Horoscop zilnic 8 noiembrie 2017. Varsatorii isi schimba toate planurile, iar Pestii primesc o veste care ingrijoratoare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 noiembrie 2017.


BERBEC

Despre Berbeci se stie deja ca sunt unele dintre cele mai incapatanate persoane din lume, iar daca isi si propun asta, e clar ca nimeni nu le poate sta in drum. Astazi vrei sa te mentii ferma intr-o situatie care te supara de mai mult timp, asa ca devii de neclintit, chiar si in fata celor mai apropiate persoane.

 

TAUR

Ai nevoie sa iti faci ordine in responsabilitatile zilei. Ai multe de facut si daca nu te organizezi nu vei reusi sa termini ziua pe deplin multumita. Poti da dovada de o planificare exemplara, atunci cand este vorba de lucrul in echipa, asa ca poarta-te ca un lider!

 

GEMENI

Ai o multime de nelamuriri si asta iti da o stare mai putin buna. Simti ca ai nevoie de ajutor intr-o situatie anume, dar in acelasi timp nu stii exact unde sa il cauti si nici nu iti face placere ca cei din jurul tau sa stie ca exista si momente in care nu dai randament complet. Trebuie sa iei lucrurile cu mai mult calm, toate se vor rezolva!

 

RAC

Cu putina ambitie vei reusi sa construiesti o zi perfecta. Iti incepi ziua cu o stare de spirit perfecta si te simti in stare sa intorci lumea cu susul in jos. Ai grija, insa, prea mult entuziasm te poate face sa omiti unele lucruri minore, dar care se pot intoarce impotriva ta.

 

LEU 

Ai nevoie de ceva care sa iti dea energie si sa te ajute sa iti incepi ziua asa cum iti sta in fire, de obicei. Fara un ajutor nu vei reusi sa te organizezi inainte de pranz, iar lipsa de concentrare iti va prelungi ziua intr-un mod usor neplacut. Spre seara iti vei dori doar sa fii singura, acasa, in liniste.

 

FECIOARA

Partenerul de viata isi doreste ceva mai mult timp im compania ta, iar daca astazi vei avea macar un sfert de zi libera, o vei petrece in compania lui. Era si timpul sa va ocupati putin de viata voastra de cuplu, in ciuda faptul ca, in ultima perioada, tu ai zile extrem de alomerate.

 

BALANTA

Astazi vei petrece timp in compania unei persoane dragi, pe care o revezi dupa o perioada lunga de timp in care ai asteptat ceva timp liber, in care sa poti sa leevesti la o cafea delicioasa. Puteti iesi in oras, pentru un rasfat ca la carte.

 

SCORPION

Uneori trebuie sa inveti sa te exprimi foarte clar si ceri lucrurile pe care le vrei de la cei din jurul tau. Altfel, degeaba ai asteptari. Ia-ti inima in dinti si poarta acea discutie incomoda pe care ai tot amanat-o, mai ales daca este vorba de o discutie cu persoana iubita.

 

SAGETATOR

Nu-ti fie teama de discutii serioase si de puterea de a lua decizii. Chiar daca nu iti place deloc sa faci asta, este momentul sa iti asumi o responsabilitate si sa devii, probabil, liderul unei echipe din care faci parte.

 

CAPRICORN

Incearca sa te tii departe de orice fel de conflict, chiar daca cineva pare determinat sa creeze unul. Iar daca cumva te simti atras de problema altcuiva, uita de orice impuls de implicare, pentru ca nu este deloc o zi buna pentru cearta, in ceea ce te priveste. Vei pierde orice batalie de acest gen.

 

VARSATOR 

Ziua aceasta le da complet peste cap toate planurile Varsatorilor. Desi aveau totul calculat pas cu pas, inca de la inceputul zilei sunt nevoiti sa isi schimbe traiectoria, lucru care ii face sa se agite mai mult decat le sta in obicei.

 

PESTI

Pestii primesc o veste, din partea cuiva drag, care ii pune pe ganduri si ii face sa uite aproape complet despre propria persoana. Asta nu ii oboseste deloc, ba chiar ii ajuta sa fie extrem de empatici si sa se dedice in totalitate unei persoane importante. Iar la asta se pricep ei cel mai bine.

related posts

Modifică setările cookies