Horoscopul zilnic 13 noiembrie 2020. Peștii au o zi pasională în intimitate, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 13 noiembrie 2020.


Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce clipe romantice alături de partener. Ai putea să-ți exprimi sentimentele față de partenerul de cuplu, să faci un gest, care să-l impresioneze sau să îi cumperi un cadou. La serviciu, afli că vei primi o primă sau un bonus pentru activitatea desfășurată întregul an.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi favorizează negocierile privind încheierea unui contract profitabil pentru tine.Totodată, dacă ai avut parte de conflicte cu un angajator sau un colaborator/asociat, astăzi este o zi bună pentru rezolvarea neînțelegerilor mai vechi și de a încheia o etapă.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi aduce situații favorabile planului sentimental, exprimării sentimentelor, pentru a-ți manifesta afecțiunea față de partenerul de cuplu sau față de copii. Primești un cadou, un compliment, ești deschisă în comunicare, iar dacă ești singură, ai curajul să cauți persoana cu care vrei să începi o relație.

 

Rac

 

Configurația astrală de astăzi, în care Luna, guvernatorul tău, face o conjuncție cu Venus, micul benefic și Mercur, planeta comunicării, îți poate aduce fericire, entuziasm, o atmosferă destinsă în familie, comunici bine cu părinții, cu membrii familiei și ai putea să pui capăt unor neînțelegeri cu aceștia.

 

Leu

 

Conjuncția (alăturarea) Lunii cu Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, poziționată pe casa comunicării, a schimbului de opinii, a negocierilor și deplasărilor, este favorabilă programării întâlnirilor, conversațiilor cu rudele, prietenii, vecinii, colegii de serviciu sau cu cei cu care desfășori activități. Posibil să înregistrezi un succes la un examen, curs, interviu sau proiect.

 

Fecioară

 

Configurația astrală de astăzi, în care Mercur, guvernatorul tău, face o conjuncție (alăturare) cu Luna și Venus, micul benefic, îți aduce o negociere favorabilă, rezolvarea unor probleme financiare încurcate și încasarea unor sume de bani, pe care nu le așteptai săptămâna aceasta.

 

Balanță


Ești în centrul atenției tuturor astăzi și ai parte numai de laude, reușite, aprecieri de la șefi și recunoașterea meritelor. Cum Luna îți traversează semnul nașterii și tot ea guvernează sentimentele și relațiile cu membrii familiei, se întrevede o zi deosebită, pe care o poți petrece cu cei dragi. Totodată, poți primi vești de departe, de la rude cu care ai prilejul să rezolvi unele tensiuni mai vechi.

 

Scorpion

 

Configurația astrală de astăzi și anume conjuncția lui Venus, micul benefic și guvernatoarea casei relațiilor, cu Luna și Mercur, te îndemnă să pregătești ceva în secret partenerului de cuplu, pe care vrei să-l surprinzi cu un cadou inedit. 

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi este favorabil dialogurilor cu prietenii sau cu persoane cu care vrei să dezvolți un proiect. Totodată, se activează și axa sentimentală și este posibil să ai parte de o surpriză de la grupul de prieteni, iar în centrul atenției să fii tu și partenerul de cuplu. 

 

Capricorn

 

Este de așteptat ca astăzi să simți influența conjuncției (alăturării) Lunii, guvernatoarea relațiilor și a parteneriatelor, cu Mercur și Venus, micul benefic, în sectorul profesional. Poți să întâlnești o persoană, care să-ți recomande o soluție privind o problemă apărută la locul de muncă sau să primești niște sfaturi utile în ce privește administrarea unor sume de bani.

 

Vărsător

 

Profită de contextul astral de astăzi, care-ți aduce o revelație privind direcția pe care vrei să o urmezi mai departe. Dialogul cu cineva, pe care îl consideri mentor, te va ajuta să privești lucrurile și din alt unghi, să nu mai fii așa înverșunată, atunci când cineva greșește, să nu mai judeci sau să etichetezi.

 

Pești

 

Configurația astrală de astăzi este favorabilă împăcării cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, dacă ați avut neînțelegeri. Poți să ai un dialog sincer, deschis, să-ți exprimi sentimentele, să faci o declarație de iubire sau să-ți manifești tandrețea. Este un moment bun pentru a reînvia pasiunea în intimitate.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Ionuț Rusu: „M-a pus sa îi vorbesc urât!”

related posts

Modifică setările cookies