Horoscop zilnic 18 septembrie 2016. Leii fac pace cu cineva, iar Sagetatorii se relaxeaza complet


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 septembrie 2016. 2016.


BERBEC

Intuitia ta functioneaza astazi mai bine ca de obicei si tocmai acesta este motivul pentru care ar trebui sa tii cont de ea. Asta si modul logic in care obisnuiesti sa privesti lucruri te vor ajuta sa duci un plan la indeplinire.

 

TAUR

Este posibil ca astazi sa nu ai o dispozitie prea vesela, ba chiar sa dai dobada de o mimica atat de serioasa incat cei care te cunosc sa fie de-a dreptul surprinsi. Incearca sa te relaxi.

 

GEMENI

Te incearca niste sentimente de vinovatie dupa ce ai dat dovada de egoism, insa nu suficient cat sa te faca sa iti schimbi planurile in favoarea altcuiva inafara de tine. Pe termen lung, insa, asta iti poate afecta unele relatii aparent serioase.

 

RAC

Astazi incearca sa lenevesti mai putin si sa iti incepi activitatile mai devreme, pentru ca altfel te va prinde seara tot complet nepregatita. In special la locul de munca sau la scoala vei avea parte de sarcini.

 

LEU

In sfarsit lumea incepe sa vada lucrurile cum le vezi si tu si astazi reusesti sa cazi la intelegere cu persoanele alaturi de care esti implicata intr-un proiect.

 

FECIOARA

Ofera oamenilor din jurul tau ocazia sa te cunoasca mai bine si in felul acesta nu va mai fi nevoie sa justifici unele lucruri pe care le spui si pe care ei le inteleg intr-un sens negativ.

 

BALANTA

Lasa-ti deoparta spiritul afacerist si incearca sa privesti grupul de oameni alaturi de care lucrezi chiar pe niste oameni. Exista lucruri mai importante decat reusita in orice activitate, iar aunul dintre ele este multumirea celor care depun efort pentru ea.

 

SCORPION

Suna-ti sau scrie-i unui prieten astazi, e o zi numai buna pentru a relua legaturi vechi, usor uitate. Nu strica sa fii tu cea care face primul pas.

 

SAGETATOR

Lucrurile merg foarte bine pentru tine astazi si tot ce ai de facut este sa fii tu insati si sa te bucuri de o zi complet relaxanta. In a doau parte a zilei poti profita de energia care ti-a ramas si poti iesi in oras cu cineva drag.

 

CAPRICORN

Persoane din jurul tau pot sa para indecise cu privire la unele planuri pe care vi le-ati facut impreuna, iar asta te cam deranjeaza. Nu uita ca si parerea celorlalti conteaza si trateaza totul cu calm.

 

VARSATOR

Iti este mult mai usor decat de obicei sa iti exprimi emotiile, asa ca te indemnam sa profiti cat de mult de acest lucru, pentru ca multe persoane asteptau acest moment.

 

PESTI

Te simti usor trista si asta nu este deloc de mirare daca tinem cont de faptul ca nu te afli intr-un mediu prea prietenos. Astepti prea multa politete din partea celorlalti, iar astazi nu ai parte de asta.

related posts

Modifică setările cookies