Horoscopul 31 iulie 2016. Racii se folosesc de toate calitatile pe care le au, iar Leii au parte de intamplari diverse


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 31 iulie 2016.


BERBEC

Berbecul ar trebui sa tina cont de faptul ca munca si perseverenta pot aduce rezultate bune, dar ca un efect secundar poate veni si… epuizarea. Este timp pentru tot: si pentru munca si pentru odihna. Ziua  de 31 va fi in general una pozitiva si eficienta.

TAUR

Cheia succesului este calmul si cumpatarea. Taurii ar trebui sa traiasca o zi  dupa acest motto. Veti avea impresia ca oamenii vor incearca sa va fure covorul de sub picioare si sa va provoace in diverse moduri, insa trebuie sa aveti grija si sa ramaneti indifernet si calm.

GEMENI

Aceasta zi va fi una plina de soare pentru Gemeni. Acest lucru va avea un impact asupra gemenilor in tot ceea ce vor face pe parcursul acestei zile. Chiar si cele mai neplacute situatii vor fi tratate cu un zambet, optimism si rationalitate. Aceasta abordare ii va ajuta, de asemenea, sa evite multe necazuri si dispute.

RAC

Vor simti ca pot cuceri lumea- vor fi decisi, determinati si perseverenti  Daca este vroba de un caz nobil, racii vor aplica toate calitatile mentionate mai sus. Aceasta este problema fundamentala a zilei: multe drumuri fara o directie concreta.

LEU

Este ziua contrastelor intense: suisuri si coborasuri va asteapta in fiecare sfera a vietii. Insa capacitatea de a gestiona aceste extreme, va veni destul de usor astazi. Simturile si intuitia vor merge mana in mana si nu vor exista discutii in cotradictoriu pe parcursul zilei.

FECIOARA

Este posibil sa simti ca nori de furtuna se aduna la orizont, dar nu te grabi sa disperi, pentru ca acesta este doar un efect al aparentei. Orizontul tau va fi clar toata ziua. Este o zi favorabila pentru comunicare, idei creative si munca.

BALANTA

Este timpul sa realizezi care este potentialul tau ascuns. Acest lucru poate fi un talent literar, abilitati muzicale sau culinare, etc. Asigurati-va ca aveti suficient timp pentru a va relaxa si a va bucura, intr-un mod benefic, de toate placerile aceastei zile. Petrece timp cu cei mai buni prieteni ai tai sau viziteaza-ti parintii.

SCORPION

Drumul este larg deschis catre noi sanse-iesi afara si plimba-te. Aceasta zi este plina de oportunitati pentru un real succes. Pur si simplu nu fi lenesa. Tine ochii deschisi pentru a nu pierde sansa unei bune oportunitati.

SAGETATOR

Prima jumatate a zile de 31 va fi plina de surprinze frumoase si cu un potential de succes impresionant. S-ar putea sa iti faci noi prieteni, sa stabiliesti relatii promitatoare, sa faci o impresie foarte buna asupra oamenilor potriviti etc. Seara este cel mai bine sa o petreceti in familie.

CAPRICORN

Primele ore ale diminetii sunt pline de ganduri deprimante si de disperare din cauza evenimentelor recente. Cu toate acestea, pe parcursul zilei, gandurile sumbre vor disparea traptat, iar soarele va iesi din nori. Pesimismul va ceda locul optimismului in speranta ca maine va fi o zi mai buna.

VARSATOR

Aceasta zi  nu poate fi caracterizata ca fiind perfecta, dar vor fi si momente bune daca stii cum sa le cauti. Tine minte ca fiecare situatie are si partile ei bune. Este posibil sa primiti vesti excelente sau puteti sa va intalniti cu o persoana pe care nu ati mai vauzt-o de mult timp.

PESTI

Aceasta este, fara idoiala, ziua Pestilor. Orice ai face, succesul si buna dispozitie vor fi de partea ta. Fii indrazneata si curajoasa, stelele vin in ajutorul tau pentru a incuraja aceste calitati. Impartaseste cu cei dragi acest moment.

related posts

Modifică setările cookies