Horoscop zilnic 29 ianuarie 2020. Gemenii se îndrăgostesc de persoana nepotrivită, ce se întâmplă cu Fecioarele


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 29 ianuarie 2020. 


Berbec

În prima parte a zilei ar fi bine să nu-ți programezi prea multe, pentru că nu te vei simți în stare să le rezolvi sau cu greu vei reuși să le duci la capăt. În schimb, din a doua parte a zilei, când Luna începe să-ți traverseze zodia, deodată devii de acțiune. Poate vei avea prea mult elan și poți greși dacă te pripești, așa că astrele te îndeamnă la cumpătare, calm și răbdare.
 
Taur

În prima parte a zilei discuți cu prietenele despre evenimentele care au avut loc în viața ta sentimentală, ceri sfaturi, păreri și încerci să nu te lași influențată în deciziile pe care vrei să le iei în următoarea perioadă. La locul de muncă pare să se mai liniștească apele, planurile și ideile tale sunt bune, iar rezultatul pe termen lung se întrevede chiar foarte bun.

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce o colaborare de pe urma căreia vei avea mai mulți bani în conturi de luna viitoare. Ești încântată că poți să-ți valorifici una dintre pasiunile tale, nu de alta, dar de data asta vei munci cu drag. În sfera sentimentală, dacă ești singură, ai grijă de cine te îndrăgostești, să nu ai dezamagiri mai târziu!

Rac

Conjunctura astrală de astăzi anunță o zi plină, mai ales că pe seară vei onora câteva invitații la evenimente culturale, spectacole sau o petrecere. La locul de muncă, un dialog cu șeful ar putea să nu-și prea pice bine. Nu te deranjează că-ți atrage atenția atunci când gresești, pentru că este constructiv și în folosul tău, ci faptul că are impresia că nu ai destule sarcini.

Leu

În prima parte a zilei încasezi o sumă de bani, pe care nu o așteptai așa curând. La locul de muncă ai multe de făcut, însă te descurci bine, pentru că ai colegi care-ți preiau din sarcini. Seara profiți de ocazie că se apropie un eveniment important pentru tine și partener și îi pregătești o seară romantică.

Fecioară

Se anunță un final de zi cu surprize, mai ales că poți să lași o impresie frumoasă prietenilor cu care te vei întalni. În sfera sentimentală ești deschisă noului și faci tot posibilul să nu mai repeți greșelile din trecut.
 
Balanță

Deși se anunță o zi favorabilă comunicarii sub toate formele, participi la ședințe, întâlniri cu colaboratorii, vor exista și unele momente în care ai vrea să fii lăsată în pace să-ți faci treaba, fără să relaționezi prea mult cu colegii. Este o zi bună de studiu, așa că astrele te invită să citești în momentele libere pe care le ai.

Scorpion

Contextul astral de astăzi anunță o zi dificilă la locul de muncă, însă cu rezultate satisfăcătoare. Apar situații care au nevoie de acțiuni rapide și ești persoana potrivită să le rezolve. În cea de-a doua parte a zilei apar condiții favorabile și întâlniri constructive, care te îndeamnă să-ți depășești limitele.

Săgetător

Astăzi ai o dorință puternică să te implici în multe activități, vrei să-ți depășești limitele, ți se amplifică dorința de a explora, iei hotărîri de unul singur și uiți de dorințele partenerului. Dacă partenerul îți face reproșuri, în cele din urmă, vei învăța să treci peste obstacolele din cuplu și să gestionezi cum trebuie o criză apărută.

Capricorn

Este posibil ca astăzi să-ți lipsească energia și să fii destul de tăcută în timpul ședințelor, întâlnirilor cu colegii, colaboratorii și asociații. Dacă ai posibilitatea, ar fi bine să le muți în a doua parte a zilei când Luna ajunge în semnul Berbec și declanșează acțiunea.

Vărsător

Dorești să te afirmi astăzi, însă atmosfera tensionată din jurul tău nu prea este favorabilă. Dacă ai intenția să ieși cu prietenii, ai grijă pentru că este posibil să te cerți cu cineva. Și la locul de muncă nu sunt excluse disputele.

Pești

În prima parte a zilei configurația astrală te îndeamnă la visare, meditație, reflectezi profund la consecințele actelor tale și te ocupi de tine și sufletul tău. În cea de-a doua parte a zilei, treci la acțiune și te mobilizezi exemplar în rezolvarea intereselor tale financiare.

Vezi și. Scandalul continuă! Velea către Abi: “Ești o zdreanță! Incultule! Ești un JEG!”


 

 

related posts

Modifică setările cookies