Horoscop zilnic 12 septembrie 2020. Fecioarele primesc propuneri indecente, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 12 septembrie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi aduce preocupări pentru chestiunile gospodărești. Posibil să apară și dispute cu unii membrii ai familie din cauza unor chestiuni lăsate nerezolvate, amânate. Și la serviciu pot să apară unele probleme, care te vor solicita, în partea a doua a zilei, așa că ziua de odihnă va fi una destul de activă.

Taur

Astăzi se dinamizează axa cunoașterii și a filosofiei de viață, așa că vei fi pusă pe studiu și pe a înțelege unele situații, care s-au întâmplat în viața ta. Dialogul cu un apropiat ar putea să îți clarifice gândurile și să vezi și din altă perspectivă lucrurile.

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce multe gânduri, care au legătură cu cheltuielile pe care le-ai făcut în ultima perioadă și pe care nu știi dacă o să le poți susține. Poate ar fi cazul să-ți faci un plan pe termen mediu și să te ții de el, să renunți la shopping și să faci niște economii.

Rac

Luna îți traversează astăzi semnul nașterii, așa că vei fi mai sensibilă, vei avea nevoie de liniște, armonie și înțelegere cu partenerul de viață. Ești mulțumită de direcția pe care o ia poveste de dragoste în care te afli și te gândești să treci la următorul nivel al relației.

Leu

Astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul asociat sănătății, subconștientului, izolării și universului interior, vei avea parte de unele disfuncții organice și vei încerca să-ți faci ordine și în gânduri. Îți faci un bilanț și încerci să vezi care sunt pașii pe care trebuie să îi faci mai departe. Îți dorești să-ți găsești liniștea interioară.

Fecioară

Te întâlnești astăzi cu un grup de prieteni sau primești o invitație de a participa la un eveniment important în viața unuia dintre apropiații tăi. Dacă ieși în oraș, o să apară unele momente în care nu te vei simți în largul tău din cauza cuiva care îți face avansuri de mai mult timp și tu îl tot refuzi.

Balanță

Vrei nu vrei, astăzi vei fi în centrul atenției în grupurile pe care le frecventezi. Poți să primești vești și din străinătate de la prieteni, o ofertă de job sau te gândești să participi la un schimb de experiență profesională. 

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți permite să iei initiative în unele proiecte pe care le desfășori de curând și care sunt în acord cu principiile și convingerile tale. Dacă te afli într-un minisejur, vei avea parte de tot felul de surprize pe drumul spre casă.

Săgetător

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități în sfera profesională. Poți primi o sumă de bani, dar și vei cheltui poate și mai mult decât ți-ai propus, dacă mergi la cumpărături.

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile de cuplu, parteneriale, care nu vor evolua în direcția dorită de tine. Mai mult de atât, dacă intervin conflicte, partenerul va avea o retincență în a-ți mai împărtăși ce simte, închizând dialogul. Atenție la felul cum comunici, la gesturi și la felul cum abordezi subiectele sensibile!

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru treburile rămase restante la locul de muncă sau poate ești nevoită să lucrezi și nu prea ai tragere de inimă. Este încă frumos afară și ai vrea să te bucuri de ultimele zile de vreme bună. Posibil în relațiile cu colegii să intervină unele dispute din cauza sarcinilor, așa că, dă dovadă de diplomație și rezolva totul cu calm!

Pești

Sfera sentimentală, a aventurii, a romantismului, a distracției este activată, astăzi, odată cu prezența Lunii în aceste sectoare. Posibil să-ți aduci aminte de relații din trecut și să ai parte de emoții puternice. Dacă ești părinte, este posibil să organizezi un eveniment, care îl are în centrul atenției pe copil.

 

FERMA. În Plus - Din culisele emisiunii, cu Cristi Bozgan

related posts

Modifică setările cookies