Horoscop zilnic 18 iunie 2019. Scorpionii sunt tradați în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 18 iunie 2019. 

Tag-uri: #horoscop #zodiac

BERBEC

Azi este ziua schimbărilor. E timpul să pui piciorul în prag cu colegii de serviciu și să nu mai lași probleme de acolo să te supere. După prânz primești o veste salarială care te va bucura.

 

TAUR

E timpul să-ți faci un concediu bine meritat. Ai zile libere și este păcat să nu le folosești corespunzător. Ai grijă la sănătatea ta. Nu toate aspectele îți sunt favorabile. O vizită pe la doctor nu ar strica.

 

GEMENI

Concediul este exact ce aveai nevoie. Ai grijă să nu faci exces de mâncare zilele astea. Ai tendința să te răsfeți și să arunci cu banii, dar nu ar fi rău să-ți mai păstrezi și câteva economii de sfârșit de lună. Mai e ceva până la salariu!

 

RAC

E o perioadă bună să faci câteva investiții în casa ta. Îți dorești de foarte mult timp să faci schimbări și acum este timpul perfect. Încearcă să-ți împarți economiile astfel încât să rămâi și cu ceva în portofel.

 

LEU

Deciziile pe care le iei în această zi îți vor influența viitorul, din punct de vedere profesional. Este bine să te gândești de două ori înainte să acționezi. Ai totuși încredere în timp și nu te grăbi să dai răspunsuri rapide.

 

FECIOARĂ

Autocritica nu îți face deloc bine. Azi e o zi bună să te relaxezi și să înveți să îi tolerezi mai mult pe cei din jur. Familia ta are nevoie de ajutorul tău financiar. Nu ar fi rău să le dai un telefon.

 

BALANȚĂ

Este timpul să ieși cu familia în oraș și să acorzi mai multă atenție celor din jurul tău. O vizită la părinții tăi te va deconecta de toate activitățile cotidiene și îți va oferi o gură de aer proaspăt, dar și ocazia să te simți un pic răsfățată, din nou

 

SCORPION

O persoană foarte apropiată îți trădează încrederea și te simți extrem de nesigur pe tine. Încearcă să stabilești niște limite clare astfel încât să nu te lași compleșit de tot ce ți se întâmplă. Pe seară ai parte de o veste bună de la familia ta.

 

SĂGETĂTOR

Primești o invitație virtuală în oraș de la o persoană care îți e simpatică și cu care te conversezi de ceva vreme. Te gândești să accepți provocarea și să vă cunoașteți mai bine. 

 

CAPRICORN

Este o zi relaxantă pentru tine și este posibil să-ți descoperi pasiunea pe care o aștepți de mult timp. O persoană din anturaj îți spune niște secrete care te sperie. Încearcă să nu te grăbești cu judecata.

 

VĂRSĂTOR

O mărire de salariu ți-a fost promisă, iar acum este timpul să afli oficial că ți se va mări salariul. Nu-ți faci planuri prea mari cu banii în plus. Ai răbdare să vezi și de câți bani e vorba. 

 

PEȘTI 

Ambiția de care dai dovadă astăzi te va ajuta să rezolvi probleme pe care le-ai amânat în ultimul timp. Cel mai bine ar fi să le iei treptat și să nu te grăbești. Pe seară primești un cadou.

related posts

Modifică setările cookies