Horoscop zilnic 2 martie 2020. Fecioarele primesc un ultimatum de la partener, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 2 martie 2020. 


Berbec

Chiar dacă cariera este pe primul plan astăzi, tot îți găsești timp să-ți suni prietenele să le povestești că ești pe cale sa te reîndrăgostești de o persoană cu care ai mai fost într-o relație cândva și pe care acum o vezi altfel. Ai în plan să mergi la întâlniri discrete, fără să te afișezi momentan.

Taur

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să faci o faptă bună și anume să-ți ajuți un prieten care are nevoie de o sumă de bani, pe care nu vrei să ți-o mai returneze. Ai o datorie morală față de această persoană și Universul ți-a dat ocazia să te achiți.

Gemeni

Preocuparea ta principlă de astăzi este să mergi la o instituție bancară și să obții un credit de nevoi personale sau încerci să faci rost de o sumă mai mare de bani de la prieteni apropiați. Ai în plan să începi un proiect online și ai nevoie de o finanțare.

Rac

Intervine astăzi o situație la locul de muncă, care-ți dă peste cap planurile sau o situație care are legătură cu o plecare în afara țării. Se produce o încurcătură sau trebuie să amâni plecarea din motive care nu țin de tine. Încerci să nu pui la suflet și să reorganizezi plecarea.

Leu

Astăzi ai un randament bun la locul de muncă, iar sfera comunicării este bine aspectată. Este o zi favorabilă discutării de noi proiecte și de a face o strategie pe termen lung. Seara ieși în oraș cu prietenii.

Fecioară

Contextul astral de astăzi anunță unele divergențe cu partenerul de cuplu, din cauza timpului mare pe care îl petreci la serviciu. Deși în primă fază, acesta te-a susținut, acum a răbufnit și nu mai acceptă acest lucru.

Balanță

Astăzi ai parte de tot felul de dispute cu colegii din cauza mentalității diferite. Ești dezamăgită de unele lucruri care se întâmplă, însă ești hotărâtâ să nu-ți schimbi tu valorile personale pentru a fi de acord cu ceilalți.

Scorpion

Primești astăzi o sumă de bani de la unul dintre părinți, pe care o folosești să-ți achiziționezi unele produse vestimentare. Totodată, cum Luna îți traversează sectorul financiar, rezolvi astăzi niște probleme apărute, mai exact niște încurcături cu niște impozite și taxe pe care le ai de plată.

Săgetător

Cotextul astral de astăzi anunță o zi favorabilă negocierilor cu partenerii de afaceri pentru un proiect pe care ar trebui să îl finalizezi săptămâna aceasta. În ceea ce privește o mutare pe care o ai în plan, află că va apărea o situație neprevăzută și-ți vei schimba imediat planul inițial.

Capricorn

Contextul astral anunță o zi încărcată de sarcini la locul de muncă, însă le vei rezolva foarte ușor, prin comunicare, mai ales că știi cum să abordezi oamenii, respectiv colegii, care trebuie să te ajute în respectarea dead-line-urilor.

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți aduce multă inspirație, creativitate într-o activitate pe care o desfășori pe cont propriu. Totodată, pe seară poți ieși în oraș cu prietenele la shopping sau achiziționezi un minisejur.

Pești

Contextul astral de astăzi te ajută prin intuiția specifică zodiei tale să rezolvi o serie de chestiuni care au legătură cu familia sau spațiul de locuit. Ai în plan să redecorezi sau să schimbi ceva prin casă și pentru acest lucru te vei sfătui cu partenerul, să vedeți de ce bani dispuneți.

Telefonul mobil te poate infecta cu coronavirus - Trending Review cu Daragiu - Episodul 18

 

related posts

Modifică setările cookies