe care Mercur, guvernatorul casei muncii, în formează cu Uranus, planeta nonconformismului, vine să aducă idei originale și să te ramarci la serviciu într-un proiect nou.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 2 - 8 ianuarie 2023

 

Dragoste– Venus, micul benefic, începe să-ți traverseze zodia din 3 ianuarie și-ți aduce farmec, dispoziție de cuceriri, flirt și aventuri romantice. Dacă ești singură, s-ar putea să te lansezi într-o relație nonconformistă. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ai putea să-ți relansezi relația.

Bani – Posibil, în partea a doua a săptămânii, să încasezi niște sume de bani și să mergi la shooping, dar atenție că ai impulsul să depășești cu mult bugetul!

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 7 ianuarie, care anunță evenimente în planul profesional. Pot avea loc încheieri de proiecte, culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unui alt job sau poți încheia o etapă profesională.

 

Horoscop Pești săptămâna 2 - 8 ianuarie 2023

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 7 ianuarie, care activează sectorul sentimental și al aventurilor romantice. Pentru că este o încărcătură astrală mare, este posibil să apară și o criză relațională, să se încheie o etapă sau să fii nevoită să gestionezi mult mai bine tensiunile care apar. De asemenea, dacă ești singură, s-ar putea să fii interesată de o persoană cu care vrei să începi o relație.

Bani –  În prima parte a săptămânii, respectiv miercuri, încasezi niște sume de bani și te ocupi să achiți utilitățile sau faci cumpărături pentru casă. Posibil să intre în conturile tale niște sume suplimentare.

Muncă– La serviciu se anunță o săptămână destul de liniștită, așa că profită și odihnește-te mai mult! Dacă te afli în vacanță, încarcă-ți bateriile pentru că urmează o perioadă solicitantă, cu multe proiecte care-ți vor lua și din timpul liber.

related posts

Modifică setările cookies