Horoscop zilnic 22 aprilie 2016. Varsatorii primesc un cadou, iar Balantele decid sa faca schimbari


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 aprilie 2016.


BERBEC

Berbecii acumuleaza pe parcursul acestei zilei foarte multa oboseala si ceva pare sa le dea de gandit puternic. Exista nemultumiri in ceea ce priveste rezultatele financiare ale muncii depuse in ultima perioada, iar asta le scade nivelul d einteres pentru proiectele viitoare.

TAUR

Cei nascuti in zodia Taurului au nevoie de sprijin pentru a putea depasi o zi destul de dificila pentru ei. Este posibil sa isi ia o zi libera de la scoala sau serviciu sau sa plece mai devreme spre casa, pentru a se ocupa de alte probleme in plan personal.

GEMENI

Gemenii au parte de o zi buna in general, in care se concentreaza pe ceea ce au de facut, lasand la o parte alte griji. Se pregatesc sa primeasca o vizita si au parte de mici surprize cotidiene placuta, din partea celor dragi.

RAC

Racii isi afiseaza latura sensibila in aceasta zi, fiind foarte receptivi la ceea ce le transmit ceilalti. Asta nu le va aduce prea multe beneficii, pentru ca tind sa interpreteze totul intr-un mod negativ. 

LEU

Leii au o dispozitie buna pe tot parcursul zilei si pentru ei weekendul a inceput inca de la primele ore ale diminetii. Sunt pusi pe fapte mari astazi, dorind sa multumeasca pe toata lumea din jurul lor, atat acasa cat si la job sau scoala.

FECIOARA

Fecioarele sunt ceva mai visatoare decat le sta in obicei, gandindu-se la concediu sau la o deplasare pe care o au in plan pentru viitorul apropiat. Cei din jurul lor au insa alte lucruri pe cap si isi pot pierde rabdarea cu usurinta in fata dezinteresului Fecioarei.

BALANTA

Cei din zodia Balantei vor lua masuri in privinta lucrurilor care ii supara, astazi. E posibil sa decida sa isi caute un alt loc de munca sau sa se mute intr-o alta echipa de lucru. In orice caz, se pregatesc sa cunoasca lucruri si oameni noi.

SCORPION

Scorpionul va reusi astazi sa nasca adevarate conflicte,daca nu reuseste sa isi tina in frau stresul acumulat in zilele anterioare. Este recomandat sa se gandeasca de doua ori inainte de a face marturisiri sau acuzatii la adresa altora.

SAGETATOR

Sagetatorii intampina dificultati in a se organiza eficient, aproape pe toata durata zilei. Asta le va atrage mustrari sau glume pe seama lor, in grupul de prieteni sau la locul de munca.

CAPRICORN

Capricornul are nevoie de ceva mai mult timp pentru a se obisnui ca gandul ca astazi este abia vineri, simtind nevoia sa se odihneasca mai mult. Cu toate acestea, in a doua partea a zilei par sa gaseasca energia pe care o cauta, reusind sa duca la capat toate sarcinile zilei.

VARSATOR

Varsatorii vor avea parte de o surpriza, este posibil sa primeasca o veste foarte placuta sau un cadou la care viseu de mult timp, iar asta ii incarca de energie pentru tot weekendul.

PESTI

Nativii nascuti in Pesti urmeaza sa aiba parte de un final de saptamana incarcat, in care vor fi incojurati d eprieteni si familie. Iar asta le face ziua de vineri la fel de plina, alergand sa duca la capat diverse sarcini sau sa achizitioneze cele necesare pentru petrecerile la care vor participa.

related posts

Modifică setările cookies