Horoscop zilnic 18 mai 2016. Pestii sunt epuizati, iar Sagetatorii pot intra in conflicte foarte usor


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 mai 2016.


BERBEC

Banii nu sunt o problema, dar nu-i risipi si tine-ti finantele in frau, caci ispitele nu vor intarzia sa apara si sa produca un haos in portofelul tau. Chiar daca vei fi totusi dispusa sa cheltuiesti, nu uita ca ai alaturi un barbat care controleaza extrem de bine aceasta zona financiara.

TAUR

Te gandesti serios la reorganizarea si stabilizarea vietii sentimentale, mai ales daca nu esti multumita de situatia prezenta. Din fericire si partenerul tau este de acord in aceasta privinta, motiv pentru care incepeti sa va faceti planuri mari pentru viitor.

GEMENI

Astazi nu te preocupa foarte tare niciun subiect de natura personala sau profesionala si nicio discutie. Lucrurile tind sa mearga firesc pe fagasul existent sau pe cel planificat de ceva vreme, fara a intampina obstacole, iar tu tratezi totul ca intotdeauna cu mult calm si pragmatism.

RAC

Vesti importante pe plan profesional! La locul de munca primesti responsabilitati importante cu privire la directia in care se indreapta compania. Profiti de aceasta ocazie pentru a-ti demonstra abilitatile profesionale si pentru a-ti convinge sefii ca meriti o pozitie de conducere in firma.

LEU

Te cuprinde romantismul, insa in acelasi timp multitudinea de responsabilitati pe care le ai la locul de munca te impiedica sa-ti pui in aplicare starile, emotiile si sentimentele pe care le ai fata de partenerul tau. Nu uita ca pacea si stabilitatea conteaza enorm pentru tine.

FECIOARA

Ai parte de una dintre cele mai bune perioade in ceea ce priveste relatia cu partenerul tau, iar fericirea ti se citeste pe chip. In plus, el stie cum sa te surprinda placut, iar gesturile lui te coplesesc si te fac sa-l respecti si sa-l admiri si mai mult.

BALANTA

Nu lasa garda jos, ci fii atenta la tot ce se intampla in jurul tau. Este posibil ca unii pe care ii considerai destul de apropiati si de incredere sa te dezamageasca destul de tare, insa cu aceasta ocazie vei realiza ca nu poti cunoaste niciodata pe cineva atat de bine incat sa nu te astepti la ceva neplacut din partea lui.

SCORPION

Aceasta zi te poate indemna la visare excesiva, iluzii si deziluzii si este posibil sa te afli intr-un climat favorabil infidelitatii, inselaciunii si, poate inainte tuturor, imposibilitatii de concentrare. Incearca sa-ti revii si sa profiti de lucrurile bune care ti se intampla.

SAGETATOR

Esti extrem de irascibila astazi, iar lucrul acesta te expune la tot felul de situatii conflictuale. Intri in discutii contradictorii si iti expui parerile in mod transant. Nu esti foarte diplomata astazi si s-ar putea sa ii superi pe cei din jur.

CAPRICORN

Ai o stare emotionala buna si poti sa-ti echilibrezi sentimentele si trairile, astfel incat sa nu cazi in nicio extrema. Relatiile cu o colega sau o prietena se consolideaza, iar creativitatea care te caracterizeaza te scoate astazi din orice incurcatura.

VARSATOR

Desi unii sau altii tind sa te enerveze si sa-ti distraga atentia de la lucrurile importante pe care trebuie sa le faci, totusi reusesti sa te controlezi si sa-ti mentii parerile. Din fericire, nu esti deloc singura in aceasta lupta grea pe care trebuie sa o duci cu cei care s-au aliat impotriva ta.

PESTI

Esti din ce in ce mai obosita si nu stii cum sa iti revii din aceasta stare de epuizare. Este important sa nu ii respingi pe cei care iti ofera ajutorul. Este momentul sa iti recunosti slabiciunile si sa accepti si parerile celorlalti. 

related posts

Modifică setările cookies