Horoscop zilnic 3 februarie 2020. Balanțele au probleme de sănătate, ce se întâmplă cu Berbecii


Vezi ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 3 februarie 2020.


Berbec

Astăzi ești preocupătă să organizezi o excursie cu grupul de prieteni. Ai norocul să găsești niște oferte bune și rezervi cazare și transport. La locul de muncă ar trebui să revezi unele proiecte pentru a fi sigură că ai succes. 

Taur

În prima parte a zilei este posibil să nu iei în calcul că situația se poate complica în cuplu, mai ales dacă partenerul află că îi ascunzi unele lucruri. Ca lucrurile să nu degenereze într-o dispută, ar trebui să fii diplomată.

Gemeni

În prima parte a zilei se poate să se amâne un dialog cu șefii, mai ales dacă ai început niște tratative în vederea unei măriri salariale. Registrul astral se schimbă de după-amiază, când Mercur, guvernatorul tău, își face intrarea în sectorul, care indică cariera, ambițiile personale și relația cu șefii, semn că trebuie sa abordezi dintr-o altă perspectivă șefii sau strategiile în planul profesional.

Rac

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Pești, în sectorul care indică sistemul de valori și filosofia ta de viață, studiile și călătoriile, semn că urmează o perioadă activă în aceste domenii. Posibil ca peste două săptămâni să-ți reevaluezi convingerile de viață, astfel încât să corespundă cu evenimentele din viața ta.

Leu

Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, își face astăzi intrarea în zodia Pești, în sectorul care indică moștenirile, finanțele deținute în comun cu partenerul de viață/ partenerii din sfera profesională. Urmează o perioadă în care vei fi interesată să lămurești destinația unor bani/bunuri, ești interesată de accesarea unui credit sau returnarea unei datorii.

Fecioara

Mercur, guvernatorul tău, își face astăzi intrarea în zodia Pești, în sectorul care indică mariajul, relațiile personale și cele profesionale. Te poți aștepta, în următoarea perioadă, la o serie de dialoguri în vederea stabilirii cursului unei relații sau dacă are legătură cu parteneriatele, poți începe niște negocieri, însă sfatul astrelor este să analizezi bine înainte toate variantele.

Balanță

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Pești, în sectorul care indică serviciul și sănătatea. Posibil să apară tot felul de oferte de job, propuneri de a te implica în noi proiecte, analizezi mai mult decât de obicei, însă nu iei încă hotărâri. În ceea ce priveste starea de sănătate, ar fi bune niște investigații pentru a fi liniștită că totul este în regulă.

Scorpion

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Pești, în sectorul care indică relațiile de iubire, aventurile, copiii, activitățile artistice, de creație, de relaxare și speculațiile financiare. Este momentul să rezolvi prin comunicare orice neînțelegere apărută, care are legătură cu domeniile enumerate.

Săgetător

Mercur, astrul comunicării și al tranzacțiilor, ajunge astăzi în zodia Pești, în sectorul care indică familia  și locuința. Chestiuni legate de viața de familie sau despre regimul unei locuințe, o mutare, o renovare, ar putea să te preocupe în următoarea perioadă, să începi să cauți cea mai bună soluție și să alegi varianta cea mai bună pentru tine și familia ta.

Capricorn

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Pești, în sectorul care indică comunicarea, schimbul de idei, acumularea de cunoștințe și deplasările. Așadar, îți va fi de un real ajutor dacă ai de susținut examene, interviuri, lucrări sau proiecte, iar la întâlnirile sau ședințele de la serviciu te vei prezenta foarte bine pregătită.

Vărsător

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul negocierilor, în zodia Pești, în sectorul care indică banii și bunurile obținute din muncă proprie, semn că urmează o perioadă în care poți să inițiezi tot felul de tranzacții financiare, să negociezi salariul sau să-ți găsești surse noi de venit. Posibil să-ți valorifici un talent, de pe urma căruia să câștigi o sumă importantă de bani.

Pești

Mercur, astrul comunicării și al tranzacțiilor, ajunge astăzi în zodia ta, în casa personalității, semn că-ți va fi de un real ajutor în toate procesele de comunicare, negociere, acumulare/prezentare de cunoștințe. Ești sfătuită să nu ratezi oportunitățile de afirmare, care se vor ivi în următoarea perioadă și să-ți demonstrezi experiența acumulată.

Abi Talent, despre Alex Velea: “Aveti mila de orfani!” - Trending review cu Daragiu - Episodul 14

related posts

Modifică setările cookies