Horoscop zilnic 28 martie 2016. Taurii trebuie sa aiba grija de cei din jur, iar Balantele sunt obligate sa ia decizii


Horoscop zilnic 28 martie 2016. Afla ce le rezerva astrele pentru ziua de astazi tuturor zodiilor si citeste tot horoscopul.


BERBEC

Ai cateva nemultumiri legate de familie, dupa ce unele asteptari pe care le aveai de la cei dragi nu sunt satisfacute. Totul va trece insa la fel de repede cum a venit.

TAUR

Ai grija sa nu ii ranesti pe cei din jurul tau, in graba de a face o multime de lucruri in acelasi timp. Abia spre finalul zilei vei reusi sa te relaxezi si sa te organizezi.

GEMENI

Anumite discutii cu cei din familia ta te vor incarca emotional si va dura o mare parte din zi sa poti trece peste subiect. Spre seara este posibil sa ai parte de surprize de la persoane pe care nu le-ai vazut o perioada lunga de timp.

RAC

Nu este o zi tocmai buna pentru tine, solicitarile profesorilor sau sa sefilor de la locul de munca fiind peste puterile tale astazi. Este posibil sa iti recapeti energia insa este de preferat sa lasi pe maine lucrurile pe care nu esti foarte sigura astazi.

LEU

Ai o dispozitie placuta si emani asta si celor din jurul tau. Este posibil sa cumperi un cadou cuiva drag sau pur si simplu sa faci un gest frumos fara un motiv oficial.

FECIOARA

Ultimele zile au fost destul de obositoare pentru tine asa ca ziua aceasta este ocazia potrivita sa te odihnesti. Daca nu ai deja planuri, fa in asa fel incat sa iti rezervi ceva timp doar pentru tine. 

BALANTA

Este ziua deciziilor. Nu mai poti amana ceea ce trebuia sa stabilesti acum mult timp in urma. Este de preferat sa iti faci ordine in prioritati in prima parte a zilei. Nu uita cam mai sunt si alte persoane care se bazeaza pe tine.

SCORPION

Iti vei petrece aproape toata ziua incercand sa inchei cat mai multe activitati, pentru a continua saptamana cat mai calm cu putinta. Spre seara sunt sanse mari sa primesti o invitatie care te scoate din rutina.

SAGETATOR

Ziua se arata destul de linistita pentru tine, fara intamplari iesite din comun. Poti profita totusi de aceste momente de respiro pentru a face lucruri de care nu ai timp intotdeauna, sau pentru a te intalni cu cei pe care i-ai tot amanat.

CAPRICORN

Capricornii vor avea o stare de nervozitate intreaga zi. Chiar si spre lasarea serii, starea de incordare pe care o ai va disparea cu greu iar ziua ta se va lungi pana la ore tarzii. Inarmeaza-te cu rabdare, este doar o stare de spirit, nu se intampla nimic rau in jurul tau.

VARSATOR

Munca depusain zilele anterioare incepe in sfarsit sa dea roade. Varsatorii vor avea parte de satisfactii la locul de munca sau la scoala. Unul dintre superiori le va recunoaste meritele.

PESTI

Noi incercari apar in programul tau de astazi, dar schimbarile au devenit o obisnuita. Este posibil ca oboseala acumulata sa iti incetineasca ritmul insa un telefon de la cineva drag iti va reda energia de a duce la capat o alta zi incarcata.

related posts

Modifică setările cookies