Horoscop zilnic 21 mai 2023. Taurii primesc o veste extrem de bună cât privește banii, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 21 mai 2023.
 


Berbec

 

Începînd de astăzi și până pe 21 iunie, Soarele traversează zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat comunicării, schimburilor de opinie, învățării, deplasărilor și relațiilor cu rudele, domenii care vor fi energizate de astrul zilei. Urmează o perioadă în care vei fi preocupată să acumulezi informație, să înveți lucruri noi, să rezolvi o serie de chestiuni administrative, să reiei legătura cu unele rude.

 

Taur

 

Începînd de astăzi și până pe 21 iunie, Soarele, traversează zodia Gemeni, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din alte activități extraprofesionale. În următoarea lună este posibil să primești o mărire salarială, să ți se mărească veniturile, dacă lucrezi peste program sau dacă reiei niște colaborari extraprofesionale.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 21 iunie vei beneficia de prezența Soarelui în zodia ta. Momentul este mult așteptat, pentru că în ultima lună ai stat mai retrasă, să analizezi niște situații care implică relațiile tale personale sau profesionale. Așadar, ai energie, prinzi viață, ai putere și determinare să începi proiecte noi și ești deschisă interacționării cu ceilalți.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Soarele intră în zodia Gemeni și până pe 21 iunie traversează sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, trecutului. Este un moment prielnic să-ți analizezi  viața, să te reechilibrezi fizic și psihic, să elimini ce te ține în loc să progresezi din punct de vedere spiritual. Pentru că nu vei mai avea energia lui Marte, planeta acțiunii, astrele recomandă mai multă odihnă și evitarea suprasolicitării.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Soarele traversează zodia Gemeni și până pe 21 iunie îți dinamizează sectorul proiectelor, planurilor de viitor, grupurilor și relațiilor de prietenie. Urmează o perioadă în care ești mai implicată în proiecte noi, socializezi mai mult și vei da curs mai multor ieșiri cu prietenii. De asemenea, ești interesată să începi proiecte noi, să te implici în campanii umanitare.

 

Fecioară

 

Sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale se dinamizează, începând de astăzi până pe 21 iunie, odată cu intrarea Soarelui în zodia Gemeni, pe sectorul profesional și al reputației. În următoarea perioadă vin oportunități și ai șansa să-ți demonstrezi experiența profesională, să te afirmi și să atragi parteneri în diverse proiecte. De asemenea, se intensifică relația cu instituțiile publice, străinătatea sau cu șefii.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 21 iunie, Soarele traversează zodia Gemeni și va dinamiza sectorul asociat studiilor, cunoașterii, filosofiei de viață, călătoriilor și perfecționării profesionale. În următoarea perioadă, ești interesată să obții o calificare, să participi la cursuri de pregătire profesională, schimburi de experiență, să pleci în călătorii, să-ți lărgești orizonturile cunoașterii.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Soarele traversează zodia Gemeni și până pe 21 iunie dinamizează sectorul avantajelor financiare, moștenirile, banii deținuți împreună cu partenerul sau alți terți, taxele/ impozitele. În perioada următoare ești interesată să faci ordine în situația financiară. De asemenea, se intensifică și sectorul intim și îți dorești o relansare a relației de cuplu.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Soarele traversează zodia Gemeni și până pe 21 iunie dinamizează sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Prin urmare, relația de cuplu și parteneriatele profesionale devin importante. Poți negocia sau semna parteneriate noi sau le poți încheia pe cele care nu-ți mai aduc beneficii. Dacă ești singură, este posibil să intri într-o relație nouă.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Soarele traversează zodia Gemeni și până pe 21 iunie dinamizează sectorul asociat sănătății, muncii, rutinei zilnice și relațiilor cu colegii. Urmează o perioadă în care ești susținută să înveți lucruri noi, să te implici mai mult în sarcinile de serviciu, să-ți demonstrezi abilitățile și experiența. Posibil să fie nevoie să începi niște investigații medicale, să te asiguri că ești bine din punct de vedere al sănătății.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 21 iunie, Soarele traversează zodia Gemeni, respectiv sectorul sentimental, al aventurilor romantice, iubirii, fericirii, copiilor, distracției și plăcerilor. Urmează o perioadă favorabilă concediilor, implicării în proiecte de creație, pentru că vei avea mai multă inspirație să-ți valorifici o pasiune, din care poți obține și avantaje financiare.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 21 iunie, Soarele traversează zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat vieții de familie, relației cu părinții, patrimoniului și căminului. Urmează o perioadă în care îți iei energia din petrecerea timpului cu familia. De asemenea, s-ar putea să rezolvi anumite chestiuni administrative ale locuinței, privind o tranzacție imobiliară sau schimbări în spațiul de locuit.

 

related posts

Modifică setările cookies