Horoscop zilnic 10 mai 2016. Leii iau decizii importante, iar Scorpionii primesc vesti de la prieteni


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 mai 2016.


BERBEC

Cei nascuti in zodia Berbecului au ocazia astazi sa exploreze lucruri noi, deoarece este foarte posibil sa lucreze intr-un alt loc decat cel de zi cu zi sau sa aiba de dus la capat proiecte de munca sau scolare inafara biroului/clasei.

 

TAUR

Taurul trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare, fiind inconjurat de cateva persoane determinate sa ii solciite pe acestia. Chiar si spre seara apar noi sarcini pentru el si este necesar ca priveasca totul cu ceva mai multa detasare.

 

GEMENI

Gemenii sunt preocupati in continuare de starea de sanatate a lor sau a cuiva apropiat. Nu sunt excluse vizitele la medic sau chiar o zi pe care acestia si-o petrec acasa, in incercarea de a-si reveni sau de a avea grija de cineva.

 

RAC

Nativii din Rac se pregatesc sa faca unele schimbari, incepand cu ziua de astazi. Asta poate inseamna fie ca decid sa anuleze niste planuri mai vechi, fie ca modifica ceva stabilit in urma cu mai mult timp. O zi a schimbarilor asadar.

 

LEU

Leii sunt presati deja de ceva timp de luarea unei decizii care nu ii priveste doar pe ei. Cu toate acestea, cei din jur le-au acordat suficienta rabdar, asa ca astazi a venit momentul ca Leii sa se hotarasca daca vor accepta sau nu o popunere sau un proiect nou.

 

FECIOARA

Fecioarele au o zi in care isi lasa la iveala partea mai putin placuta de cei din jur, iar asta ii face sa fie evitati de ceilalti. Este de preferat sa se mentina in afara oricarui conflict, pentru ca pot iesi destul de sifonati.

 

BALANTA

Balantele au nevoie de o pauza, desi saptamana abia a inceput. Tocmai de aceea este posibil sa plece mai devreme astazi de la serviciu sau de la o obligatie pe care o aveau, pentru a-si lua portia de odihna pe care si-o doresc.

 

SCORPION

Scorpionii vor lua astazi contact cu niste prieteni sau cunostinte pe care nu le intalnesc prea des,  la cererea acestora. E posibil sa primeasca o invitatie la o petrecere, poate chiar o nunta sau un botez, in orice caz cei nascuti in Scorpion primesc astazi vesti bune.

 

SAGETATOR

Ssgetatorii au nevoie de toate resursele de care pot avea parte pentru a reusi sa se concentreze la ceea ce au de facut. Ziua lor nu este una rea, insa ii scoate usor din zona de confort cu care sunt obisnuiti.

CAPRICORN

Capricornul are parte de o zi cat se poate de buna, fiind posibil sa primeasca o lauda sau o recompensa pentru eforturile depuse pe parcursul unei perioade lungi de munca. Poate fi vorba despre o marire de salariu, o diploma sau chiar un cadou.

VARSATOR

Varsatorii sunt ingrijorati de ceea ce se intampla in viata de familie sau posibil cu partenerul de viata. Cu tate acestea, se mentin cu picioarele pe pamant si reusesc sa duca la capat o zi destul de solicitanta pentru ei, nefiind obisnuiti sa fie cu mintea in mai multe locuri in acelasi timp.

 

PESTI

Pestii au de-a face cu o stare de melancolie nejustificata pe parcursul acestei zile, lucru ce ii face sa ramana usor in urma cu ceea ce au de facut. Felul lor visator de a fi nu ii ajuta prea mult si este recomandat sa se concentreze intens la indatoririle pe care le au.

related posts

Modifică setările cookies