Horoscop zilnic 13 mai 2016. Capricornii au de facut o calatorie, iar Balantele primesc un cadou


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 mai 2016.


BERBEC

Berbecii dovedesc astazi, din nou, ca sunt cei mai incapatanati nativi ai zodiacului, incepand discutii in contradictoriu cu toata lumea. Asta le poate atrage antipatii, lucru de care nu pare insa sa le pese prea tare Berbecilor, mai ales acum, cand se anunta un intreg weekend de odihna si distractie.

 

TAUR

Nativii din zodia Taurului nu sunt foarte comunicativi in aceasta zi, iar asta ii face pe ceilalti sa ii evite. In a doua parte a zilei se vor bucura insa de prezenta cuiva drag, un prieten sau o cunostinta, lucru care il va face pe Taur sa dea frau liber vorbelor pe care le-a pastrat pana atunci doar pentru sine.

 

GEMENI

Gemenii se afla intr-o perioada sensibila, in care se refac in urma unor probleme de sanatate sau a unor probleme familiale. Ziua de astazi nu ii scoate dintr-ale lor nici de data aceasta, Gemenii vazandu-se nevoiti sa ramana foarte atenti la tot ceea ce se intampla cu ei sau cu o alta persoana din cadrul familiei.


RAC

Cei din zodia Racului au probleme astazi in ceea ce priveste relationarea cu ceilalti, acceptand cu greu ca deciziile lor nu sunt intotdeauna cele mai bine. Sunt predispusi la conflicte din care nu vor iesi invingatori si este recomandat sa nu renunta la diplomatie.

 

LEU

Leii trebuie sa puna piciorul in prag astazi si sa poarte acea discutie necesara cu ineva superior lor la locul de munca sau cu un profesor care le subestimeaza munca. Daca reusesc sa fie diplomati totul va iesi in favoarea lor,  avand sanse mari sa incheie ziua cu zambetul pe buze.

 

FECIOARA

Fecioarele se simt mai obosite ca niciodata in acest final de saptamana, iar asta le face sa fie destul de incordate si de capricioase., cu atat mai mult cu cat incercarile de a avea parte de liniste nu dau rezultate.

 

BALANTA

Balantele primesc un cadou sau o veste buna, ori pur si simplu fac ei ceva frumos pentru o alta persoana, iar reactia ii surprinde in mod placut. In orice caz, este o zi a surprizelor pentru ele.

 

SCORPION

Scorpionii au nevoie de mai mult timp pentru a decide daca sa faza astazi o vizita cuiva sau daca sa mearga la un eveniment la care au primit invitatii insistente. In a doua parte a zilei se simt mai relaxati si mai deschisi la propunerile celor din jur.

 

SAGETATOR

Nativii din Sagetator au parte de o zi linistita, avand in vedere ca au fost precauti si nu si-au lasat prea multe de facut pentru ultima zi a saptamanii, lucru care de altfel nu le sta in obisnuinta.

 

CAPRICORN

Capricornii isi doresc cu orice pret sa aiba parte un concediu sau macar de un weekend linistit, visand cu chii deschisi la o zi petrecuta pe sezlong sau in varf de munte. Tocmai de aceea incep sa-si faca pregatirile inca pe astazi.

 

VARSATOR

Cei nascuti in Varsator se simt coplesiti de sentimente ciudate pentru ei, cum ar fi dorinta de a vedea pe cineva drag sau dorul fata de o persoana pe care nu au vazut-o de ceva vreme. Asta ii face sa fie morocanosi si sa nu se bucure pe deplin de ziua de vineri.


PESTI

Pestii au nevoie de o pauza de la toate activitatile obositoare pe carele-au intreprins saptamana aceasta, asa ca este foarte posibil sa inceapa weekendul mai devreme si sa incheie ziua inainte de pranz.

related posts

Modifică setările cookies