Horoscop zilnic 12 februarie 2020. Vărsătorii au parte de cheltuieli imense, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 12 februarie 2020.


Berbec

Astăzi pot să apară tot felul de probleme în timpul unor dialoguri purtate în vederea stabilirii unui parteneriat. Deși lucrurile nu par să fie de la început în favoarea ta, spre finalul negocierilor vei obține ceea ce ți-ai propus.

Taur

Posibil astăzi să te confrunți cu niște probleme la locul de muncă. Cauți soluții și încerci să privești lucrurile și din perspectiva șefilor. Dacă ai nevoie de un împrumut, un coleg îți sare în ajutor.

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce întâlniri plăcute cu prietenii. Posibil să primești sfaturi utile cu privire la sfera sentimentală sau care au legătură cu educația copiilor. Dacă te gândești de mai mult timp să reiei un proiect, poți să aduci îmbunătățiri, după care să-l prezinți șefilor.

Rac

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-ți rezervi timp pentru familie și să restabilești contactul cu unul dintre părinți, cu care poate ai avut neînțelegeri. Totodată, dacă sarcinile din casă sunt împărțite inegal, așteaptă-te la nemulțumiri din partea partenerului de cuplu.

Leu

Configurația astrală de astăzi îți dinamizează axa cunoașterii și a deplasărilor/călătoriilor, semn că este favorabilă comunicarea, acumularea de cunoștințe, prezentarea de proiecte și participarea la ședințe, întâlniri, în care îți poți prezenta planurile și ideile, dar și deplasările pentru a rezolva o serie de chestiuni juridice/administrative, notariale.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce o surpriză de natură financiară sau primești o propunere prin care îți poți suplimenta veniturile. Totodată, s-ar putea să fii nevoită să-ți faci un plan financiar pe termen lung, pentru că ai gânduri să achiziționezi un bun de o valoare mai mare.

Balanță

Astăzi, prezenta Lunii în semnul tău, dar și partenerul, te vor ajuta să-ți regăsești optimismul. În planul sentimental lucrurile merg bine, semn că ar fi un moment bun să faci ceva special pentru partener.

Scorpion

Ziua de astăzi nu prea te găsește într-o formă foarte bună. Poate și pentru faptul că afli tot felul de secrete de la locul de muncă, iar colegi pe care îi credeai prieteni ți-au înșelat încrederea. Petrece seara în compania partenerului și nu te mai gândi la serviciu!

Săgetător

Înregistrezi astăzi un succes într-un proiect la care ai lucrat mai multe luni. Planurile tale de a investi în acest proiect de suflet au dat roade și acum ești fericită ca îl poți adăuga în portofoliu. Seara sărbătorești împreună cu un grup de prieteni.

Capricorn

Deși Luna îți activează sectorul socio-profesional și al imaginii și ai foarte multe de rezolvat la serviciu, gândurile tale sunt acasă, unde ai început o redecorare a locuinței și trebuie să mergi la cumpărături. Îți vin tot felul de idei și nu te hotărăști ce produse pentru casă să achiziționezi.

Vărsător

Primești astăzi o sumă de bani de la familie și în felul acesta acoperi gaura din buget. Ai din ce în ce mai multe cheltuieli și în loc să echilibrezi banii câștigați cu cei cheltuiți, te afunzi tot mai mult în datorii. Poate ar fi indicat să-ți reconsideri obiceiurile.

Pești

Ești atât de supărată pe șefi, încât astăzi vei fi aproape pe punctul de a rupe un contract. Timpul petrecut la serviciu este din ce în ce mai mult și nu mai ai timp pentru tine și pentru partener. Mai mult de atât, nici anturajul nu-ți mai place și nu te mai regăsești. Ai răbdare, asteaptă să ți se așeze lucrurile și pe urmă ia decizii!

 

 

related posts

Modifică setările cookies