Horoscop zilnic 28 februarie 2020. Taurii își pot da demisia, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020.


Berbec

Ai parte astăzi de o surpriză în relație sau în ceea ce privește încheierea unui contract/parteneriat. O răsturnare de situație ar putea să-ți dea peste cap planurile, iar lupta de putere în relație să-ți aducă probleme, dacă nu știi să gestionezi o criză.

Taur

Surprinzi astăzi pe toată lumea cu ideile și deciziile tale din sfera socio-profesională. S-ar putea să ai o dispută cu șefii cu care, de mai mult timp, nu mai ești pe aceeași lungime de undă și cu principii diferite. Ai încercat din răsputeri șă vă înțelegeți, dar se pare că drumul vostru împreună mai are puțin și ajunge la final.

Gemeni

Primești astăzi o invitație surpriză de la un prieten din străinătate de a-ți petrece vacanța de vară la el. Nici nu mai stai pe gânduri, îți faci cerere de concediu și cauți bilete de avion. Seara te întâlnești cu prietenele și le povestești că ai avut parte de o surpriză.

Rac

Intervine astăzi o dispută între tine și unul dintre prieteni. La locul de muncă dai dovadă de creativitate și impresionezi pe cineva cu putere de decizie. Dacă ai gânduri să-ți deschizi o afacere proprie, ai șanse să colaborezi bine cu persoane aflate în străinătate.

Leu

Partenerul își schimbă cariera și te anunță că va fi mai mult plecat în delegații la noul job pe care tocmai l-a început. Dacă ești singură, ai toate șansele ca astăzi, dacă pleci într-o călătorie sau mergi la un eveniment monden, să întâlnești o persoană care să devină în scurt timp partenerul tău.

Fecioară

Un eveniment neprevăzut, care are loc astăzi la serviciu, te face să-ți schimbi părerea despre unii dintre colegi. Deși ai o grămadă de sarcini și îndatoriri de serviciu, reușești să le rezolvi pe toate într-un mod original, grație ideilor tale și a prezenței de spirit.

Balanță

Deși astăzi ar trebui să-ți focalizezi atenția pe activități sau proiecte care au legătură cu casa și familia, sfera profesională este cea care îți ocupă tot timpul. O conjunctură apărută pe neașteptate în sectorul financiar ar putea să-ți rezolve problemele cu banii.

Scorpion

Primești astăzi o surpriză de la partenerul de cuplu. Aspectele astrale de astăzi promit să te surprindă pe parcursul zilei, la tot pasul. Dacă ești la începutul relației, surpriza de care ai parte, te face fericită și începi să-ți faci planuri de viitor împreună.

Săgetător

Discuți și negociezi parteneriate și strategii de afaceri cu partenerii și asociații și te asiguri că totul merge conform planului, deși până la finalul zilei vor avea loc surprize și răsturnări de situație. Ai un randament ridicat astăzi și ar trebui să profiți de acest lucru.

Capricorn

O situație de familie, care apare brusc, ar putea să îți strice tot programul zilei. Sari în ajutorul rudei care are nevoie de ajutor și lași serviciul pe locul doi. Mai mult de atât, dacă trebuia să participi la un eveniment monden, îl anulezi și rămâi acolo unde este nevoie de tine.

Vărsător

Contextul astral de astăzi anunță o zi foarte încărcată acasă, în ceea ce privesc chestiunile gospodărești sau trebuie să chemi un meșter să-ți repare ceva ce s-a stricat. Mai mult de atât, ai de rezolvat și o serie de sarcini pentru serviciu, care vin neașteptat. Seara ieși în oraș cu prietenii.

Pești

Configurația astrală a zilei de astăzi te îndeamnă să mergi la shopping, însă vei avea tendința să cheltui mai mult decât ți-ai propus. Vrei să-ți schimbi garderoba și dacă se apropie și ziua ta de naștere, profiți de ocazie și-ți faci singură niște cadouri.

Telefonul mobil te poate infecta cu coronavirus - Trending Review cu Daragiu - Episodul 18


related posts

Modifică setările cookies