Horoscop zilnic 26 septembrie 2020. Scorpionii au evenimente spectaculoase în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce își rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 26 septembrie 2020.


Berbec

Evenimente neașteptate ar putea avea loc astăzi în relațiile de prietenie. Așadar, se anunță o zi complicată în relațiile cu cei din jur, în special cu cineva apropiat, cu care vei avea dispute aprinse. Prietenia îți va fi testată și depinde de tine de cum vei reacționa, dacă continuați sau rupeți relațiile.

Taur

Preocuparea principală de astăzi are legătură cu sectorul profesional și cu imaginea ta în fața celorlalți. Posibil să promiți ceva de care să nu te ții de cuvânt, din motive independente de tine, însă ceailalți să rămână cu impresia ca tu ai fost de vină într-o anume situație.

Gemeni

Astăzi, ai parte de tot felul de experiențe în sectorul asociat filosofiei de viață, călătoriilor, studiilor, schimburilor de experiență profesională, dar și privind relația ta cu persoane aflate în străinătate. Dacă pleci într-o călătorie, susții un examen sau ai dialoguri cu persoane care locuiesc în străinătate, vor interveni unele situații neprevăzute, care îți vor schimba felul în care vedeai până acum lucrurile.

Rac

Astăzi, apar unele evenimente neașteptate, din cauza cărora să ajungi la o situație conflictuală cu partenerul. Posibil să fie de vină rudele partenerului, care se amestecă în viața voastră de cuplu sau administrarea banilor pe care îi dețineți în comun.

Leu

Configurația astrală de astăzi, cu Luna care îți traversează casa relațiilor, în tandem cu Saturn, planeta restricțiilor, aduce unele situații în care relația de cuplu îți va fi testată. Este recomandat să dai dovadă de maturitate și responsabilitate în luarea deciziilor importante, care privesc viața de cuplu.

Fecioară

Dacă ești nevoită să lucrezi astăzi, vei avea parte de tot felul de probleme în gestionarea unei crize la locul de muncă, care apare neașteptat. Nu te suprasolicita prea mult, odihnește-te și rezolvă cu calm ce poți, iar restul lasă-le pentru începutul săptămânii!

Balanță

Contextul astral de astăzi aduce tensiuni între tine și partener, poate din cauza unor chestiuni legate de copii, dacă sunteți părinți, sau din cauza unor probleme de ordin domestic. Și chestiunile financiare intervin, așa că ar fi recomandat să nu depășiți bugetul, dacă mergeți la cumpărături.

Scorpion

Viața sentimentală te preocupă de la începutul zilei și indiferent dacă ești singură sau faci parte dintr-un cuplu, vrei să petreci timpul în doi. Ai dispoziție de aventură, de flirt, de a iubi și a fi iubită. Nu sunt excluse suprize și evenimente neașteptate în aceste domenii.

Săgetător

Vei fi nevoită să faci niște deplasări neprevăzute, astăzi, pentru a rezolva unele chestiuni, care privesc treburile casnice. Dacă aveai în program să pleci în weekend, undeva în afara orașului, la părinți sau la rudele partenerului, vei avea surpriza că planurile tale suferă modificări.

Capricorn

Ai parte, astăzi, de evenimente neprevăzute în planul financiar. Posibil să primești niște sume de bani de la cineva din familie sau ți se returnează o sumă de bani de la o factură la care ai plătit mai mult. Totodată, poți face o surpriză partenerului, cumpărându-i ceva ce își dorea de mai mult timp.

Vărsător

Luna îți traversează, astăzi, semnul nașterii și face un aspect strâns cu Saturn, planeta lecțiilor de viață. Pregătește-te de evenimente neașteptate, care pot avea legătură cu relația de cuplu sau cu viața de familie. În partea a doua a zilei, un eveniment neprevăzut în locuință ar putea să-ți dea peste cap planurile.

Pești

După o săptămână stresantă, astăzi, nivelul de energie este scăzut, iar starea ta nu este prea bună, așa că ar fi recomandat să te înconjori de oameni optimiști pentru a ieși din această stare! Și întâlnirea cu o prietenă ți-ar prinde bine.

Marius Manole dă din casă: „Nu mi-a venit să cred când am auzit!" - Trending Review cu Daragiu - episodul 39

related posts

Modifică setările cookies