Horoscop zilnic 20 mai 2016. Racii au de facut un drum lung, iar Capricornii incep un proiect nou


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 mai 2016.


BERBEC 

Berbecii trebuie sa isi iasa un pic din piele astazi si sa renunte la incapatanarea care ii defineste, pentru ca e nevoie de impartialitatea lor la serviciu sau la scoala, intr-un subiect delicat, fata de care sunt reticenti sau care implica o persoana pe care Berbecii nu o plac.

TAUR

Taurul are nevoie de mai mult timp pentru a se pune pe picioare in prima parte a zilei si pentru a da randament in ceea ce are de facut. Pranzul ii prinde pe Tauri inca lipsiti de concentrare, iar asta le va aduce neplaceri chiar lor insisi.

GEMENI

Gemenii au cateva secrete fata de persoanele apropiate, iar astazi sunt sanse mari ca acestia sa afle cateva dintre ele, lucru care nu le va face deloc bine. Este recomandat sa fie sinceri si sa nu mai amane momentul de care s-au ferit pana acum.

 

RAC

Racii au de facut un drum ceva mai lung, care are sanse mari sa le ocupe toata ziua. Poate fi vorba fie despre o vizita important, fie despre o delegatie in interes de serviciu.

 

LEU

Leii sunt solicitati astazi peste masura insa asta nu le face deloc probleme. Reusesc sa trateze totul cu zambetul pe buze si sa ramana fresh pe parcursul intregii zile.

 

FECIOARA

Fecioarele au o zi destul de epuizanta, iar weekendul nu se anunta mai bun. Multitudinea de activitati in care s-au implicat ii face sa fie dezorientati si sa nu stie de ce sa se apuce mai intai. Este recomandat sa nu se panicheze, pentru a nu complica si mai mult lucrurile.

 

BALANTA

Nativii nascuti in Balanta au astazi toate sansele sa echilibreze cateva conflicte care au loc intre doua sau mai multe persoane dragi lor. Chiar daca stiu deja cine are dreptate, Balantele vor incerca sa aplaneze orice cearta si sa ramana impartial.

 

SCORPION

Scorpionii trebuie sa fie foarte atentie la starea lor de sanatate si sa aiba grija la alimentele sau la produsele pe care le consuma, pentru ca dau dovada de o sensibilitate care ii poate pune in pericol.

 

SAGETATOR

Primesti cateva vesti de la cineva care iti era oarecum dator cu ele, sau de la care aveai asteptari de ceva vreme deja. A doua parte a zilei te prinde complet nepregatit si te oboseste mai mult decat ar fi fostt cazul sa se intample.

 

CAPRICORN

Cei nascuti in zodia Capricornului au nevoie de toata rabdarea in aceasta zi. Li se pregatesc noi sarcini, iar vestea nu ii va bucura in mod deosebit. Sunt sanse sa se simta nedreptatiti si sa trateze totul cu raceala.

 

VARSATOR

Diplomatia caracteristica de care dai dovada de obicei este usor pusa la incercare astazi, cu atat mai mult cu cat cineva insista sa iti atraga atentia de la lucrurile importante pe care le ai de facut. Incearca sa nu te comporti totusi prea agresiv pentru a fi lasat in pace.

 

PESTI

Pestii trebuie sa fie foarte atenti la cei din jurul lor si sa nu se mai lase dusi de nas de persoane care nu le vor binele. In ciuda stilului lor deschis, astazi este posibil ca cei din Pesti sa realizeze ca ceilalti nu il apreciaza. Este recomandat sa nu intre in conflicte la locul de munca sau la scoala.

related posts

Modifică setările cookies