Horoscop zilnic 21 iunie 2016. Taurii anuleaza un plan, iar Leii sprijina un prieten drag


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 iunie 2016.


BERBEC

Tie iti place sa petreci timp cu grupul de prieteni sau colegi, asa ca astazi vei incerci sa ii aduni pe toti, dupa program si sa va bucurati de seara de relaxare. Nu uita sa te relaxezi si tu, chiar daca te ocupi de organizare.

 

TAUR

Astazi vei alege sa iei singura deciziile care te preseaza si chiar vei merge pana in punctul in care vei anula un plan pus la cale de mult timp. Asta i-ar putea supara pe cei din jurul tau.

 

GEMENI 

Ai avut parte de mult stres in ultima perioada, asa ca este de inteles ca te simti usor slabita. Vei fi tentata sa nu iesi din casa astazi, dar in cazul ijn care asta nu este o optiune pentru tine, fii sigura ca te vei concentra suficient de bine pe ceea ce ai de facut.

 

RAC 

Esti o persoana rezonabila si generoasa, iar astazi e o zi ideala pentru a pune asta in practica. Iti vei uimi cativa prieteni sau cateva rude prin schimbarile pe care le vei face astazi, dar totul va fi spre binele tau.

 

LEU

Un prieten apropiat are nevoie de tine si va trebui sa afli asta fara ca el sa iti spuna. Observa ce se intampla in jurul tau si incearca sa fii de ajutor fara a intrea prea mult in spatiul lui personal.

 

FECIOARA

Calmitatea ta va fi pusa la incercare astazi. Incearca ca nu cazi in capcana si sa te gandesti la experientele din trecut care ti-au aratat ca merita sa fii diplomata. Este recomandat sa nu recurgi la o atitudine agresiva, pentru ca te certi cu cineva mai puternic decat tine.

 

BALANTA

Iti place sa crezi ca esti norocoasa, iar asta te poate face sa pari usor aroganta in ochii altora. Incearca sa le amintesti celor dragi ca nu te iubesti doar pe tine si ca te poti adapta si nevoilor lor.

 

SCORPION

Esti usor excentrica astazi si simti nevoia sa primesti aprecieri sau macar priviri admirative de la cei din jurul tau. Pentru asta, insa, e necesar sa ii faci sa vada ca nu esti o persoana dificila sau foarte diferita, ci ca doar iti place sa pari altfel.

 

SAGETATOR

Altruismul de care dai dovada astazi te va ajuta sa-ti construiesti o zi buna. Cineva drag tie are o problema personala si te va cauta pentru a-ti cere ajutorul.

 

CAPRICORN

Este o zi destul de dinamica pentru tine si increderea de care doi dovada atunci cand esti pusa in fata unui lucru negativ te va ajuta. Incearca sa ramai in controlul fiecarui lucru din jurul tau, iar ziua se va incheia cu bine.

 

VARSATOR

Au loc schimbari majore in ceea ce te priveste, in mare parte in sfera financiara. Incearca sa gasesti o modalitate de mijloc in ceea ce priveste gestionarea banilor, pentru ca nu te afecteaza doar pe tine.

 

PESTI

Atmosfera zilei de astazi iti da senzatia ca e cazul sa faci cateva schimbari in plan personal, majoritatea concentrandu-se pe viata de cuplu. Azi simti ca ai puterea sa lasi alte probleme pentru lte zile si sa petreci timp de calitate, singura sau acompaniata.

related posts

Modifică setările cookies