Horoscop zilnic 2 septembrie 2016. Berbecii se simt demoralizati, iar Balantele au parte de relaxare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 septembrie 2016.


BERBEC

Te vei simti usor demoralizata astazi, mai ales in prima parte a zilei. Ba chiar poate sa ti se para ca toti ceilalti se simt bine, mai putin tu. A doua parte a zilei se anunta chiar mai problematica de atat, pentru ca tinzi sa iti lasi emotiile sa conduca.

 

TAUR

Exista posibilitatea unor conflicte puternice in care esti si tu implicata, in cursul zilei de astazi.Desi ai o stare generala buna, nu poti sa te tii departe de discutiile care te afecteaza.

 

GEMENI

Esti usor cu capul in nori astazi, pe durata intregii zile. Vestea buna este ca nu exista nimic ce ar putea sa-ti umbreasca starea de bine pe care o ai si ca pana spre seara vei avea o atitudine chiar...romantica.

 

RAC

Te simti foarte "in putere" astazi, gata sa iti expui ideile si parerile intr-o situatie care te supara deja de ceva timp. In a doua parte a zilei vei fi obosita de discutiile iscate si vei ramane cu senzatia ca te-ai agitat degeaba.

 

LEU

Lucrurile devin mai bune pentru tine astazi, pe masura ce ziua se apropie de final. Cheia succesului pentru aceasta zi este sa ramai relaxata si sa te concentrezi doar pe ceea ce iti doresti cu adevarat.

 

 

FECIOARA

Te simti oarecum intrerupta din a te exprima liber, in special la locul de munca. Cateva dintre plangerile pe care le ai nu sunt ascultate, sau pur si simplu nu iti vor aduce vreun beneficiu, iar pe masura ce devii constienta de asta vei incepe sa fii dezamagita.

 

BALANTA

Balantele au una dintre cele mai relaxate zile ale saptamanii, astazi. Poate pentru ca isi incep ziua mai tarziu, dar este clar ca nu le lipseste odihna si o stare fizica numai buna pentru a te simti in stare de orice ti-ai propus.

 

SCORPION

 

Foloseste-te de prima parte a zilei pentru a te ocupa de tine insati sau de cateva probleme ceva mai personale, pentru nu vei apuca sa faci asta mai tarziu. Se anunta o zi agitata si plina de intamplari care te vor obosi.

 

SAGETATOR

Nu te lasa descurajata de zilele care au trecut sau de anumie intamplari nu tocmai pe placul tau. Fiecare zi este un nou inceput si singurul lucru care iti lipseste pentru a fi in forma maxima este increderea in tine.

 

CAPRICORN

Din punct de vedere emotional, aceasta zi etse ideala pentru tine. Ai timp de micile placeri ale vietii, iei legatura cu oameni dragi si petreci timp de calitate intr-o companie mai mult decat speciala.  

 

VARSATOR

Nativii din Varsator au ceva remuscari, probabil o discutie care a avut loc zilele trecute sau ceva ce au facut a suparat pe cineva atat de puternic incat i-a facut pana si pe Varsatori sa se simta vinovati.

 

PESTI

Cei din jur se uita la tine si te considera o regina a dramelor, fara sa aiba in totalitate incredere ca ceea ce arati este chiar atat de grav. Iar atitudinea de astazi a cuiva drag tie pana acum iti va arata asta, lucru care te va deranja.

related posts

Modifică setările cookies