Horoscop zilnic 5 februarie 2020. Vărsătorii au parte de o surpriză imensă în dragoste, ce se întâmplă cu Leii


Vezi ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 5 februarie 2020.


Berbec

În urma unor dialoguri pe care le ai azi cu persoane cu putere de decizie, vei avea intuiție într-o chestiune de natură financiară, care te va salta în ochii șefilor. În planul personal, ai discuții interesante cu o persoană cu care flirtezi și care îți face jocul.

Taur

Astăzi, te mobilizezi exemplar în rezolvarea intereselor tale financiare. Ești binedispusă de dimineață și una dintre prioritățile tale este să te ocupi de unele proiecte în derulare la serviciu. Cooperezi foarte bine cu șefii și ai randament bun.

Gemeni

Posibil astăzi să primești niște informații, care să te facă să tragi concluzii greșite, cu privire la sfera profesională și la schimbările care vor avea loc în perioada următoare în conducerea instituției unde lucrezi.

Rac

Contextul astral de astăzi te face să fii melancolică, cu gândurile și frământările tale. Încerci să-ți programezi niște întâlniri, însă nu ți se leagă lucrurile, așa că cea mai bună decizie este să aștepți și să încerci mâine din nou.

Leu

Se anunță o zi în care cooperezi foarte bine cu colegii și găsiți împreună soluții de finanțare a unui proiect. Posibil să ai și acordul șefilor, grație diplomației de care dai dovadă. În planul sentimental ai parte de o întâlnire romantică.

Fecioară

Astăzi acorzi o mai mare importanță nevoilor partenerului sau partenerilor de afaceri. Ești pe cale să lași de la tine, numai să fie bine și să nu mai aveți discuții în contradictoriu. Ai grijă însă la serviciu să nu-ți depășești atribuțiile, dacă este vorba de un parteneriat, în care șefii sunt cei are au ultimul cuvânt!

Balanță

Posibil astăzi să fii trimisă la un training în interes de serviciu. Ești bucuroasă că scapi de sarcini să faci și altceva în afară de toate treburile zilnice, care te-au cam plictisit. Seara ieși în oraș cu prietenele sau cu colegele de serviciu.

Scorpion

Posibil astăzi să iei decizii profesionale care implică o chestiune de conștiintă. Nu mai poți să treci cu vederea unele nereguli care se întâmplă, iar faptul că tu muncești și alții vin la serviciu doar să socializeze, te nemulțumește și te face să spui lucrurilor pe nume.

Săgetător

Încă de la începutul zilei inițiezi dialoguri cu partenerul de viață privind relația în care sunteți. Posibil la un moment dat al zilei să vă certați din cauza copiilor, dacă sunteți părinți sau din cauza banilor și a cheltuielilor care au depășit bugetul.

Capricorn

Contextual astral de astăzi îți aduce o zi destul de încărcată la locul de muncă. Totuși vei fi cu un pas înaintea tuturor în rezolvarea sarcinilor. În a doua parte a zilei găsești momentul oportun pentru conversații cu impact asupra viitorului tău.

Vărsător

Contextul astral de astăzi te invită să încerci ceva nou în dragoste sau dacă ești singură, sunt șanse mari să întalnești pe cineva: la cumpărături, la bancă sau la doctor. Dragostea plutește în aer, asa că bucură-te de surprizele pe care ți le oferă ziua de astăzi!

Pești

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru locuință, treburile gospodărești și viața de familie. Cariera rămâne pe planul doi. Să nu fie totul monoton și să simți că ziua pare apăsătoare, înceacă să faci în așa fel încât să nu ți se pară nimic greu: ascultă muzică, dansează și ieși la o plimbare la orele pranzului!

Abi Talent, despre Alex Velea: “Aveti mila de orfani!” - Trending review cu Daragiu - Episodul 14

related posts

Modifică setările cookies