Horoscop zilnic 6 iunie 2020. Scorpionii află o metodă sigură de a face bani, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 6 iunie 2020.


Berbec

Veștile pe care le primești astăzi de la rudele aflate în străinătate, rudele partenerului de cuplu sau de la persoane, care reprezintă instituții publice sau de învățământ, ar putea să te pună pe gânduri. Sectorul asociat conștiinței și principiilor după care te ghidezi în viață este activat și este posibil să-ți reașezi sistemul de valori personale.

Taur

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară și anume cum să faci să-ți recuperezi o sumă de bani de la un colaborator, asociat sau partener de afaceri cu care ai avut în derulare un contract, care s-a încheiat în aceste zile.

Gemeni

Configurația astrală de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerul de cuplu privind toate aspectele vieții în doi. Cautați soluții de finanțare pentru a achiziționa un bun de valoare mai mare -imobil/teren/ mașină.

Rac

După o săptămână încărcată la locul de muncă, care a avut efecte și asupra stării de sănătate, îți dorești ca astăzi să nu ai decât activități de relaxare împreună cu familia, și în special cu copiii. Atenție, însă, că există tendința să-ți critici partenerul pe tot parcursul zilei!

Leu

Configurația astrală de astăzi îți pregătește acțiune în sfera sentimentală, în relațiile de prietenie, dar și în lărgirea cercului de cunoștințe. Onorează invitațiile prietenilor de a ieși în oraș, pentru că vei cunoaște persoane interesante!

Fecioară

Ești preocupată astăzi mai mult de carieră decât de activitățile gospodărești și de petrecerea timpului împreună cu familia, iar aceștia din urmă ar putea să-ți facă reproșuri. La serviciu se desfășoară totul în regulă și chiar dacă ai mici nemulțumiri legate de sarcini, traversezi o perioadă liniștită.

Balanță

După o săptămână încărcată la locul de muncă, cu dialoguri în contradictoriu cu colegii, șefii, dar și cu membrii familiei, simți nevoia unei zile mai liniștite și departe de toate mijloacele de comunicare. Ți-au dat viața peste cap și nu mai reușești să vezi care este cea mai bună variată de schimbare a direcției profesionale.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce, din nou, preocupări pentru a nu rata oportunitățile financiare care vin spre tine. Dacă dimineață negociezi un contract, în partea a doua a zilei primești o sumă de bani, sub formă de cadou, de la unul dintre părinți și o investești în achiziționarea unor cărți.

Săgetător

Ești deschisă dialogului cu partenerul și-ți dorești să închei cât mai repede un conflict, care are la baza mentalități diferite. Atenție și la partenerii de afaceri, care par că își doresc conciliere, dar este posibil să ascundă lucruri, pe care le afli în a doua jumătate a lunii iunie.

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce un moment bun pentru a analiza o situație care trenează de mai mult timp la locul de muncă. Ești decisă să inițiezi un dialog cu șefii, în care să-ți expui nemulțumirile, însă ai răbdare și găsește momentul potrivit dacă vrei rezultate!

Vărsător

Astăzi este o zi în care dai dovadă de multă inspirație în procesele de creativitate, creație, artistice și al activităților pe care le organizezi împreună cu copiii. În sfera sentimentală, ții pentru tine unele nemulțumiri și nu vrei să strici atmosfera dând frâu sentimentelor.

Pești

Contextul astral de astăzi te invită să te consulți cu familia legat de regimul unei locuințe, o reamenajare sau dacă mergi la o vizionare, de achiziționarea unui imobil. Înainte să iei o decizie tu și partenerul mai cereți păreri și verifică temeinic actele sau vicii ascunse, înainte să iei decizia finală!

Elon Musk trimite primii oameni în spatiu - Trending Review cu Daragiu - Episodul 32

related posts

Modifică setările cookies